31.08.08
18:45
От една седмица ходя на фитнес и ми харесва,утре ще правя четвъртата си тренировка.Проблема е там че във фитнеса където ходя няма достатъчно добър инструктор които да ми изготви хранителен режим и сплит на тренировките затова пиша тук.Та да преминем към въпроса-По колко дена в седмицата е добре да ходя на фитнес и как да разделя тренировките си.Тренирам за бицепс,трицепс,рамо,гърди,гръб,корем,крака,като най-много искам да направя коремни плочки.Примерно понеделник крака гръб гърди,Вторник друго и т.н до края не седмицата.Искам да постигна максимален ефект,и благодаря на отзовалите се!!
31.08.08
18:57
Разрови се по сайт-а - има десетки примерни програми за начинаещи,отделно има много полезни статии, които ще те насочат. По нататък може да дам акъл, но основата трябва ти да си я изградиш.
Адаш, добре е, че си решил да се захванеш с фитнес въпреки възрастта си. Сега ти предстои да се захванеш с четене! На сайта и във форума можеш да намериш отговори на всичките си въпроси. Първо реши за себе си какви са ти целите- дали ще качваш ли ММ, ще сваляш килограми и т.н. Напиши си и мерките и ако хванеш някой на кеф може да получиш програма на готово :lol: , въпреки че е добре не само да знаеш какво да правиш, а и защо го правиш.
Поздрави и успех!
Колко пъти ходиш седмично в залата?
Аз ти предлагам това:
Понеделник-Гърди,бицепс,преса
Сряда-Гръб,трапец,преса
Петък-Рамо,трицепс,преса
Събота-Крака+кардио
Мнението беше редактирано от Изтрит на 31.08.08 19:24.
казано от The`Beas7 на 31.08.08, 19:19:
Колко пъти ходиш седмично в залата?
Аз ти предлагам това:
Понеделник-Гърди,бицепс,преса
Сряда-Гръб,трапец,преса
Петък-Рамо,трицепс,преса
Събота-Крака+кардио
Пресата е достатъчно само понеделника и петъка :]
Може да използваш моята:
понеделник-гръб
вторник-крака,коремни преси
четвъртък-ръце,коремни преси
петък-гърди и рамене
01.09.08
07:03
казано от GGOGOO на 31.08.08, 19:00:
Адаш, добре е, че си решил да се захванеш с фитнес въпреки възрастта си. Сега ти предстои да се захванеш с четене! На сайта и във форума можеш да намериш отговори на всичките си въпроси. Първо реши за себе си какви са ти целите- дали ще качваш ли ММ, ще сваляш килограми и т.н. Напиши си и мерките и ако хванеш някой на кеф може да получиш програма на готово :lol: , въпреки че е добре не само да знаеш какво да правиш, а и защо го правиш.
Поздрави и успех!
GGOGOO ще поразгледам :) Дъ Бийст,мога да ходя всеки ден на фитнес не ми е проблем защото не се изморявам много и имам сили за следващия път(и пари :D ) Засега ходя Понеделник Сряда и Петък някой път и Неделя,но може да ги увелича.А Адаш написал съм в Хранителни Режими за понижаване на теглото,защото трябва 6-7 килограма да смъкна може да видиш темата ако искаш ако може да помогнеш с нещо.Най-много искам да оформя мускули на ръцете,гръб,гърди и на корема плочки.Краката колкото и чудно да е имат много добре оформени мускули а не съм тренирал нищо за тях :O,и същевременно да остлабна от 70кг на 62-63кг.
Мнението беше редактирано от Georgi Stoev на 01.09.08 07:07.
01.09.08
07:16
Като начинаещ на 4 - дневен сплит недей да се хвърляш. Или почни общи тренировки, или дърпане, бутане, крака. Това ще ти е достатъчно за първите 5 - 6 месеца, в които експериментирай и си почивай ;)
Говорим, за първа седмица в залата, ако не се лъжа?! Още поне месец карай на кръгови тренировки и после мини на сплит. http://www.bb-team.org/workout/1465/
01.09.08
19:45
Стоянчо мерси много!
01.09.08
21:02
сега те очаква яко дръпване на размерите батка даййй якоооооооооо
02.09.08
06:08
donscot какво ще рече това
Мнението беше редактирано от Georgi Stoev на 02.09.08 06:15.
02.09.08
10:13
ще рече че в началото когато започваш да тренираш ще дръпнеш много яко първите 3-4 месеца на размери имам в предвид