Ами да ти кажа принципно гледам да я държа ок.3 литра, но сега съм малко обездвижен, че се готвя за едни конкурси и каквото изпия доста бързо ме викат да го връщам :) Та затова 2 литра. Като включа и кардиото, дори към 4л отиват.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.11 00:31.
10.00 - отново 75гр пълнозърнести фусили с лъжица мед и 100гр кашкавал + витамини, минерали, омеги
14.00 - 100гр сФинска пържола с топено сирене и пилешки бульон
17.00 - доза амини
18.00 - 100гр пуешко филе с половин кутийка боб Хайнц (по-рано беше по-вкусен сякаш)
21.оо - пилешка супа (горно и долно бутче) + минерали и омеги
23.30 - доза амини
ок.00.30 - 2 рохки яйце
Течности - малко над 2л вода
Тренировка - не
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.11 23:27.
Ами тъпкал съм я много. Но нещо ми е писнала. Последно си взех преди месец Дядо Либен и с мъка я пих... И друг път съм и загубвал апетита, но после пак я включвам.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.11 23:41.
10.03.11
23:47
Аз преди време правих някакви груби сметки, че казеинът ми излиза с да кажем около 30-40% по-скъп от изварата. Като добавим и факта, че количеството протеин в нея е по-скоро пожелателно, за мен изварата не си струва мъките...
11.03.11
00:07
Аз замествам изварата с месо :D
@Martin Tomov - честно казано не ми се набиват още пари в добавки. Целите ми няма да го оправдаят. Иначе обичам да се глезя с разни протеинови пудри, факт е :)
@Десо - в случая аз ще мушна яйца с шунка :)
Срам ме е да опиша днешния храноден...
10.00 - 2 филии с 80гр шунка и 50гр кашкавал + витамини, омеги, минерали и амини
14.00 - 1 цяло бутче и супа с малко хлебец (винаги си ям домашен, правен от мен си)
17.00 - 1 банан
18.00 - скапана тренировка рамо и трицепс (логично никаква енергия и повторения с клизма)
22.00 - 1 цяла скумрия и шопска на корем
01.00 - ще мушна доза амини
09.00 - 30 min велоергометър + доза амини
10.15 - 4 палачинки с пълнозърнесто брашно; 50гр шунка; 50гр сирене с мед; витамини, минерали, омеги
14.00 - леща с 1 скумиря (200гр)
17.00 - амини
20.00 - 1 цяло бутче и 1 печен картоф; омеги, минерали
23.00 - амини
Течности:
2л вода
5л безнин :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.03.11 22:51.
12.03.11
22:59
Дай да спазарим тази пудовка Ралев :D
12.03.11
23:36
10.15 - 4 палачинки с пълнозърнесто брашно; 50гр шунка; 50гр сирене с мед; витамини, минерали, омеги
17.00 - амини
23.00 - аминиТечности:
2л вода
5л безнин :D
Ралев , що ядеш колкото мен ? :D :)
17.00 - амини
23.00 - аминиТечности:
2л вода
5л безнин :DРалев , що ядеш колкото мен ? :D :)
Ами целта е да не качвам килограми. В момента с подобно ядене от седмици съм закотвил кантара на 103 и не мърдам. Смятай за какъв метаболизъм говорим...скапана работа :D
Дай да спазарим тази пудовка Ралев :D
Еее, те моите заминаха отдавна. Сега тренирам с едни, които не са съвсем мои :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.03.11 10:12.
09.00 - 30min кардио
10.30 - 75гр пълнозърнести макарони + лъжица мед + 100гр сирене; витамини, минерали, омеги
14.00 - леща (не измерих количеството) със 100гр пуешко
17.00 - доза амини
20.30 - вкусна рецепта: свински пържоли, върху които има лук на шайби и отгоре картофи, намазани с 1 опаковка обикновена майонеза. Друга мазнина не се слага. Е, изядох 1 пържола и половина и гледах ок.1 картоф
23.30 - ще има доза амини
10.00 - 2 сандвича със 100гр пуешко и 50гр кашкавал + 1 ябълка + витамини, минерали, омеги
14.00 - 150гр сФински пържоли със зеле
18.00 - доза амини
20.00 - 100гр свиня с 1 печен картоф и 1 краставица + добавките като на закуска
23.00 - доза амини
Тренировка - пропуснах
Течносто - 2л вода; 1 кафе; 3 портокала на сок
Вчера жената има РД и попрекалих със сладкото. Знаейки, че това ще се случи, цял ден избягвах въглените.
