Гръб?!(долна част)

VI

14.05.08
19:37

здр чудих се кое/кои упр тренират дългите грабначни мусколи ?!

TI

14.05.08
19:44

Тяга, хиперекстензии, супермен и други такива.

14.05.08
20:43

...добавям и “добро утро”.

BU

14.05.08
20:55

казано от Стоянчо на 14.05.08, 20:43:

...добавям и “добро утро”.

Странното е,че когато очите ми минаха по втория пост прочетох “добро утро” и отминах,но явно ми се е привидяло...започвам да халюцинирам упражнения...

14.05.08
21:11

Имах предвид това упражнение http://www.exrx.net/WeightExercises/ErectorSpinae/BBBentKneeGoodMorning.html

TB

15.05.08
06:50

Абсолютно има “добро утро” и дори е много добро упражнение за изпържване на еректорите на гърба.
Добавям още и преден клек.

BU

15.05.08
06:56

казано от tbby на 15.05.08, 06:50:

Абсолютно има “добро утро” и дори е много добро упражнение за изпържване на еректорите на гърба.
Добавям още и преден клек.

Не...знам за упражнението,просто мислех,че е било изказано,а ми се е привидяло...

15.05.08
07:13

Вкарай си мъртвата тяга и си избери нещо между хиперекстензиите и “добро утро” . Аз лично клоня повече към хиперекстензиите , понеже имам опит с тях , но до колкото ми е извесно “доброто утро” е отлично упражнение .

BU

15.05.08
07:32

казано от SeverusSnape на 15.05.08, 07:13:

Вкарай си мъртвата тяга и си избери нещо между хиперекстензиите и “добро утро” . Аз лично клоня повече към хиперекстензиите , понеже имам опит с тях , но до колкото ми е извесно “доброто утро” е отлично упражнение .

На мен ми се губи смисъла от упражнения за долна част на гърба,след като прави тяга.  :-)

15.05.08
07:44

казано от DeadManWalking на 15.05.08, 07:32:

казано от SeverusSnape на 15.05.08, 07:13:

На мен ми се губи смисъла от упражнения за долна част на гърба,след като прави тяга.  :-)

Ами зависи . От личен опит знам , че не всеки може да почне да прави тяга правилно и да качва килата на упражнението и да му върви както трябва . Мен ме болеше кръста яко докато се мъчех наднея и ми се наложи да правя хиперекстензии , че малко да се позасили .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1