Извън залата...

28.05.08
20:33

Значи все още не съм почнал да ходя на фитнес защото си търся другарче с което да ходя (както казвате е по-лесно и по-удобно) та мисля да почвам от понеделник вече да си ходя на фитнес ако трябва и сам...мисълта ми е че до сега тука от около 2 седмици си правя в къщи лицеви упори...правя 5 серии като 1х7 ; 1х10 ; 1х12 ; 1х9 ; 1х7 ; 1х4 .
Както съм казвал тренирах гребане преди но вече от почти една година не тренирам...
От седмица някъде почнах и да правя набирания като в началото просто е така като се разхождам по улиците с приятели и като видя лост някъде правех по 3-4 набирания...но от вече седмица както казах си правя пред блока набирания...правя 5 серии по 4-5 набирания (не мога повече)...
Та искам да попитам не е хубаво примерно да се набирам всеки ден-примерно през ден...?
А като почна фитнес може ли пак да се набирам или няма да има нужда-просто да си правя набирания в деня когато тренирам гърба?

Мерси предварително!!!

TI

28.05.08
20:57

В началото си мисля, че партньора е излишен. Като си начинаещ не ти трябват големи килограми, трениране до отказ, помощ на последните повторения или други такива случай когато приятеля ще ти помогне. Също като си имаш дружка може да се заплесваш и да правиш дълги почивки и други такива(те не винаги са лоши, зависи от целта). Като почнеш да ходиш на фитнес няма да имаш нужда да се набираш, след като ти си тренираш гърба в определен ден(освен в тренировката). А иначе докато започнеш да ходиш на фитнес няма нищо лошо и всеки ден да се набираш стига да не прекаляваш. Това е от мен.

29.05.08
09:09

казано от tisho на 28.05.08, 20:57:

В началото си мисля, че партньора е излишен. Като си начинаещ не ти трябват големи килограми, трениране до отказ, помощ на последните повторения или други такива случай когато приятеля ще ти помогне. Също като си имаш дружка може да се заплесваш и да правиш дълги почивки и други такива(те не винаги са лоши, зависи от целта). Като почнеш да ходиш на фитнес няма да имаш нужда да се набираш, след като ти си тренираш гърба в определен ден(освен в тренировката). А иначе докато започнеш да ходиш на фитнес няма нищо лошо и всеки ден да се набираш стига да не прекаляваш. Това е от мен.

Ясно ;)
А както казах че не мога да се набирам и правя 5 серии х 4-5 набирания...може би като се набирам в тренировката за гръб да увелича сериите защото повече набирания (поне за сега) няма да мога да направя...или пък няма смисъл повече от 5 серии набиране дори като правя по 4-5 бройки...

29.05.08
15:28

4-5 серии са ОК, постепенно ще увеличаваш повторенията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1