Мнение

03.04.08
20:04

177/65 20г  хванал съм се с идеята да кача 5кг за година и половина. Прекъснах, защото ми беше счупен глезена.За 6 7 месеца преди бях стигнал до 67кг 37см ръка.. сега съм поотслабнал бая, и тръгнах отново на фитнеес , 2 месец ходя редовно .

П - гърди, корем
В - почивка
С - бицепс трицепс
ч - почивка
п - гръб рамо
с - почивка
н - почивка

крака не правя защото все още ме цепи глезена докато ходя да ритам и ме е страх.  Спазвам си хранителните прстотии:) не усещам голяма промяна обаче, дали заради краката, преди бях свикнал с бягането и  в залата имах достатъчно енергия, а сега нзззз

03.04.08
20:11

ВВД +Гейнер+Креатин и работите би трябвало да се наредят.
И умната с тежестите!!!

04.04.08
09:17

Като говорим за “хранителните простотии”, напиши си хранителния режим, защото може да има пропуски.

04.04.08
15:52

Освен хранителният режим пиши и какви са ти упражненията,серии,повторения.

04.04.08
17:04

сутрин: овесени ядки или мюсли с банан и прясно мляко
към 10 11: 150-200гр. пуешко с черен хляб, или вместо хляб 200 ориз
обяд: картофи с месо, или яйца със извара, или ориз със пуешко отново
следобяд: някоя кифла с мармалад, баница, половинка добруджа с фъстъчено масло:) ..шега хах . Мюсли с кисело мляко ям
вечеря: риба, салата, месо каквото има останало в нас, ориз ям понякога, картофи,
преди лягане: 150 извара или кисело мляко

тренирам 3 пъти в седмицата;

пон - гърди, корем ( лег, наколнен лег, флайс, машинката за кофички- и ги разменям леговете) (корема-на стола
вт- почивка
ср - бицепс ( прав с лост, скотово, и с дъмбели от седеж) трицепс ( тесен хват от лег, френско, и на скрипец)
ч - почивка
петък - гръб, рамо, корем ( набирания или на скрипеца, чукчета, гребане на хор скр. и на една машина дето се дърпа към гърдите нз как се казва ама него най-го усещам:) ( рамо каквото дойде - преса хеликоптер дъмбел)
правя по 4 серии за гръб, гърди , 3 за бицепс и трицепс , рамо, 2 или 3 за корем по 8 до 10 повторения максимум
събота и неделя почивка, като през седмицата 2 пъти се случва да отида да си раздвижа глезена в залата до стадион Тича във Варна

Мнението беше редактирано от Боян Цонев на 04.04.08 17:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1