10.00 - 5 цели яцйа с малко сирене + ябълка + добавки
14.00 - Свинска пържола със салата
17.00 - амини
19.30 - парче торта
21.30 - ресторант, в който първо, второ и десерт (мамка му :) ) - ей тук преядох!!!
Течности - 2л вода и 1 кафе
Тренировка - не успях, но днес ше наваксвам.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.03.11 10:22.
И със какво прекали ? :D
Двата десерта и въобще храната около и след 19.00ч. Oбщо взето в ресторанта ми стана тежко, но понеже имаше изкушения, от които принципно се лишавам и дааай :D
10.00 - 300мл прясно мляко със 60гр мюсли + витамини, мимнерали, омеги и доза амини
14.30 - 120гр свинско и доза леща :)
18.00 - 150гр кашкавал пане и 1 ябълка
20.30 - 1 цяло бутче с обилно количество шопска салата
00.30 - доза амини
Тренировка - не
Течности - 2 литра вода
10.30 - 5 цели яйца с 50гр кашкавал и 1 ябълка + вит; мин; о3
14.30 - зелен фасул с 1 цяло бутче
17.30 - тук ядох какво ли не - 50гр кашу, 200гр пюре от ябълки, 100гр сирене
19.00 - 2 лъжици мед със 50гр сирене
21.30 - 100гр императорски ориз и 150гр пилешки гърди (хубава рецепта, оризът се готви с бяло вино и с масло се запържва с лук; пилето се пържи със зехтин и соев сос уорчестър) + 1 ябълка
23.50 - доза амини
Треноривка и днес пропуснах, но за сметка на това имаше забава по улиците :)
Tечности - 2л вода и 4 цедени портокала
Струва ми се, че в някои дни ям повече от теб..... (dull). Храниш се доста чисто, като изключим РД-то на жената, обаче наистина ми се струва мн малко, да не изчезнееееееш?
Снимката ти рулира....кой номер чашка си :D
Ами, смятай - на тази храна не мърдам ни нагоре, ни надолу. В момента обаче нямам почти никакво движени през деня. Певдполагам като затегна режима и започна кардиото, теглото ще тръгне надолу. Общо взето се опитвам да намеря максималното количество храна, при която хем да не се чувствам гладен, хем да е ОК за сваляне.
П.П. чашка Б :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.03.11 09:15.
Плюскането за вчера:
1.10.00 - 75гр пълнозърнести фусили с 50гр сметана и 100гр сирене + обичайните добавки на закуска и 1 ябълка
2.14.00 - гювече, в което имаше половн картоф, 2 яйца, 2 кренвирша, домати, гъби, лук
3.17.00 - амини - ГЪРДИ и БИЦЕПС - амини
4.19.30 - 200гр императорски ориз и 150гр пилешко
5.23.00 - 1 цяло бутче и 50гр сметана
Тренировка - гърди и бицепс, като включих и 5 серии чуково - дойде много добре
Течности - 1 кафе и 2,5л вода
Я!!! Ти си тренирал! Това трябва да го отбележиш с дебел червен шрифт. :D :D :D
Я!!! Ти си тренирал! Това трябва да го отбележиш с дебел червен шрифт. :D :D :D
хахаха :D :D :D
Ами да...готвя едни конкурсни изпити и времето все не ми стигаше поради различни причини, главната от които е джиткането наляво-надясно с колата, още не съм й се нарадвал - като изляза и се забравям :)
Менюто за днес бе:
10.00 - 3 цели яйца с гъби и 1 кренвирш в тиганя + вит, мин, о3 + 1 ябълка
14.30 - картофена крем супа и 1 от вчерашните гювечета + 1 ябълка
17.30 - сандвич с луканка и кашкавал с невероятно хлебче (дадоха ми някаква немска готова смес за хлебопекарната) + 2 портокала на сок
20.30 - 5-6 броя сафрид на тиган + зелена салата + шопска салата ...мамка му и един пудинг
22.00 - 1 ябълка
01.00 - ше жулна доза амино
Тренировка - нещ
Течности - 1 кафе следобед и 2л вода.
