Разтегляне на тренировките във времето

18.03.08
08:49

Здравейте,
От една година сериозно посещавам залата , до сега винаги чистих , сега вече смятам да направя един двумесечен цикъл за качване. 197 см , 97 кг , 25 години , имам чат пат мазнинки. Въпроса е, че програмата ми си я правя както я усещам и е малко по-странна. Ето за какво говоря:

Първи трен. ден. Гръб - гледам да направя поне 6 упражнения по 3 серии, Има скрипец , гребане , мечка задължително , другите 3 ги въртя всеки път. Правя и разгъване за задно рамо 1 упражнение.

Втори трен. ден. Преса и предмишница. 3 упражнения за пресата , 3-4 упражнения за предмишница.

Трети трен. ден. Крака, трапец , тяга. Тука е малко мешаница. Правя първо клек , после тяга, после въртя разни за краката докато станат общо 6 и накрая правя трапец.

Четвърти трен. ден. Бицепс , трицепс. По 3 или 4 упражнения за група в зависимост колко ми е тонуса. Веднъж правя първо бицепса , веднъж първо трицепса , гледам да ги редувам по равно.

Пети трен. ден. Гърди и рамо. Тук малко ми е под въпрос дали е достатъчно...
По принцип права 3 х лег , 3 х наклонен лег , 3 х наклонен лег с дъмбели , 3х пекдек , 3х изнасяне на дъмбел напред , 3х раменна преса с щанга.

Винаги тренирам през ден , без оглед кой ден от седмицата е, така за един месец правя горе долу три тренировъчни цикъла.Пресата я отделих в отделна тренировка , основно за да започвам тренировка с нея, защото иначе винаги ме домързява да я правя. Гледам да правя и по 20-на минути кардио към всяка тренировка.

Как ви се струва? Пропускам ли нещо ?
Благодаря предварително!:)

ПП.Пропуснах да пиша за храненето. По принцип ям с идеята за сравнително олекотено НВД.Стремя се да имам 200 гр. протеин от храна на ден , не повече от 100 гр бавни въглехидрати, мазнините много много не съм ги смятал , повече гледам калориите ми да са в нормите. Получавам допълнително и 30-на грама Изолатен протеин на ден, след тренировка или рано сутрин.

Темата беше редактирана от bluewater на 18.03.08 14:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1