Моята лична фитнес програма-жени

30.09.08
08:03

Здравейте!Аз съм на 35г.и тренирам от към 10 г.някъде. През това време съм правила и почивки за по някои месец. Но когато човек е спортувал няма никакъв проблем да възвърне формата си наново. Доволна съм от това което съм и искам да споделя моята 3-дневна програмата, която лично аз преценявам, че е най-удачна за мен а сигурно и за някои от Вас. Висока съм 164 см и тежа 51 кг.
Първи ден: гърди и бицепс + коремни преси
Втори ден: крака + кардио трениравка
Трети ден: гръб, рамо, трицепс + коремни преси
Обикновенно се случва така, че тренирам в дните, когато мога и не е задължително точно и стриктно да спазвам някакъв режим. Повярвайте ми това не ми се отразява отрицателно. В зависимост от фитнеса, който посещавате упражнанеята са най-различни и аз винаги се нагаждам според това. Този сайт предлага много добро описание на всички упражнения по мускулни групи и това е достатъчно, за да си прецени всеки сам какво да включи в програмата си. Моята цел е подържане на формата си и затова аз не качвам тежести, за да не загуба своята женственост. Въпреки че тренирам почти така както мъжете, то в никакъв случай не съм допуснала да изградя мускулна маса, коята да ме оприличава на тях ;-) . Правя по 3 серии х 8-10 повторения, а за краката х 15-20 повторения. бих могла с подробности да опиша упражненията които аз правя, но нали ви казах, че зависи с какво разполага фитнеса който посещавате. Все пак гледам да правя х 3 вида упражнения от мускулна група. Поздравлявам всички фитнес манияци, които са постоянни и твърди в тренировките си!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1