Едно въпросче (Малко помощ :S )

20.07.08
11:59

Значи преди да почна да тренирам а това беше преди 5 месеца,бях 1.72 57 кг,сега сам 1,75 70 кг но вапросами е следнияротначало дигах много барзо силата килограмите а сега сам в застои става 2 месеца нищо не марда само силата но постепенно не както от началото.Казвалиса ми хора от залата че отначало се дига барзо но после идва застои и след извесно време пак почва да се качва но реших да попитам тук.И сега се чудя дали да не взема някякъв протеин.Или пак да не би да сам претоварел мускулите от начало като не разбирах много дигах смисал по програма ама в сери 4-5 после ми казаха да правя по по малко 3-4 и почнах нали да си овеличавам размерите но както казах вече не мардат.Това на какво се далже да попитам вас.Ще сам ви много благодарен ако ми помогнете :)

Нищо ти няма, това е нормално. Не може да се расте постоянно(поне без някои допълнителни неща). Можеш да си вземеш протеин или каквито добавки решиш. Само ще ти помогнат.

20.07.08
15:34

Абе човек!Какво правиш в залата,като ти не знаеш да пишеш!?Буквата “Ъ” я има в българския език.Това най-вече.За другите грешки няма да говоря.Колкото до застоя...съвсем нормално е.Смени упражненията,върти тренировките.Разгледай хранителния режим.По-здрави.

20.07.08
16:50

казано от Black_master на 20.07.08, 15:34:

Разгледай хранителния режим.

Кратко, точно, ясно  :smirk:

20.07.08
17:45

Благодаря на всички.До правописа не съм питал каде са ми грешките,просто бързах нали съм обеснил всичко и се разбира това е най важното ;).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1