26.09.08
15:40
Здравейте.Значи имам един проблем нали гърдите ми са ми оформени като ги стегна така само че аз несам тренирал долна част само кофички и отначалото не ги можех докато се науча нали не я бях тренирал мн хубава пак е стегната но имам мн лека мазнина която нали не пречи да изглеждат дардите оформени но леко е заострено при зърното но много леко и като пипна е малко меко не много като сланина има си мускул много леко само това как да го махна аз мисля че е защото енсам тренирал долна гарда ако почна да правя долна лежанка или кофи редовно ще се оправили щото аз не ги правих редофно кофите и според мен е от това а не гинекомастика гледах снимки на такива не е такова виснало стегнато е само лека мазнина нужно ли е кардио да се оправи или с тренировки кофи лежанка долна да се оправи.И нямам много вътрешна част и така не е добре очертан канала щото няма много мускул там ако може да ми кажете някакво опрайниение в момента програмта ми е.Само тази мазнина ме притеснява :С но както казах не е виснало стегнато е оформено само дето е мн леко заострено и леко мекичко сега като почнах да я правя леко зе да се втвърдява.И зърното ми не е такова набъбнало като на всички а когато ми стане студено и набъбва и стои мн по яко тфа от какво е :Д.Благодаря предварително ;)
4 x 8-10 - горед leg
3 x 8-10 - прав leg
3 x 12 - 14 - долен leg / КОФИ
3 x 12 - крос уовар
Поздравления за най-дългото изречение, което някога може би съм чел, и в което имаше 3 пъти нали :). Добре ти е програмата. Кросоувъра може да го редуваш през тренировка с флайс. Няма нужда от прибързани коментари, че това е гинекомастия. От колко време тренираш?
Ми 7 месеца но нали ти казвам не е виснало нито отпуснато много леко е заостренко и от зарното и е леко меко ;).
Продължаваш да тренираш и се надяваш, че с нарастването на мускула “проблемът” ти ще се оправи.
Мерси ето тук в един саит за фитнес намерих снимка на едно момче ето така са ми гардите ето и снимката ако я види случаино или не извинявам се че сам я поснал но просто нямам моя снимка http://sofianci.com/media/uploads/58944yc5p6lnv5ne5vxt83pvr48d.jpg може и малко да са ми по ооремени но така са незнам как ще изглеждат на снимка извинявам се още веднаж ;)