Как да отслабна в Дупетo?

12.10.08
19:10

Може би нетипичен проблем за един мъж ,но бих искал да отспабна в Дупето
МОля ако имате идея как мога да си стегна и да намалея като обем седалищната част споделете.Преди тренирах лека атлетика и бях натрупал маса по краката и респективно и по седалището .Но честно казано бих казал че имам доста мазнинка на тази част от тялото си .
Знам че ако ходя да бягам редовно и ако си слагам примерно найлони или по дебел анзуг ще сваля килограми там .2 пъти седмично бих могъл да ходя на пистата ,но сега ще става все по-студено и не знам дали ще мога по-нататък да ходя.Апък да бягам на пътечката мисля че не е много удачно .Примерно ако бягам преди тренировка ,после ще съм изморен .А да бягам 30 40 мин на пътечката след тренировка мисля че не е много удачно тъйкато организма се нуждае от енергия за да се въстанови .
АКо правя примерно аеробика за седалището пък мисля че това само ще стегне мускулите ,но няма да стопи мазнините ,и затова обема няма да се намали........

Надявам се да имате някакви идеи по въпроса :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.08.11 19:09.

12.10.08
20:33

Ами ходи да бягаш на пътечка в дните, които си бягал навън. Тоест да ти е извън нормалните тренировки с тежести.
Освен това в нормалните тренировки си сложи упражнения за глутеусите в края на тренировката. Намери си 2 лесни за теб упражнения и ги прави на суперсерии с по 30 повторения в серия. 3 такива суперсерии в края на всяка тренировка, плюс 2 допълнителни тичания, плюс малко редуциране на храненето откъм “празни” калории и до месец - два- три ще си решил проблема.
Успех!

ВН

12.10.08
20:36

Ей, много са модерни тези звездички... :) Мускулна маса в кратки срокове се губи само по 2 начина: претрениране и глад. Друг начин е с месеци да не акцентираш върху седалището локално, но да стимулираш растежа на задните бедра и квадрицепсите, така че те да порастнат, докато глутеусите намаляват и в резултат да маскираш размера в добра пропорция.

Вместо да се чудиш как да свалиш от седалището, най-добре провери дали нямаш проблем със стойката (гръбнака) или колко са ти подкожните мазнини.

13.10.08
10:38

относно коментара на Владимир Недков , проблема е че всъщност в седалищната част по-голямата част не е мускул ами си е направо мазнинка :) Иначе като правя упражнения за квадрицепс и като цяло за бедра мисля че Gluteus-a ще порасне още повече :) Забелязал ли си спринтиорите специално какви огромни гъзове имат.Това е от много клекове най-вече ,поне така мисля ;]
ще намеря сега малко упражнения и ще ги почвам .Даже вкъщи ще ги правя.....

03.11.08
19:58

Стига с тези глупости,че като клякаш ти става голям задника! С клякането задника ти се СТЯГА! Същото можем да кажем за бицепсите, ако ръката е “тлъста” то какъвто и размер бицепс да имаш - визията си е еднаква - кофти! Свалете си филма “Препрограмиране”и вижте за какво дупе говорим при Христо! Тренировката му започва именно със клякане ако не се лъжа. Отделно от това, да питам :
Какво стана с ретро изродщината да бъдеш огромен нерез? Всеки тръгна да се прави на менекен, да вади преса, и да не смее да тренира бицепса защото ще му стане по-голям от прасеца и “щяло да му бъде грозно”. Стегнете се малко и си спомнете кои сте и за какво сте в залата!

03.11.08
20:39

Абе винаги ми е било интересно как може да стане топенето на мазнините точно в определена зона.Как ще кажеш на тялото си - топи тия и тия мазнини.Мисля , че няма как да стане.Е да може би чрез по-висока температура на конкретното място , тоест чрез найлоните , се постига по-бърз резултат ама пак си иска време.Иначе на спринтиорките хич не съм им зле задните части :P Поне мен такива ми харесват де.Ивет Лаува......майкоо.......така де.Отплеснах се :P Та за мен тичане му е майката.А и карането на колело също.

Мнението беше редактирано от egx на 03.11.08 20:40.

03.11.08
23:06

хахха лекоатлетките са си яки като цяло ,от опит ти казвам .Ама имаме една бегачка в залата,жената в лице е супер симпатична ,много хубаво телосложение има ама задника и братле и колкото главата ми (горната )
не знам с кво го храни тос задник ама доста е пораснал ;]

04.11.08
07:30

Ако е колкото една глава това дупе, хич не трябва да е голямо, даже е малко.

04.11.08
08:10

казано от pavlinito на 03.11.08, 23:06:

хахха лекоатлетките са си яки като цяло ,от опит ти казвам .Ама имаме една бегачка в залата,жената в лице е супер симпатична ,много хубаво телосложение има ама задника и братле и колкото главата ми (горната )
не знам с кво го храни тос задник ама доста е пораснал ;]

бая голяма глава трябва да имаш  :lol:
майтап - не се стягай ;)

04.11.08
08:33

ми за мен задника се брои от кокала на крака нататък ......я наложи една глава да видиш кво чудо става .КО ще и на пирони да седне ще й е меко

04.11.08
08:42

Ааа, много странни са ти мерките...От кокала нататък:)

04.11.08
08:44

:-) Развеселихте ме. Целия тоя диалог за размерите и мерките залужава място в “Бисери”, но не ми се копира. ;-)

04.11.08
20:59

не знам дали е вярно тва че на квото си постелиш на такова ще легнеш ,ама е хубаво където и да седнеш да ти е меко :d

04.11.08
21:00

Пък ,нали знаете какво трябва за целта .....

DA

13.01.11
21:17

Здравеите,мисля,че и аз имам малак проблем с това дупе..Скачането на въже би ли помогнало да го направя  по-малко,или пък изкачването на стълби,или е наи-добре на пътека?Кое кардио е по-ефектно? Благодаря предварително..:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1