07.01.05
03:42
Здравейте! Първо бих искал да ви кажа, че съм начинаещ и още не знам каква програма да си направя. Надявам се вие да ми помогнете с нещичко. На 16 години съм, 188см, 100кл. Искам да направя релеф, основните неща като гърди, гръб, бицепс, трицепс, рамена, корем и отчасти краката, но с тях съм по-добре. :) Направих си някаква програма, но въобще нямам си и на идея става ли за нещо. Много ще ви бъда благодарен ако ми помогнете. Благодаря ви предварително.
07.01.05
10:55
В сайта има инфо по тези вапроси.
Влез в сайта и си избери програма съобразно стажа ти и ако има нещо неясно питай тук ще ти отговорим
Ми аз точно това започнах да правя, тази програма за начинаещи с всички мускулни групи, но не знам дали ще има ефект. Не ме мързи :) и съм доста надъхан, така да се каже :) . Стажа ми е ... нямам такъв, тренирам от 1-2 седмици и след това почнах да се търся информация в интернет. Ако може само да ми кажете колко време да тренирам с тази програма и дали точно тези упражнения да правя. Чао :)
Около 3 месеца за да се запознаеш с упражненията и изпълненията им след като ти стане лесно и опознаеш упражненията я смени с друг сплит
Ммм ... значи 3 месеца, а през тях да сменям ли упражненията, смисъл всяка седмица да тренирам с различни, за да посвикна с тях и тяхното изпълнение?! Чао