ПРОГРАМА ЗА ТРЕНИРАНЕ

20.07.08
20:42

Eдин въпрос от мен.Преди месец някъде почнах да ходя на фитнес,имам си готин инструктор,които не ми обръща никво внимание като за начинаещ.Та въпроса ми е ще ми даде ли някои няква информация,няква програма за трениране,че както е тръгнало май до никъде няма да стигна.Ако може да ми дадете и няква информация с снимки или картинки на уредите ,че сега сам в Испания и едва ли имената ще са същите.Само не ми казвайте че трябва да се ровя във форума,че до сега никва полза.На 23 години сам 60 килограма горе долу ,1,78 висок.Благодаря предварително.

TI

21.07.08
08:59

Търси в сайта. Там има раздел за програми, за упражнения и за хранене - всичко което ти е нужно. Намери си програма за начинаещи, щракни на линковете за да видиш как се изпълняват упражненията и ги започвай. Прочети и за храненето, че без него ще напреднеш много по-трудно.

21.07.08
16:51

Какво правиш бе човек?Не стига,че си 60 кила ами ставаш и все по-нисък.Преди 3 години си бил 188см,Тая пролет 185см,а сега вече 178.Ква е тая тежка работа.Направо се изгърбил.Тоя сайт трябва да му изкълвеш буквите направо.

22.07.08
21:10

казано от RiC0 на 20.07.08, 20:42:

Само не ми казвайте че трябва да се ровя във форума,че до сега никва полза.

Мда, не само във форума, а и в изданието. Ето ти програмите, избирай - http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/. Съобразно стажа ти се оппределя и сплита. На тоя инструктор, спри да му плащаш, ако си върши така работата...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.08 21:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1