08.05.08
13:11
Искам да попитам някой дали ще може да ми помогне в направата на програма за 1 мускулна група на ден?
Просто ходя на работа и нямам много време да съм в залата и за това се чудя дали не може да тренирам по 1 мускул?
Стажа не мога да кажа че ми е много, януари и февруари ходех, после спрях за малко и сега от 3 седмици пак ходя да тренирам. Иначе съм слаб 64 кг. 176 висок на 17 год. Та ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:31.
1.гърди
2.гръб
3.рамо
4.ръце
5.крака...нещо такова.
Според мен за този начин на трениране си трябва повечко стаж. Няма да можеш да се възстановяваш добре.
Ами към програмата мисля да добавя и креатин, протеин, аминокиселини и глутамин. Какво ще кажеш?
А и да ти кажа не искам много да се омазнявам т.е. повечко релеф да имам не толкова да съм огромен а пък ме е страх от протеина да не се омазня, какво ще кажеш по въпроса?
По-скоро 3х седмично с тренировки на цялото тяло. Нямаш време, затова ще ходиш почти всеки ден в залата?
казано от Icaka на 08.05.08, 14:00:
Ами към програмата мисля да добавя и креатин, протеин, аминокиселини и глутамин. Какво ще кажеш?
А и да ти кажа не искам много да се омазнявам т.е. повечко релеф да имам не толкова да съм огромен а пък ме е страх от протеина да не се омазня, какво ще кажеш по въпроса?
Рано ти е за креатин, ти имаш достатъчно собствена сила, от която не можеш да извлечеш още максимума. Ако протеина ти е изолат 100% няма да омазниш. Да, амините и глутамина ще те възстановяват, но нервната система кой ще я възстановява, на нея й е нужно време и в един момент ще се окажеш претренирал и без желание да посетиш залата. Затова си помисли над други вариант, както те насочиха към 3-дневен сплит.
Друга беше идеята.
При недостиг на време, ти ще ходиш 5 пъти в седмицата до залата, вместо да отидеш максимум 3 пъти. Не виждам голям смисъл в това.