Постарах се да пооправя техниката, но предвид факта, че за пръв път изхвърлям 24-ка и клипчето е направено след последната (6-та) серия, старанието не си лични много :D Принципно започнах с 2х40 с 16кг и после 4х30 с 24кг. Клипчето не е серия. Храната ще опиша по-късно.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.12.11 19:12.
Рано ми е, но започвам да мисля за 32ка :D
Храна:
07.30 - 2 сандвича със сирене Бри + 1 чай + витамини, Омега3
12.30 - супа агнешки курбан + карначе с картофи
16.00 - 50гр бадем
17.00 - 1 банан
Тренировка + доза Гаспари Интра про
20.00 - дробчета със салата и 1 чаша боб чорба :) + 2 мандарини + магнезий
ок.23.00 - ще има доза Мъсъл милк
Тренировка - да
Течности - 2л вода + 1 чай
Смяташ ли си калории нещо или просто гледаш да докарваш от към макронутриенти ? :)
Иначе 24-ките не ги усещаш даже :D
Мнението беше редактирано от Абазаба на 05.12.11 22:12.
Гиревоя ми излгежда много интересно,чесно!
Трябва да го пробвам след време...
Успех с целите.
Смяташ ли си калории нещо или просто гледаш да докарваш от към макронутриенти ? :)
Иначе 24-ките не ги усещаш даже :D
Калории смятах по-рано и то не напълно стриктно. Сега просто гледам да покривам някакъв минимум от белтъчини, които да ме възстановяват колкото може. Целта отдавна не е трупане на маса, а изчистване. Съдейки по дупките на коланЯ, свалям бавно и равномерно. Сядането зад бюро малко спъна чистенето, но пудовките горят яко калории.
Относно 24ките - не е като да не ги усещам, но неме затрудняват. За сега ще ги развъртам тях, а за 32ка ще я мисля поне след 2-3 месеца.
Гиревоя ми излгежда много интересно,чесно!
Трябва да го пробвам след време...
Успех с целите.
Мога да кажа, че е изключително забавно! :) Особено, ако се изчисти техниката е голям кеф. Не го отлагай, смело захапи една 16ка! :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.12.11 09:29.
Предпочитам да се концентрирам в/у една цел в момента,сила и маса като цяло и гледам да бягам от идеята ‘’ сила маса изчистване рекомпозиция издръжливост и още 10 характеристики ‘’да се постигнат на веднъж
преди правех така и сега мисля , че е грешка.
Но ще се пробва! а с дъмбели не може ли да се измисли?
а с дъмбели не може ли да се измисли?
Принципно донякъде може, но не е удобно и няма да те грабне!
06.12.11
18:11
Като те гледам как размяташ пудовката до плазмата, направо ме свива корем! :D:D:D
06.12.11
18:13
мхм може да е LCD или LED? :D
Правя клипчетата с пудовките в хола, защото другите стаи са малки и не мога да се хвана в цял ръст :) Иначе това е плазма, ако има някакво значение, но е на родителите. За моя апартамент сега купих LED-ове.
Днес голям цикъл - 1х40 с 16кг и 4х30 с 24кг без почивка при смяна на ръцете и с 3мин почивка между сериите.
Храна:
1.07.00 - доза Интра про
2.07.45 - 2 сандвича със сирене бри с чаша чай + витамин + Омега 3
3.12.00 - супа агнешки курбан и пилешка каварма
4.16.00 - 1 банан
5.17.30 - Тренировка + доза Интра про
6.20.00 - крем супа броколи и талятели с прошуто + омега 3 и магнезий
7.ок.22.30 - 2 сандвича със сьомга
8.ок.23.30 - доза Мъсъл милк + мелатонин
Течности - 2л вода + 1 чай (ок.300мл) + 1 кафе
Тренировка - голям цикъл
Вчера:
07.00 - доза Интра про
07.45 - 2 сандвича със синьо сирене и бри + витамини, омега 3
12.00 - супа топчета, свински ребра с картофи
17.30 - 2 дози Мъсъл Милк
20.00 - посетихме Хаджидрагановите изби и се почупихме от ядене...няколко вида салати, мезета, месо: свинско, телешко, пилешко, картофи биволско мляко и така до 23.00
Преди лягане - доза магнезий, омега 3 и доза мелатонин
Тренировка - не
Течности - ок.3л вода, 1 чай, 1 кола, 1 голяма ракия :)
Тренировката вчера бе изхвърляния - 1х40 с 16кг + 4х30 с 24кг без почивка между смяна на ръцете и с 3-4мин почивка между сериите.
