Искам да се изкажа и аз с мойто малко и некомпетентно мнение... Позагледах някой европейски сайтове(предимно немски) за продажба на хранителни добавки и останових, че цените са горе долу същите като тук, поне на тези продукти който видях. Дори имаше такива с по-високи от тукашните цени. Та мисълта ми е, че на фона на тези цени българските мисля, че са добре, но тук идва голямото НО, просто не си заслужава човек който си пести парите да пазарува от Европа като цяло... Сега аз вече 2-ра година си поръчвам чрез 1 приятели и ще ми докарат разни работи от САЩ и за цената на 1 от продуктите тук, ще си купя всичките неща от там...
Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.09 18:31.
26.04.09
19:46
Lenks работата е там, че малко от нас имат приятели които да им внасят от вън без да се притесняват да минават с подобни продукти по митници летища и т.н. ограничения въведени от това. А падането на цените като цяло в БГ е неоспорим факт и това е много положително за потребителите. Доскоро си беше далавера да си поръчаш от чужбина с доставки сега вече е тотално безмислено.