04.04.08
12:11
Здравейте искам да ви попитам дали някои знае някакви упрежнения при домашни условия за бързина.Тренирам Футбол а там се иска пъргавост и бързина затова се обръщам към вас.На тренировки от време на време правим но това не е достатъчно според мен.Искам да правя самостоятелни упражнения защото имам свободно време а неискам да го прекарвам на компютъра.Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогните. Мерси предварително на всички които са направили труда да драснат 1 коментарче.
04.04.08
12:27
казано от Иван Милчев на 04.04.08, 12:11:
Здравейте искам да ви попитам дали някои знае някакви упрежнения при домашни условия за бързина.Тренирам Футбол а там се иска пъргавост и бързина затова се обръщам към вас.На тренировки от време на време правим но това не е достатъчно според мен.Искам да правя самостоятелни упражнения защото имам свободно време а неискам да го прекарвам на компютъра.Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогните. Мерси предварително на всички които са направили труда да драснат 1 коментарче.
Ходи да тичаш.Прави интервални спринтове.Тренировката нека се базира около спринтове.Гледай да са по-вечко на брой за да докараш някакъв обем на самата тренировка.Аз само това мога да те посъветвам. :(
казано от The Exploited на 04.04.08, 12:09:
http://www.brianmac.co.uk/dash.htm
“For a number of sports acceleration and speed over a short distance is very important e.g. American Football, Basket Ball, Baseball, Cricket, Field Hockey, Rugby, Soccer”
Програма за 8 месеца, разделена на 2 фази.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.04.08 12:39.
04.04.08
12:47
Незнам англииски и нищо не разбирам ако може некои да преведе цялата програма мерси мн :)
04.04.08
13:33
казано от Иван Милчев на 04.04.08, 12:47:
Незнам англииски и нищо не разбирам ако може некои да преведе цялата програма мерси мн :)
хаха,ти луд ли си,това е сума ти страници.
Научи английски. ;)