Храна
07.00 - доза Интра про
07.45 - 2 сандвича със сирене бри и ементал + витамини + омега 3
12.30 - салата Цезар, шунка и кашкавал пане с картофено пюре
17.30 - тренировка + доза Интра про
20.00 - 50гр суджук, телешко варено и 50гр пушена сьомга + магнезий + омега 3
00.00 - 2 дози Мъсъл милк + Мелатонин
Течности - 2л вода + 2 чая
Тренировка - да. Привиквам към 24ката. Мускулната треска в бицепса ме хвана буквално след тренировката. Такова нещо не ми се бе случвало. BTW заниманията с пудовките тренират брутално бицепсите! :)
Вчера:
1.07.30 - 2 сандвича с бри + 1 чай + витамини + омега 3
2.12.00 - пица куатро стаджони + супа от броколи
3.17.30 - тренировка - голям цикъл 1х40 с 16кг + 4х20 с 24кг + доза Интра про
4.20.00 - салата айсберг с дресинг, орехи и половин круша + пиле жулиен + омега 3 + магнезий
5.23.00 - доза Мъсъл милк + мелатонин
Тренировка - да
Течности - 2л вода + 1 чай
13.12.11
23:31
мхм може да е LCD или LED? :D
http://images.wildammo.com/wp-content/uploads/2011/02/forget-lcd-lsd-tvs-are-where-its-at.jpg
Днес тренировката бе изхвърляния - 1х50 с 16кг и 4х24 с 24кг.
Храна:
07.45 - 2 сандвича със сирене бри и ементал + 2 яйца + витамини, омега 3 (за съжаление нямах време за доза протеин)
12.00 - доматена супа, дебарцини с картофено пюре
17.00 - 1 банан
17.30 - тренировка + доза Интра про
20.30 - свинско (140гр) със зеле и супена лъжица ориз + доза омега 3 и доза магнезий
ок.23.00 - доза интра про + мелатонин
Течности - 3л вода + 1 бира
Тренировка - да
Поздрав:
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.12.11 20:30.
Голям е Стоянчо :) Днеска го засякох на Витошка.
хехе, къде бре? :)
По обяд нейде- аз бях в едно берлинго и говорех по телефона- срещу лаваца, пък и ти, вероятно с двама твои колеги, отиваше на обяд- щях да се обадя иначе : )
Най-накрая тренировка - 5х20 изхвърляне, че покрай коледните партита се алкохолизирах малко...
Храната се движи в порядъка 3-4 хранения, като често четвъртото (и рядко 5тото) е протеинова пудра. Днес:
1.07.30 - 2 сандвича със шунка и кашкавал + омега 3 + витамини
2.12.00 - пилешка супа + свинско с картофено пюре
3.16.00 - 50гр бадеми
4.19.00 - доза протеин - тренировка - протеин
5.20.30 - чаша леща, свинско със зеле
Течности - 3л
Тренировка - да
Тренировката днес бе изтласквания - 2х60 с 16кг и 3х30 с 24кг.
Храна:
1. 07.00 - доза ИнтраПро
2. 07.45 - 2 сандвича + 1 чай + витамини и омега3
3. 12.30 - пилешка супа, руло стефани и картофено пюре
4. 17.00 - 100гр кашу
5. 17.45 - Тренировка + 1 банан и Интра про
6. 19.00 - ролца от раци (нито са ролца, нито са от раци :D ), суджук, леща, риба + 2 препечени филийки
7. 23.00 - доза Интра про
Течности - 3л + 1 чай + 1 кола
Тренировка - да
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.12.11 16:28.
Както днес потръгна денят, по нищо не личеше, че ще успея да тренирам - от обяд се алкохолизираме с колегите... Въпреки това тренировката бе изхвърляния - 2х50 с 16кг и 3х30 с 24кг.
Храната по-късно.
