Хем да горя мазнини хем да правя мускули

19.03.08
21:02

Знам че по принцип е трудно да се направи но все пак.
Висок сам 183 и тежа 85кг , но имам корем и мазнини по бедрата. Замислил сам да почна НВД и да тичам (или да карам колело, или дра играя баскетбол или футбол) през ден , т.е. в дните в които нямам тренировка. Въпросът ми е обаче дали има възможност да сваля мазнините на споменатите места (корем и бедра) и да запазя и дори да покача мускулна маса.
За хранителни добавки не съм избрал нищо друго освен протеин(имам предвид че се чудя какво да взема). Искам да оформя преса в близките няколко месеца и не знам по колко коремни преси и дали всеки ден.
Ако някой би могъл да напише нещо полезно по въпроса ще съм му много благодарен! Също така ще съм благодарен за съвети за добавки(не гледайте цената - събрал съм пари и не ми е проблем в момента).
Мислех да взема Л-карнитин, фатбърнър, протеин, аминокиселини, азотен No-Explode и torrent и евентуално креатин. Не знам до колко си пасват обаче. ( колебая се и за А-Бомб и Т-Бомб, Mass FX , Hyperdrol , X-Factor)

AS

20.03.08
09:47

Незнам защо всички се хвърляте на тия добавки.Аминокиселини,Л-Карнитин и 1 Фет Бърнър са ти предостатъчни по добре дай парите за храна отколкото за повече добавки :)

SA

20.03.08
09:49

Ами това което иска6 е доста трудно 6те ти трябва даста добър хран.режим.ХВД е добар вариант.За хранителните добавки хубава 6те е да имам една добра сорватка за след трен.А кардиото ковето 6те прави6 наи-добре сутрин на гладно с 2-3 грама Л-карнитин.а 6том има6 и пари може и едно БЦАА.Но главно 6те свали6 от НВД-то а БЦАА + сорватката 6те са да не губи6 мускул и скед тежка тренировка с 6танги особенно да засили6 растежа заради мн белтаци.Но едновремено е трудно да се направят и двете не6та.

SA

20.03.08
09:50

За правописните гре6ки се извинявам.

20.03.08
15:40

Няма да стане качване и топене. Щом искаш да изчистиш - състави си хранителен режим (НВД) и го съчетай с кардио упражнения - 30 минути сутрин на гладно или 30 мин. след силова тренировка. Пресата няма нужда от ежедневни тренировки, а от 1 тежка тренировка седмично, защото и това е мускул и се претренира.

20.03.08
19:33

Храна  >  Л-карнитин, фатбърнър, протеин, аминокиселини, азотен No-Explode и torrent и евентуално креатин.
Сигурен ли си първо че хранителния ти режим е на 6, преди да ги взимаш всички тия добавки, защото ако не е си хвърляш парите на вятъра.

20.03.08
20:02

казано от Alkorin на 20.03.08, 19:33:

Храна  >  Л-карнитин, фатбърнър, протеин, аминокиселини, азотен No-Explode и torrent и евентуално креатин.
Сигурен ли си първо че хранителния ти режим е на 6, преди да ги взимаш всички тия добавки, защото ако не е си хвърляш парите на вятъра.

Защото нямам възможност за перфектен хранителен режим.Също така винаги съм си мислил че ако правя само по 1 силна тренировка за корем ще пораснат твърде много плочките и ще ми се издуе корема , а аз искам просто да се оформят и да имам плосък корем.

20.03.08
20:04

Не можеш да замениш храната с добавки, по - добре е да направиш и невъзможното и да спазваш хранителен режим защото той е базата без него не става.

20.03.08
20:14

казано от Alkorin на 20.03.08, 19:33:

Някъде съм чел че азотен буустер и фетбърнър не трябва да се комбинират,а и аз самият стигнах до този извод.Можеш ли да кажеш нещо по въпроса,че ми е много интересна тази комбинация?

20.03.08
20:56

Не става и маса и чистене в едно и също време, освен ако не си на АС.
Поста на Стоянчо е наи адекватен.
Направи така: 2 месеца НВД и здраво кардио, а после пак маса.

GH

21.03.08
12:27

Какво е АС ?

BU

21.03.08
15:14

казано от ghettoking на 21.03.08, 12:27:

Какво е АС ?

Анаболни Стероиди предполагам.

22.03.08
21:07

казано от Стоянчо на 20.03.08, 15:40:

Няма да стане качване и топене. Щом искаш да изчистиш - състави си хранителен режим (НВД) и го съчетай с кардио упражнения - 30 минути сутрин на гладно или 30 мин. след силова тренировка. Пресата няма нужда от ежедневни тренировки, а от 1 тежка тренировка седмично, защото и това е мускул и се претренира.

А към това мога ли да добавя Л-Карнитин , Фат Бърнър и Кленбутерол или няма смисъл и 3те. Мен ме интересува дали ще е зле за организма ако има и  Фат Бърнър и Кленбутерол.
И ако нямам възможност да ставам толкова рано да бягам сутрин на гладно кога е 2рото най-добро време ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1