Програма за Маса

SI

10.01.05
15:46

Здравейте! Казвам се Станислав на 18г. съм 175см. 63кг.
Искам да ка4а мускулна маса!
Кажете ми пълна програма(според данните по-горе)!
Трябва ли да взимам някакви хранителни добавки.

Основния ми проблем са краката.Тях най-малко съм тренирал.
Кажете ми упражнения за тях за максимален ефект!
Благодаря предварително!!!

10.01.05
15:53

За максимален ефект върху краката, а и за маса като цяло - клякане с щанга :) Цялостната програма е доста индивидуално нещо и трудно някой ще може да ти направи такава, подходяща специално за теб, особенно по данните, които си дал.
Като начало си избери някоя базова програма, без да се изхвърляш с много упражнения и серии, наблегни на основните упражнения, постарай се да вдигаш правилно и да увеличаваш тежестите, и яж правилно и по МНОГО. Тези кила са ти малко, трябва да ядеш доста здраво, без ядене маса няма да качиш. Добавките могат само да допълнят доброто хранене, и по принцип не са задължителни.

PS

10.01.05
18:38

Дай подробни данни и сме готови за помощ.

10.01.05
19:00

Виж някой сплит в сайта и го коригирай с повече (не много) тренировки за крака като наблегнеш на основни упражнения за тях

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1