Лапанчо за тудей:
10.00 - две сандвичета - с кашкавал и шунка и с луканка + 1 цяло яйце + 1 ябълка и добавките
14.00 - боб с телешки салам (сиреч тоалетнахартия, копита и рога) на корем
17.30 - хлебец домошарка с 80гр пушена съомга
Тук бе мястото на тренировката, но отидох на театър :)
22.00 - 2 цели яйца със 50гр сирене и малко картофена крем супа
01.00 - доза амини
Течности - 2л вода + 1 кафе
Тренировка - утре
За утре съм запланувал покупка на гумичка за предмишница, че в лошото време една стара травна се обажда. От детски години са ми хоби, първата започнах да я стискам когато бях 2-ри клас и не можех да я стискам до край :)
Пуснах и една поръчка от спортсдирект на дрехи евърласт. Да видим дали съм си улучил мярката :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.03.11 00:53.
Малко намалих храната днес:
10.00 - 1 сандвич, намазан с аминокиселини (майтап, шунка и кашкавал + доза амини) + 2 малки ябълки и витамини, минерали омеги
14.00 - боб със 100гр пушена съомга
17.00 - диоза амини
20.00 - миш-маш с доста яйца и сирене
23.00 - извара - 150гр
Тренировка - прекалих с новата гумичка за предмишница и не правих гръб, защото хватът ми се замори :(
Течности - 3л вода; 2 кафета; 4 портокалови сока
Чисто любопитство - не умираш ли от глад? :) Аз ям доста повече, по-лек съм и се съсипвам от глад. Чудя се как да се справя с положението. Не върви да слушам тялото си, защото иска да ме изработи. Пробвал съм :)
Ами, не :) Дори се чусвтам сит. Е, сега като ме попита и малко ми се събужда апетита, но като че ли ще пропусна да отида до кухнята. Впрочем тръгна ли да ям повече от това, веднага започвам да качвам килограмите, а сега изобщо не си позволявам джънк и сладко (айде сладко в редки случаи)...и въпреки това съм КОТВА - не мърда кантара надолу :) Всеки ден благославям метаболизма си. Мога да кача 10кг (за съжаление далеч от понятито чисто) за 2 месеца без да ми мигне окото :)
АКо нямаш проблеми с лесно покачване на тегло, просто си яж през 2-3 часа. Аз съм го правил и вместо да е на малки порции, лъжицата се отприщва и калорийният прием за деня май-май превишава разхода доста регулярно. Затова съм ограничил основните хранения на 3. Междинните или не са хранения, а са амини или са плод със сирене или кашкавал, но нищо сериозно. Виж, при мен и целите не са да покачвам тегло, а принципно се стремя към понижаването му полека-лека и задържане на ММ.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.03.11 00:10.
Има същите проблеми - малко да кача храната и всичко отива по корема. А не си позволявам никакъв джънк. Затова сега съм на режим отслабване със запазване на силата, доколкото е възможно. Чудя се дали да не изчистя колкото мога и тогава да се опитам да кача. Много неблагодарна работа, ама това е, търпиш.
Чудя се дали да не изчистя колкото мога и тогава да се опитам да кача.
Да, ако можеш да изчистиш максимално, смело действай! Аз миналото чистене мислих така да го направя, но след 12-13 свалени килограми организма се изтощава, а и писва много режима. Но доколкото виждам при теб няма кой знае коко за чистене и може да се справиш за 2-3 месеца без проблеми.
