Изгаряне в гръдната област

08.08.08
18:53

Здравейте, в момента съм в процес на изчистване, но гена ли ми е такъв или какво имам доста натрупани мазнини в областта на гардите и изглежда много грозно. Знам всичко  диети, кардио упражнения и тн, но искам да попитам дали някой може да ми предложи някакви методи или упражнения които да ми помогнат да изгоря по-бързо и качествено  мазнините в гръдната област, тъй като доста търсих но не намерих нищо. Благодаря прдварително.

08.08.08
19:08

а за гинекомастия чувал ли си ? дори и да я имаш като намалиш подкожните мазнини пак ще спадне ;) няма да се плашиш
а на колко години си ?

08.08.08
19:16

Ми да чувал съм за гинекомастия и точно това ме тревожи че не съм на 40 45 години а съм още на 20.

08.08.08
21:19

Е да де, то гинекомастията човек може да си я има в ранна възраст. Просто може да си мазен, не е задължително да е гинекомастия! Първо опитваш с режим на хранене и кардио и после се дават други диагнози.

08.08.08
21:45

казано от dudi на 08.08.08, 18:53:

Знам всичко  диети, кардио упражнения и тн, но искам да попитам дали някой може да ми предложи някакви методи или упражнения които да ми помогнат да изгоря по-бързо и качествено  мазнините в гръдната област, тъй като доста търсих но не намерих нищо.

Ми ако успееш без да променяш LBM коефициента си да свалиш подкожни мазнини само на едно място напиши книга и ще станеш известен.

09.08.08
05:24

.. и  богат

09.08.08
06:06

Ок, както си и мислех, мерси все пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1