Известно време отсъствие, поради нанасяне в ремонтирания ми апартамент. Иначе тренировка не съм пропускал :) Хранителният режим обаче го пооплесках - често присъства сладко, junk…not good! Жената преди време си взе Л-карнитин на NOW, който е с 3-те гр в доза. Пила е малко па го е оставила, та смятам аз да го довърша...след НГ :)
BTW като споменах junk, в Макдоналдс са пуснали McDouble (с две кИфтета) за 2лв - далаверски е, изяждам 2 и съм се заситил :)
П.П.: взех си протеин на Пюр Нютришън (ванилия). Добри показатели, хубав вкус, повечко плътност заради сгъстителя. Цената е предоволна!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.12.11 08:46.
03.01.12
19:18
аз лично бих получил повече информация ако снимаш директно отпред. на мен ли ми се струва или раменете са ти се пооформили спрямо преди?
Да, раменете много дърпат от пудовките. Относно ъгъла, пробвах дирекшън отпред, но не се получи добре - все отрязвах по някоя част :D Следващият клип ще се постарая да е фронтално заснемане, но ще бъде когато успея да правя спокойно по 30+ повторения.
Чудя се дали не ми е рано за 32кг пудовка? Един познат продава такава за 50лв, доста ръждясала. Като се замисля обаче не вярвам да мога да правя повече от 5-8 изхвърляния преко сили.
05.01.12
16:33
Ако смяташ, че си постигнал максимума си и нямаш амбиции за повече - зарежи тая 32-kg-ова пудовка... ;)
Във всички останали случай - взимай смело! :)
Ами не, не съм постигнал никакъв максимум. Сила и издръжливост нарастват след всяка седмица. Че ще си купя 32ка, това е сигурно. Чудя се дали сега е уместно, тъй като ще правя по няколко повторения от движение, а принципно гледам да тренирам с повече повторения... Иначе цената е повече от добра.
Чувствам се като парцал! Пия 4-та доза протеин за деня. Мускулите са изтощени. Работата ми пречи на доброто възстановяване, има доста големи “белтъчинни” дупки :) Замислям се за инвестиция в някакви барове или сандвичи...
06.01.12
09:04
С риск да стана банален... помисли за Rhodiola. Ще ти помогне да влезеш в час. Разбира се, като пипнеш и храненето де... но това знаеш как да го направиш. Лично аз ма-а-алко не съм фен на системната употреба на протеинови барове. Струва ми се, че много въглехидрати заминават покрай тях. Когато потрябват, не се колебая да ги хапвам (дори мисля, че има моменти, в които са незаменими), но ако трябва да е ежедневие, бих търсил други варианти. Естествено, нещата опират и до конкретните възможности за организация в твоето ежедневие. Някакви сандвичи с порядъчно количество мръвка ми се струват по-добра идея.
Десо също ми препоръча Родиолата. Ще я опитам и аз! Принципно 3-4 дози протеин на ден ме оправят, но освен, че излиза дебело, си товари организма. Засилвам Омегите, Магнезий + ще си взема Родиола.
06.01.12
10:12
Деско малко мръсник си пада, ама... (giggle) Родиолата е за теб, виж какво си писахме за нея на последната страница в дневника на Митака. Магнезия също ми се вижда добра идея. И да - множко е това количество протеин от добавки за един ден. Ако е инцидентно - няма проблеми, но за постоянно...
Деско малко мръсник си пада, ама... (giggle) Родиолата е за теб, виж какво си писахме за нея на последната страница в дневника на Митака. Магнезия също ми се вижда добра идея. И да - множко е това количество протеин от добавки за един ден. Ако е инцидентно - няма проблеми, но за постоянно...
Деси е пич(ка)! :) Относно протеина - инцидентно е. Няколко дена го правя, за да видя как ще ми се отрази. Е, определено ме възстановява. Но трябва да прекратя тази практика.
Чудя се дали карбонов капак ще седи добре на возилото? Още не знам цена, пуснал съм им запитване, но няма да е повече от 500 паунда.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs412.ash2/69006_484979512391_764702391_6848403_1908246_n.jpg
08.01.12
01:39
Според мен твърдо не. Първо разваля вида (лично мнение естествено) и второ ......... 500 паунда?!?!?
Според мен твърдо не. Първо разваля вида (лично мнение естествено) и второ ......... 500 паунда?!?!?
Важна е визията. Парите не ги гледай. Аз също не съм убеден дали изглежда по-добре. Идеята е, че ако се сложи карбонов капак, ще сложа и карбоново фолио на покрива и карбонови капаци на огледалата.
Другият вариант е да зарежа всякакви карбонови детайли и да й сложа едни 19’ - ще изглежда точно като тази:
http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=232187