Отново фитнес

13.06.08
11:14

Занимавах се с фитнес миналата година от март и тренирах усилено до зимата,от тогава почнах да не ходя редовно и общо взето да не тренирам,сега от 1 месец-2 ако тренирам,то е в нас (лицеви,коремни...смешна работа)!Та,мисля от другия месец да почна пак и въпроса ми е дайте съвет за програмка.....сега съм 70-1,2 кила,висок съм 1,80 и нещо и нали имам основата,не съм новобранец....положението ми е имам си всичко,гърди,бицепс,трицепс,но са ми омазнени и си личи,че вече не съм трениран,а да имам и бирен корем (то,това пиенееее :D ) .... искам да “исчистя” и да тренирам за орелефяване,и хем за маса :)

1 ден - гърди,трицепс,корем
2 ден - гръб,бицепс,трапец
3 ден - рамо,крака и ако не ме мързи корем

мисля и да тичам на пътеката (преди или след тренировка,вие ше ми кажете :) )

Като ще тренирам през ден :) ...... та кажете нещо,дайте съвет за моето положение,исскам за месец-два да направя напредък :)

13.06.08
11:30

Просто си поднови тртенировъчните навици и го дай по-сериозно. До колкото рзбирам искаш да чистиш, въпреки, че от тези 70 кила незнам какво искаш да мхнеш... Но, ти сам решаваш и , ако приоритета ще е сваляне, изготви си хранителен режим с отрицателен калорием прием и не забравяй кардиото.

13.06.08
15:17

Не е ли по добре да се редуват:
Гърди - бицепс
Гръб - трицепс
????

Поне според мен така е по добре, но изчакай и други мнения защото ме водят за неграмотник тук ;)
Мисля си че като тренираш гърди натоварваш достатъчно трицепса, но тва си е моето мнение.

BU

13.06.08
16:00

Натоварва се и точно там е разликата.Дали ще товариш трицепсът леко при гърди и тежко при гръб или само тежко при гърди. :)

PR

13.06.08
16:07

за 2ри ден ги подреди гръб, трапец, бицепс (1 упражнение), същото и при трицепс с гърди.  И двете тренировки натоварват бицепсите/трицепсите и повече от едно упражнение най-много да доведе до претрениране.
Тичане след тренировка ми звучи по-удачно в твоя случай.

13.06.08
16:14

казано от f1sh на 13.06.08, 15:17:

Не е ли по добре да се редуват:
Гърди - бицепс
Гръб - трицепс
????

Не е задължително. А дали е по-добре ще покаже реакцията на организма му.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.06.08 16:15.

18.06.08
15:55

Понеже искам за 1 месец да напредна максимално бързо....с какми кила да почна,ще гледам да дигам макс тежко за маса .... и релефа с кардио ше гледам да го правя,диета няма да пазя,но кажете на каква храна да наблегна ?!

18.06.08
19:40

Качваш маса от храната,не от тренировката :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 18.06.08 19:41.

23.06.08
16:31

На каква храна да наблягам,за да кача някое кило,по възможно най-бързия начин....

PR

23.06.08
21:17

четете го тоя раздел за хранителните режими бре хора :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1