направих голяма пауза

__

17.08.08
15:13

направих пауза от почти 4 месеца и сега искам да започна пак- целя релеф пия бърнър и бягам сутрин на гладно. дале да започна както в началото кръгово да тренирам или както съм ги разделил - ако може някоя програма да ми препоръчате

17.08.08
15:25

казано от __-Hooligan-__ на 17.08.08, 15:13:

направих пауза от почти 4 месеца и сега искам да започна пак- целя релеф пия бърнър и бягам сутрин на гладно. дале да започна както в началото кръгово да тренирам или както съм ги разделил - ако може някоя програма да ми препоръчате

Е, не е толкова голяма, все пак! Не е като 9 месеца  ;-)
Направи някоя и друга кръгова тренировка, докато се разкършиш и после - на сплит. Месец някъде.

TI

17.08.08
16:16

Може и без кръгови тренировки, обаче по важното според мен е да не скачаш на старите килограми от първата тренировка.

__

18.08.08
06:47

ами някоя програмка да ми препоръчате за релеф

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1