Примерно Интервално Бягане(главна цел чистене)

10.06.08
17:00

Здр. имам желание да започна интервално кардио...... в момента тичам всяка сутринк,тонизира ме (поне така съм забелязал)след тичане раменете са по повдигнати корема е прибран и т.н. :) но това е друга тема,идеята ми е че тичам в порядака на 30 мин всяка сутрин на гладно.Искам да поизчистя малко най вече пресата и изглежда интервалните бягания са най - добрия вариант. Интересува ме как да го направя това чудо....принципно ставам в 5 пия кафе чакам 20 отивам да тичам до 6 часа и се оправям за училище.Това с което разполагам е пътищата на града :),дайте някакъв пример как да го направя...не ми се струва реално да гледам постоянно часовника при положение че спринтирам......бях чел и за спринтиране от т. А до т. Б след което връщане с бързо ходене и пак така 5-6 пъти....... за момента не се сещам какво още искам да знам надявам се някои да спомене в отговорите.....Ако някой е пробвал интервалното бягане да сподели как го е испълнявал и съответно какви са резултатите (17 години съм 172 см. 77 кила...посещавам фитнеса от повече от 4 години...не приемам добавки и след последното чистене нашите ме мразят и не дават пари за пиле :),и сега режима е ограничаване на сладкото и хляба,ям си овесени ядки след тичнето с кисело мляко и мед....но няма как да избегна кренвиршите в училище,пък дори и вкъщи...иначе гледам последното ядене да е чисто и 2-3 часа преди лягане ) престарах се ама на 22”ката не изглежда толкова много ;)

10.06.08
19:12

Градцките пътища не са добро място за тичане, камо ли за спринтиране с оглед на безопастността. По същество за интервалното кардио: Първото и най-важно нещо е добрата загрявка. После по часовника си засичай 2 мин крос, след това 50м спринт(спринта не го засичай, няма смисъл не си спринтиор) и след това редуваш. Никога след спринт недей спира рязко. След последният спринт направи 5 мин крос и направи стретчинг, за да отпуснеш мускулите и да подобриш възстановяването. Ем горе долу това е, ако някой има идеи да казва.

10.06.08
19:32

Спринт по улицата още не съм виждал някой да прави, сигурно си има причина ;) Имам един вариант, който мога да ти предложа - двора на училище. Твоето, или някое близо до вас. Отсечката по която бягате по физическо е идеална за хубав спринт. Правиш спринта, гледаш си някакво време почивка, и обратно и така 8-12 пъти примерно.
Иначе, щом няма пари за пиле праскай яйца, доста по-тънко излиза ;) Успех с тичането.

11.06.08
02:22

Иначе, щом няма пари за пиле праскай яйца, доста по-тънко излиза
Ем.... как и да го гелдасх 200 грама белтак са си 10 лв поне..... се 200 дали от пиле или от потенциалните му рожби.

А с какво се различава настилката в училище от фитнеса....цимент/асфалт има ли разлика ?

А иначе улиците които тичам са доста пусти по това време сутрин коли няма....има кучета ма те като ме подгонат тичам по барзо :)
ИМам и варянт самолетна писта божурище ма то и там настилката пак смърди.... така че... не виждам разлика м-у 3те опций...може би не сам достатъчно запознат за да я видя... някой да ме запознае :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1