Оформяне на бицепса ?

ВЛ

10.04.08
09:37

Значи на 18 години съм висок съм 178 и тежа 78 кг ръката ми е 38 см но не оформена както аз желая смисъл че не е чиста има малък % мазнина .Искам да ми стане релефен е като този http://umanitoba.fitdv.com/new/articles/images/0107/preachercurl.jpg ясно е че няма да е толкова голям но така да изглежда като цяло.Сега не годя на фитнес имам си в нас гирички кажете ми колко пъти в седмицата да тренирам за бицепс и какви упражнения ?

Темата беше редактирана от Владислав на 10.04.08 09:39.

TI

10.04.08
17:32

Първо от картинката не може да се разбере как точно изглежда бицепса на този човек, защото ръката е разгъната, а като се свие може да придобие различна форма. За бицепс тренирай 1 път в седмицата, но не става само бицепс. Упражнения може да намериш тук. Иначе за да изглежда голяма ръката ти трябва повече трицепс. А после и рамо и така всички мускули. Абе избери си упражнения за всички МГ и ги прави.

11.04.08
10:45

Щом искаш релеф, а не маса - диета и кардио и ще орелефиш (ако предположим, че имаш някаква натрупана маса). Иначе тези гирички товарят ли ти мускула достатъчно?

ВЛ

15.04.08
08:55

казано от Стоянчо на 11.04.08, 10:45:

Щом искаш релеф, а не маса - диета и кардио и ще орелефиш (ако предположим, че имаш някаква натрупана маса). Иначе тези гирички товарят ли ти мускула достатъчно?

Еми да като направя 20 повторение по 3-4 пъти и осещам че ми се е напомпала ръката .А и аз знам че точно повече повторения с по-малко кг се прави релефна ръка .

15.04.08
14:38

казано от Владислав на 15.04.08, 08:55:

казано от Стоянчо на 11.04.08, 10:45:

Еми да като направя 20 повторение по 3-4 пъти и осещам че ми се е напомпала ръката .А и аз знам че точно повече повторения с по-малко кг се прави релефна ръка .

Не е така, това са остарели схващания от 50-те години на миналия век когато културистите не са правели кардио и с много повторения и серии са опитвали да повишат дневния енергоразход.
Каквото и вдигане на тежести да се прави същината му е в повишаване на мускулната маса и силата - това е повишаване на физическите възможности вследствие на натоварвания.
Това което ти правиш - 20 повторения на серия развива локална издръжливост и съвсем минимално покачване на силата и масата.
Помпенето не е знак за качествена тренировка.
Намаляването на мазнините идва от промяна в храненето.

15.04.08
19:30

Тез бицепси каквото ги помпате..... прави лицеви с пляскане ,с тесен хват, и с наклон към отделните ръце, и НВД  , но да знаеш че искаш много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1