Програма за разширяване на гръдния кош

02.08.08
09:48

Наскоро го четох това. Програмата се състоеше в клекове с дълбоки вдишвания ( по 3 - 5 между повторенията в началото и 5 - 7 в края на серията), които са разбира се с по - малка тежест и повече повторения, пулоувър и някаква странно упражнение, на което не запомних името. изпълнението на товау пражнение беше нещо от рода : хващате се на лост (или на каквото и да е друго, подходящо за целта), повдигате се като раменете издърпват трупа назад, а гръдния кош изскача напред, като важно е коремът да е отпуснат. Как мислите, според мен една такава тренировка би дала наистиан добри резултати, особено ако човек е в подходящата възраст. Смятате ли, че си струва да се отдели един ден от седмицата, в който да се прави тази тренировка ? Поради това, че тя е с акцент върху стречинга не би трябвало да попречи на възстановяването на другите мускулни групи. Като допълнение мисля, че пулоувъра и клека може да бъдат в суперсерия за по - добър резултат, като може да се добави и лег отново с акцент върху стречинга и дълбоки вдишвания, подобно на клековете.

02.08.08
10:01

еми то гръдния кош се разширява като се увеличава капацитета на белите дробове с тия упражнения ги стимулираш при мен и лежанката действа подобно и бягането ама то няма смисъл цяла транировка тва да правиш прави си клекове като тренираш крака и ако са възстановени гърдите може да правиш суперсерии клек пул-оувър при мен няма никакви резултати понеже съм пушач и белите ми дробове са зле :)

02.08.08
11:40

За да се разшири гръдния кош нетрябва ли да пораснат и самите ребра?Как я мислите тая работа?

02.08.08
12:31

казано от valerious на 02.08.08, 11:40:

За да се разшири гръдния кош нетрябва ли да пораснат и самите ребра?Как я мислите тая работа?

мискля я че гръдния кош се разширява като се уголемяват органите вътре в него :)

02.08.08
20:04

Има няколко начина. Освен  Ребрата и междуребрените връзки, хрущялът, който свързва двете полувини на гръдния кош може да бъде разтегнат доста. Естествено със всяко увеличение на гръднияк ош се увеличава и капацитета на белите дробове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1