Тридневна програма?

18.05.08
08:50

Искам да си сменя програмата като 1ния ден да ми е бицепс и трицепс,щото нещо са в застой.Та как предлагате да си напрая програмата 1.Ръце после..?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:30.

18.05.08
08:53

Такава програма според мен няма да е удачна в 3 дни.Както и да ги комбинираш,ще трябва да правиш по 2 големи мускулни групи заедно,което никак не е приятно,защото след първата няма да имаш сила за втората и тренировката няма да е пълноценна.
Ако можеш мини на 4 дневен сплит,ако не можеш моето мнение е,че е по-добре да не комбинираш ръцете заедно.

18.05.08
09:10

Според мен пък 3 дневна програма е много удачна за 2-4 месеца треировъчен стаж. Акцент на ръцете трудно обаче се поставя, защото няма да ти стигне тренировъчното време за всички групи.

18.05.08
09:38

Само да добавя,че крака не правя

18.05.08
09:51

Да не правиш крака е грешка,която рано или късно ще осъзнаеш.
В такъв случай аз обаче не виждам проблем да тренираш трицепс-бицепс,гръб-задно рамо,гърди-предно и средно рамо.Имай впредвид,че бицепса е малък мускул,не му слагай много,защото ако го измориш няма да можеш да направиш качествено гърба.

18.05.08
10:25

Ако продължиш да се занимаваш години с фитнеса (дано), ще съжаляваш, че като начинаещ не си правил крака. Бъди сигурен, че оставяйки 50 процента от тялото и най-големата мускулна група (бедрата) не правиш нищо хубаво.

18.05.08
11:00

казано от CePuo3eH на 18.05.08, 09:38:

Само да добавя,че крака не правя

Трапеца и него при гърба ще тряа да го сложа  :?

18.05.08
11:02

казано от Калоян Янкулов на 18.05.08, 10:25:

Ако продължиш да се занимаваш години с фитнеса (дано), ще съжаляваш, че като начинаещ не си правил крака. Бъди сигурен, че оставяйки 50 процента от тялото и най-големата мускулна група (бедрата) не правиш нищо хубаво.

Не правя крака,защото тренирах футбол няколко години и краката са ми доста по развити от останалата част от тялото.Иначе по-нататък ще ги включа но на този етап,ще наблегна на останалото ;)

BU

18.05.08
11:23

казано от CePuo3eH на 18.05.08, 11:02:

казано от Калоян Янкулов на 18.05.08, 10:25:

Не правя крака,защото тренирах футбол няколко години и краката са ми доста по развити от останалата част от тялото.Иначе по-нататък ще ги включа но на този етап,ще наблегна на останалото ;)

И това ,че са развити оправдание ли е да не ги тренираш?!Къде е логиката,не искаш да станат прекалено мощни ли ?  :-) Да не набираш асфалта като бягаш!?

Това,че си тренирал футбол ще ти помогне много в растежа на краката,защото тялото ти е станало добро в товаренето им.
ПС: Аз нищо друг не бих правил,но щях да клякам.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.05.08 11:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1