11.07.08
20:24
здравейте,
искам да ви задам 1 въпрос по повод смяна на начина на трениране.Днеска разговарях с притежателя ан фитнеса където ходя и тъй като се заговорихме му обясних че наблягам на гърба и гърдите(той си знае че ходя през ден) и ме посъветва да сменя начина на тренировка...упражненията и т.н.Аз вече съм рпавил такова нещо но само 1 и то не умишлено а просто в процеса на обочение разбрха някой неща.Въпроса ми е следния може ли някой да ме насочи малко,стига да има желание разбира се :)
Ако ще помогна с характеристиката си за мен:185см,89кг,5-6 месеца опит в зала.
Благодаря предварително
P.S. само още нещо...тъй като горе написах че наблягам на гърдите и на гърба повече от колкото на рцете исках да попитам грешно ли ще е ако ги обърна? само че като казвам че не “наблягам” нямам рпедвид че не правя друго ;)
Темата беше редактирана от Werewolf на 11.07.08 20:35.
12.07.08
08:54
Това за което питаш е смяна на програмата. Тя се сменя през 1-2-3 месеца, дори и повече. Индивидуално е. Дори можеш да видиш подобна тема някъде в този раздел която е актуална все още.
Обясни на какво казваш наблягане. Тренираш ги повече? По - тежко? По - често? Изясни това.
Програми има доста в сайта ни -> http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/ Предлагам да си избереш някоя която те удовлетворява като време и честота на тренировките.
казано от Георги Гайдов на 12.07.08, 08:54:
Това за което питаш е смяна на програмата. Тя се сменя през 1-2-3 месеца, дори и повече. Индивидуално е. Дори можеш да видиш подобна тема някъде в този раздел която е актуална все още.
Обясни на какво казваш наблягане. Тренираш ги повече? По - тежко? По - често? Изясни това.
Програми има доста в сайта ни -> http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/ Предлагам да си избереш някоя която те удовлетворява като време и честота на тренировките.
здравей,
като казвам наблягам имам предвид че там тренирам най-много и най-често качвам килограмите,докато при останалта част стоя на 1 килограми или ги променям рядко....това имах предвид.А като вземеш това под наблюдение можеш ли да ми дадеш някъкъв съвет или да потурся специфична програма?