Orange Fitness - Варна?

01.08.08
07:48

Здравейте, искам да попитам някой който посещава Оринч фитнес - а във Варна  добри ли са там инструкторите, питам за фитнеса и за груповите занимания. Кажете ми вашите впечатления? Благодаря Ви предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.14 09:53.

01.08.08
09:46

казано от vessi на 01.08.08, 07:48:

Здравейте, искам да попитам някой който посещава Оринч фитнес - а във Варна  добри ли са там инструкторите, питам за фитнеса и за груповите занимания. Кажете ми вашите впечатления? Благодаря Ви предварително!

Там не е ли резачка? Аз не бих тренирала там... :P

01.08.08
11:57

Не знам и аз, за цени нищо не знам, бо и за инструкторите исках да попитам???

01.08.08
12:56

Някой беше казал, че картите са едногодишни, а цените четирицифрени ;)

Картите са за 6 месеца или 1 година, а цената е около 1900лв (за 1 година)

01.08.08
15:56

По мое мнение, този фитнес си е за тузари!Имам и малко информация и за инструкторите, а тя не е добра!Да ви кажа за тия пари по-добре си вземете 1 кардио уред и тежести(дъмбели или гладиатор, лежанка...) и се информирайте за тренировките си.За 2000лв. ще имате по-добар ефект ако ги вложите в уреди!А ако нямате място в къщи, пак ще е по - добре тренировката ви и в др. зала!Не е въпроса дали ще платите за лъскави, а какво ще правите на тях....

01.08.08
18:48

Знам, че преди да го открият имаше промоция- една година със всички екстри- 700 евро. След това май стана 1400 евро- пак за 1 година и пак с всички екстри. Абе само вижте що за коли спират пред него! Аз живея баш там и съм се нагледал на последни модели S-класи и джипове.

01.08.08
21:02

казано от Troya на 01.08.08, 15:56:

По мое мнение, този фитнес си е за тузари!Имам и малко информация и за инструкторите, а тя не е добра!Да ви кажа за тия пари по-добре си вземете 1 кардио уред и тежести(дъмбели или гладиатор, лежанка...) и се информирайте за тренировките си.За 2000лв. ще имате по-добар ефект ако ги вложите в уреди!А ако нямате място в къщи, пак ще е по - добре тренировката ви и в др. зала!Не е въпроса дали ще платите за лъскави, а какво ще правите на тях....

Кардио уредите са  ненужни  ако искате  кардио  бягаите ,скачаите на въже  .така като гледам 1900 лева  ако тренираме например  3 пъти  3*4=12 месец  тренировки  12*12=144   1900:144=13.49 приблизително 13.50 тоест  тренировката  е 13.50!!!

За всеки влак си има пътници. Това е като с всяко нещо - gsm, дрехи и т.н.. Различни класи на обществото. Ако можех да си го позволя и аз щях да тренирам в комфортна и чиста зала. Защо не?
Насочете се към въпроса на момичето вече.

03.08.08
04:35

Изобщо не е гъзарска зала, или пък ходят тузари! Просто е една нова лъскава зала, нищо повече. За инструкторите там не искам да говоря - всеки е най-велик за себе си!

След Ориндж, се задава друга мощна компания, която ще влезе на Бг пазара у нас! И става мазало :)

04.08.08
08:16

Благодаря ви, но в крайна сметка аз не намерих из между мненията Ви отговор на моя въпрос.....оставам го открит, някой може и да е добил впечатления от инструкторите там, нядявам се......

11.09.08
07:26

Питах и ми казаха, че дневната карта(9 до 16 часа) е 1200 или някъде там. В това влиза басейн, сауна. И това не е само фитнес а и за груповите занимания.Разделете го на 12 месеца и си направете сметка. А за условията представяте си какви са. Искам да кажа, че не ходя там и не съм пристрастна. Но след последното увеличение в Палах, не знам...

12.09.08
16:44

Всеки според нуждите и възможностите си. Предполагам, че когато премина 50-те и ако имам възможност, и аз бих предпочел да тренирам в подобна тиха и стерилна обстановка. За момента обаче, не се виждам в такава зала... предпочитам по-мъжки зали ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1