Искам да поискам савет спрямо моята тренировка за маса

22.02.08
09:50

ето ж какво се съсои:
Състои се:
Първи ден Гърди , трицепс.
Втори ден почивка.
Трети ден Гръб , бицепс , трапец .
Четвърти ден почивка.
Пети ден Крака , прасец и рамена.

Изпълнение:
Първи ден:
Гърди :
1.      лежанка под ъгъл 45 градуса - 3 x 6
2.      лежанка за средна гърда - 3 x 6
3.      лежанка за долна гърда - 3 x 6
Трицепс:
1.      Трицепс лежанка 3 x 6
2.      френска преса  3 x 6
Втори ден почивка .

Трети ден :
Гръб :
1.      Горен скрипец зад глава / набиране  3 x 6
2.      Мечка 3 x 6
3.      Гребане с щанга / дъмбел 3 x 6
Бицепс :
1.      Сгъвания с щанга от стоеж 3 x 6
2.      Скотово сгъване 3 x 6
Трапец:
  1. Повдигане на щанга / дъмбели 3 x 8

Четвърти ден почивка.

Пети ден :
Крака:
1.      Клякане с щанга 3 x 6
2.      Римско столче  3 x 6
3.      Сгъване за задната част на крака (двуглав мускул) на машина 3 x 6
Прасец:
1.      Повдигане на пръсти от стоеж /седеж  3 x 12
Рамо:
  1.  Повдигане на щанга зад врат 3 x 6
  2. Повдигане на щанга пред врат  3 x 6

http://fitnes-trening.aforumfree.com/

ТЮ

22.02.08
12:32

Ами според мен вместо долната лежанка сложи Кофички с тежест, горната лежанка я прави с дъмбели, сложи при гърба мъртва тяга, и лег преса при краката, и мисля че краката трябва да се тренират в 10-15 повторения

22.02.08
13:25

Като цяло вдигни броя на повторенията на 8, 6 ми се виждат малко особенно за гръб и крака там поне 9-10

22.02.08
16:02

когато тренирам за маса гледам да правя 8-10 повторения избягвам уреди смисъл такъв за гърди правя лег,полулег,флайс с дъмбели пулоувър като цяло избягвам гладиатор скрепци.. по базови упражнения по малко повторения.А и дан е забравя правя по бавно сериите( незнам правилно ли е но така ми каза 1 аверче със значително по голям опит от мене ) :)

ТЮ

22.02.08
17:27

Стига с тези 8-10 повторения, за мен повече от 6-7 повторения никога не са нужни, а за гърба не са му нужни големи повторения, само на краката и особено на прасците

А да, и тренировката за рамо я направи нещо от рода

едната седмица повдигане зад врат, след това арнолд преси
другата седмица военна преса след това разтваряне в страни, аз така правя и съм доволен

И тоя те е излъгал, винаги се бута максимално бързо(не баш максимално, с такава максимална бързина с която можеш да усетиш мускула как работи и с която няма как да се контузиш) и се спуска сравнително бавно :)

Не пиши по сума ти поредни постове! Имаш бутон за редакция!
Георги Гайдов

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 22.02.08 20:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1