15.07.08
22:15
Така първо здравеите.Искам мнение от по рабиращите.Та...аз съм момиче на 16,висока съм 175 и тежа 54-55 кг,слаба съм,не искам да отслабвам а да се стегна малко.Създадох си някаква програма и искам да ви попитам правилна ли е и ще има ли резултати от нея примерно за около 1 месец(че тогава съм на море :D),дори и съвсем съвсем малки и ако не е правилна тренировката моля да ми кажете как да я променя и благодаря предварително :)
А тренировката е следната:около 5-6 пъти в седмицата всяка сутрин тичам по 30 мин с умерено темпо,след като се прибера у нас правя 3серии по 50 коремни преси след това http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ от тук упражненията до свиване на коленете,другите не.После повдигане на краката от легнало положение 3 серии по 30,след него пак в легнало положение-ръцете право до тялото повдигане на таза пак 3по30,после на 4 крака(незнаех как друго да го кажа :D)на пода-повдигам първо единия крак и движение нагоре надолу 2 серии по40 и след това с другия същото и накрая клякания 3серии по30.И това е.Моля ви кажете дали е правилно,много ли е натоварено,веднага ли упражненията след тичането да правя и в дните в които не тичам да gi правя ли упражненията,ще съм ви мн благодарна ако помогнете :)
16.07.08
06:44
Мнозинството във форума не сме привърженици на магически режими, които за 30 дни ще дадат чудодейни резултати, директно приложими на плажа. :) В този ред на мисли бих казал, че осезаем ефект би могло да има ориентировъчно след 8 седмици поне. Дано не подействам демотивиращо.
За месец нищо не става, може би някакво начално стягане на тялото, което не е много забележимо, в смисъл никой няма да си каже на плажа “ейй ква спортна мацка” (ако това целиш). Иначе поздравления, че си се захванала да пооформиш тяло, продължавай в същия дух и успех! Принципно можеш да включиш повече упражнения - примерно за ръце.
16.07.08
17:22
казано от Димитър Михайлов на 16.07.08, 06:44:
Мнозинството във форума не сме привърженици на магически режими, които за 30 дни ще дадат чудодейни резултати, директно приложими на плажа. :) В този ред на мисли бих казал, че осезаем ефект би могло да има ориентировъчно след 8 седмици поне. Дано не подействам демотивиращо.
не напротив дори ме мотивираш повече,но по нагоре казах че не искам магически резултат още на 1вия месец,а просто някакъв дори и наи-малкия възможен,защото аз попринцип си имам хубаво тяло и без да тренирам,но просто искам по този начин да постигна съвършенство и знам че в никакъв случаи няма да стане за един месец :)
16.07.08
17:28
казано от Стоянчо на 16.07.08, 09:18:
За месец нищо не става, може би някакво начално стягане на тялото, което не е много забележимо, в смисъл никой няма да си каже на плажа “ейй ква спортна мацка” (ако това целиш). Иначе поздравления, че си се захванала да пооформиш тяло, продължавай в същия дух и успех! Принципно можеш да включиш повече упражнения - примерно за ръце.
точно за такова начално стягане говорех,обаче не си мисли че искам мускули и плочки да правя(ако изобщо го мислиш де,че това спортна мацка как прозвуча),защото за мен жена с мускули е мн грозна гледка :С а благодаря и за пожеланията :) но иначе да разбирам че този режим които съм си създала е правилен така ли?и дали ще мога да постигна така резултатите,които целя(ne sled edin mesec ;) )а когато му доиде времето,в смисъл няма нужда от фитнес,може да го замести или?