28.06.08
12:14
Здравеите,
От няколко дни търся една програма, която използвах преди две години. Обаче никъде немога да я намеря и прерових цяла купчина списания и нищо не откривам. За съжаление немога да си спомня цялата програма, а преди когато я опитах за първи път имаше голям ефект. Ше напиша всичко което си спомням и ако някой се сети само списанието и кой брой и година ще съм му много задължен.
Ето какво си спомням:
Тренира се през ден, правят се (10 упражнения по 20 повторения всяко) = 1 кръг. Всяка тренировка има 3 или 4 кръга. Почивката между упражненята е само толкова колкото да се отиде от единия уред на другия, а между отделните кръгове е една минута. Тежестта при различните серии беше в някакво съотношение спрямо тежестта с която правим 10 повторения за съответното упражнение. Например ако правим 10 повторения със 100 кг на клек, в нашата програма трябва да започнем с 35кг.(това не е точно така само за пример го давам).
Програмата се използва 6 седмици като всяка седмица се увеличава тежестта.
Мисля, че се започваше с гребане, после лежанка, клек, изтласкване с щанга, мъртва тяга, кофички...... итн. (реда не си го спомням добре)
През първия ден се тренира с щанга а на следващата тренировка се заменя с дъмбели и се тренира по същия начин.
Еми това е което си спомням дано се сетите и да ми помогнете.