27.10.08
21:44
Здравеите,На 22г съм висок 176,87кг стаж 7 месеца,сега лятото спрях тренировките за 3 месеца,вече от ново съм в залата и искам съвет за програмата която си изготвих,както и съвет дали мога да си взема от тези колани дато рекламират по телевизиата,за да топи мазнините когато не съм в залата(умазних се около корема) Взимам Протеин на ON-goldstandart,BCAA и глутамин(мисля да добавя креатин моно хидрат)-мога ли да правя корема и кардиото в деня за крака и в деня за трицепс,рамо,трапец?Искам да по изчистя мазнината около корема.Никъде другаде нямам мазнини.
ЧЕТИРИ ДНЕВЕН СПЛИТ ЗА ПОКАЧВАНЕ НА ММ Понеделник - почивка
Вторник - Гърди,Бицепс,Пред-мишница
Сряда - Почивка
Четвъртък -Цели крака,(Корем)?
Петък -Почивка
Събота -Гръб,Задно рамо,Прасец
Неделя - Трицепс,Предно рамо,Средно рамо,Трапец,(Корем)? ВТОРНИК-ГЪРДИ
лег 4х8
полулег 4х8
изтласкване на дъмбели от полу лег 4х88 или кофички 3х отказ БИЦЕПС-Згъване с EZ лост(широк хват) 4х8
Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж 4х8
Скотово сгъване с дъмбели 4х8 ПРЕД-МИШНИЦА-Сгъване за пред мишници с щанга 4х8
Пронирано разгъване в китки за пред мишници 3 до отказ ЧЕТВЪРТЪК-КРАКА
клек с щанга- 5серии/20,15,12,10,8повторения
лег преса-4х10
сгъване за задно бедро-4х10
повдигане на пръсти от стоеж-4х10
повдигане на пръсти от седеж-4х18-20 (КОРЕМ-3х20 коремни преси и 10 минути спринт на пътечка )??? СЪБОТА-ГРЪБ
набирания 3х отказ
Придърпване на вертикален скрипец 4х8 Гребане с дъмбел 4х8 Придърпване на хоризонтален скрипец 4х8 Мъртва тяга 4х8 ЗАДНО РАМО-Повдигане на щанга зад гърба(за задно рамо)4х8 Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред 4х8 ПРАСЕЦ-повдигане на пръсти от стоеж-4х10
повдигане на пръсти от седеж-4х18-20 НЕДЕЛЯ-Трицепс-Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 4х8
Френска преса 4х8
Трицепсово разгъване на горен скрипец 4х8
Кофички на пейка 3 до отказ Средно рамо-Щанга зад врат 4х8 Разтваряне на дъмбели в страни 4х8 Предно рамо-Раменни преси с дъмбели 4х8 Повдигане на щанга до брадата, Вертолет 4х8 ТРАПЕЦ
Трапецовидно повдигане на рамене4Х8
Повдигане на SZ лост за трапец (КОРЕМ-3х20Повдигане на краката вис+10 мин пътека)????