ами сега

03.05.08
05:34

Значи тренирам от 7 8 месеца. Първо бях на такава програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ , после бях 3 месеца на четири дневен сплит и след тфа 3 дневен сплит и сега е време да смена станаха 3 месеца. Та вапроса ми е: Вие как ми бихте препорачали да продалжа, с каква програма?

Въпросът е малко по-задълбочен. Преди да гледам колко месеца са минали, бих се запитал, дали програмата “работи” и ако е така (има развитие на мускулатурата, както и на силата примерно), ще я оставя за още време, като евентуално ще сменя само някои детайли.

За себе си се съмнявам, че радикалните промени на Q1,2,3,4 ще дават винаги резултат. Но ако трябва да коментираме само сплита, ще се откажа от всичко под 4 тренировки седмично.

03.05.08
18:57

значи ми предлагаш са продалжа с 4 дневен, а не 3 дневен сплит?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1