10.00 - 60гр мюсли с 300мл мляко и доза амини и витамини и т.н. + 1 ябълка
14.00 - 4 кИфтета и картофена салата + шопска
18.00 - 1 банан и доза амини - ГРЪБ - доза амини
20.00 - още 4 кифтета с лозови сърмички
00.00 - 100гр извара
течности - 1,5л вода + 0.5 вода с изотоник + ако броим и още 500мл с амините; 2 портокала на фреш.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.03.11 23:48.
Днес диета “предай богу дух”:
10.00 - 300мл мляко с 50гр мюсли и 1 ябъка +вит, мин, о3
15.00 - лазаня
18.00 - доза амини
21.00 - 4 сафрида с картофено пюре (150гр)
ок.00.00 ще мушна доза амини
Течности - мъча да преборя 3л :)
Тренировка - не
Ще си купя това колело (блгодаря за насоките на Anelia!!!) : http://bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=4964&product_cat=851&lang=2 - цена:500лв
Ще си купя това колело (блгодаря за насоките на Anelia!!!) : http://bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=4964&product_cat=851&lang=2 - цена:500лв
Acerata на Шимано не е най-доброто но не е и най лошото,височината рамката и дължината на курбелите е желателно да се сметнат спрямо ръста ти, спирачките при твоето тегло е добре да са дискови и то поне от средния клас на шимано (препоръчително е да са хидравлични), но от това следва доста сериозно увеличаване на цената защото това определя смяна на: главини, спици и шини със такива предназначени да понасят натоварванията при дисковите спирачки, но е възможно тази рама да няма точки за монтаж на спирачния апарат отзад, отпред няма проблем Suntоur-а съм сигурен, че има необходимите уши както и самите спирачни апарати и лосчета. Рамата ако не се лъжа отдавна се ползва от Спринт, и се надявам, че е изпитана във времето. Общо взето този байк е компромис като цяло, но ако ще се ползва за придвижване от точка А до точка Б в градски условия, може да се каже, че става (с изключение на спирачките) Прави ми лошо впечатление това, че теглото не е посочено. Имай предвид, че дори в най ниския клас SCOTT е обърнато внимание на дребните елементи (лагери на кормилото, верига, лагерен блок на курбелите, жила и т.н.) докато при Спринта съм сигурен, че голяма част от тези неща са с неясен произход. Желателно е и гумите да се подберат спрямо терена по, който основно ще се кара, защото off-road гумите дават по-голямо съпротивление по асфалт и са доста по шумни от гумите създадени за cross-country и country style.
Acerata на Шимано не е най-доброто но не е и най лошото,височината рамката и дължината на курбелите е желателно да се сметнат спрямо ръста ти, спирачките при твоето тегло е добре да са дискови и то поне от средния клас на шимано (препоръчително е да са хидравлични)...
От казаното от теб си правя извод, че май е по-добре http://bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=4988&product_cat=853&lang=2
За съжаление съм му изпуснал прИмоцията на 560лв!!!!
Колелото ще се кара в парка и по асфалт из центъра. Просто искам чаркове, които да не сдават багажа през няколко месеца благодарение на теглото ми :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.03.11 12:27.
Нисък клас дискови спирачки е по-лош избор от висок клас V-brake, така че и това трябва да се има предвид. Но от друга гледна точка за да работи добре V-brake шината трябва също да е добра.
Нисък клас дискови спирачки е по-лош избор от висок клас V-brake, така че и това трябва да се има предвид. Но от друга гледна точка за да работи добре V-brake шината трябва също да е добра.
Ами на този крос уж били среден клас хидравлика... Като не им разбирам и споделям какво смятащият ме за риба продавач ми казва.
Ако успееш да ги изнудиш да ти направят промоция компромис не се чуди въобще.
Този Крос е на промоция в момента. Лично не съм се качвала никога на новите Крос, но в нашия мтб форум казват, че рамките и геометрията са кофти.