Лицеви опори/Лежанка

OG

04.03.08
20:50

Искам да попитам как според вас да комбинирам лицевите опори и лежанката(гърдите,както и всичките други мускулни групи ги тренирам по 2 пъти седмично):В началото на тренировка 1 за гърди да вдигам само от лежанка,а при тренировка 2 да правя само лицеви(за начало на трен,преди флайс,горна и долна част)или и в тренировка 1 и в 2 да правя лицевите преди лежанката и да понамаля броя на вдиганията от лег (например от 5 на 3,като преди това съм направил 2 серий лицеви)?
Аз лично смятам че вторият вариант е по-добър,но искам да видя мнението и на други хора  ;-)

Темата беше редактирана от Ogi на 04.03.08 20:59.

05.03.08
12:18

казано от Ogi на 04.03.08, 20:50:

Искам да попитам как според вас да комбинирам лицевите опори и лежанката(гърдите,както и всичките други мускулни групи ги тренирам по 2 пъти седмично):В началото на тренировка 1 за гърди да вдигам само от лежанка,а при тренировка 2 да правя само лицеви(за начало на трен,преди флайс,горна и долна част)или и в тренировка 1 и в 2 да правя лицевите преди лежанката и да понамаля броя на вдиганията от лег (например от 5 на 3,като преди това съм направил 2 серий лицеви)?
Аз лично смятам че вторият вариант е по-добър,но искам да видя мнението и на други хора  ;-)

Аз практикувам л. опори така - правя ги всяка сутрон по няколко серии... с колкото преценя повторения. Всяка сутрин.
Това ми действа добре. Спомага за покачване на мускулна маса и за релеф. Поне при мен. Помисли и над един такъв вариант.
А иначе можеш да ги използваш и акто загрявка. Но като част от основната трнировка... смятам, че не е много уместно.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1