бягане - преди или след зала?

SE

04.04.08
16:25

Здравейте. Въпросът ми е - от 5-6 човека чух различни мнения за това кога трябва да се бяга преди или след тренировка, някой ако може да ми каже конкретен отговор? моят план е да бягам 35-40 мин. преди зала, ии идеята е да не сваля много мускулна маса, ама тъй като съм нов в кардио-то и ще помоля някой който наистина разбира да ми разясни малко работите:) мерси предварително

BB

04.04.08
20:36

Абе то ясно ще бягаш 35-45 мин преди тренировка ама няма да имаш сила да си направиш упражненията,ако не искаш да сваляш мускулна маса прави кардио в нетренировачни дни като преди кардиото и веднага след премаш протеин и/или аминокиселини за да ти пазят мусколите.Това е  :)

AS

05.04.08
08:02

Прави го след тренировка по 30-40мин.

05.04.08
09:27

30 мин. сутрин, нагладно - така ще имаш сили да продълиш с др. тренировка.

05.04.08
11:28

Ако имаш тренировъчен ден - прави си кардиото след силовата тренировка, в обратния случай изчерпваш гликогена и няма сила за тренировката. В нетренировъчен ден - сутрин на гладно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1