19.02.08
20:23
Здравейте,няколко месеца тренирах по 2 от програмите на Чад Уотърбъри (Chad Waterbury) - Anti-Bodybuilding Hypertrophy 1 и 2,която не включва сплитове,а всяка тренировка се тренират по 3-4 мускулни групи и то в гигантски серии и останах адски доволен от резултатите.Проблемът е че трябва да подхвана нова програма,а в никакъв случай не ми се правят баналните сплитове гърди-бицепс,гръб-трицепс...Молбата ми е ако можете да препоръчате подобна програма на описаните горе,където дадена мускулна група се тренира повече от веднъж в седмицата.Ако ще помогне с нещо на 20 г съм,180 височина,82 кг,на НВД съм,вземам амино Universal 2700 и сърватъчен протеин на API.
Toй има бая програми..все в тоя стил
Погледни тук, има ‘компилация’ от неговите програми http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=772206
Може ли малко инфо за резултатите от ABBH?
В дата.бг има книгата на Chad Waterbury - Muscle Revolution. Там доколкото си спомням имаше доста варианти, като сплит системи почти нямаше (подобно на повечето големи треньори Waterbury не счита сплитовете за особено пълноценни).
казано от G33K на 19.02.08, 20:35:
В дата.бг има книгата на Chad Waterbury - Muscle Revolution. Там доколкото си спомням имаше доста варианти, като сплит системи почти нямаше (подобно на повечето големи треньори Waterbury не счита сплитовете за особено пълноценни).
Ха странно как тогава без сплитове можеш да работиш върху мускулни групи които изостават като просто правиш “небаналните” тренировки за цяло тяло.