програма-мнения

23.04.08
20:20

харесах си ето тази програма http://www.bb-team.org/workout/1358/ та вапроса ми е следният...да сложа трицепса на мястото на бицепса и  3дена да тренирам , а 1 да по4ивам....!? и също искам хубаво да напомпвам мусколите с кръв смисал от последната седмица съм забелязал че като ходя на зала ..немога хубаво да ги донапомпя..и немога на макс да ги натоваря.. метода на трениране ми е не мн голяма почивка между серийте (мин и половина максимум) ,а вси4ки мусколи ги тренирам по 4 серий по 8 повторения с по-тежки кг..нещо да ме посаветвате...?

TI

24.04.08
11:21

Програмата е екстра. Няма смисъл да разместваш каквото и да било, освен ако не си някой доста опитен. Иначе тя е дорбе откъм серии и повторения. Не си ги мисли ти хората са ги написали. Може да промениш нещо ако искаш да добавиш акцент на някоя МГ. Също се храни добре и си почивай.

24.04.08
19:53

добре..значи така да я оставя....смисал не 3 към едно, а както си е дадено ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1