USA Laboratories (Потребителско ревю)

01.11.08
18:45

Представям ви фирмата за хранителни добавки USA Laboratories.

Здравейте форумци.
На 22 години съм, 180см, 70кг.
Тренирам от 4 години.
Структурата на тялото и метаболизма не ми позволяват да качвам килограми, това при мен става много трудно.
Освен това имах болки в кръста, които ми пречеха да изпълнявам някои много важни силови упражнения като вдигане на щанга и т.н.
Много исках да кача някой килограм, ям като свиня, използвал съм разни добавки протеини и гейнери, но ефекта беше слаб.
Един познат ми препоръча USA Laboratories.
Потърсих информация в интернет и се оказа, че са много голяма марка по света, но в България почти никой не ги знае, няма ги нито във фитнес залата, нито по магазините... Наложи се сам да ги открия и да отида до офиса им, в центъра на София е.
Взех си от там една кофа “PRO-MASS 20000”, което е една огромна кофа 4.5кг беше някаде за 115 лв.
Когато им казах, че се оплаквам от болки в гърба те ми препоръчаха да си взема “хрущял от акула”. Някакъв много добър доктор с когото са работели го изписвал на клиентите си. Това беше за още 50 лв.
1 месец по-късно вече се радвам на страхотни резултати!
Качил съм 4кг, което звучи малко, но за моя метаболизъм си е направо страхотно!
Болките в гърба много намаляха, не знам какъв беше тоя хрущял от акула, но определено ми помогна :)
Пускам тема за тези продукти, защото съм сигурен че малко хора ги знаят, но мисля че са доста качествени.

Някой друг може ли да сподели мнение, ползвал ли е USA Laboratories?

Темата беше редактирана от deusex на 20.11.08 10:23.

01.11.08
20:08

Добра реклама и направи на тази фирма, и все пак не бих си дал парите за тях.

01.11.08
21:34

ее да страхотна реклама направих, жалко че няма кой да ми плати ;)
споделям го защото много съм се мъчил да качвам килограми и знам какво е.
вярно е че малко скъпичко ми дойде, но все пак говорим за 4.5кг кофа!
а евтини продукти има много, но аз се пазя от тях, предпочитам да събера повече пари за нещо скъпо, но качествено.
значи тази кофа я изтъпках за 1 месец, взимах по 150 грама дневно на 3 дози.
иначе си ям по 4 пъти на ден...
след края на месеца бях качил точно 4кг, а щом цялата кофа е 4.5кг, значи съм усвоил почти всичко :)
Но всеки организъм си е различен, затова искам ако някой е използвал USA Laboratories да сподели дали е имало ефект?

Мнението беше редактирано от deusex на 01.11.08 21:35.

01.11.08
21:49

казано от deusex на 01.11.08, 21:34:

след края на месеца бях качил точно 4кг, а щом цялата кофа е 4.5кг, значи съм усвоил почти всичко :)

Страшна логика.Само от това изречение ми става ясно че въобще не си в час.
Тия 4 килограма нищо чудно да са вода, която си задържал ако си се тъпчал с боклуци.Не гледай да качваш килограми, а мускули - има огромна разлика между двете.И най добре гледай огледалото, а не кантара.В изданието има чудесна статия по тази тема.

Мнението беше редактирано от Aquiles на 01.11.08 21:52.

02.11.08
00:47

Благодаря за статията в нея има полезни неща, но аз много добре знам как да се меря т.е. на един и същ кантар, без телефон в ръката и т.н. Не може след като половин година не бях качил нито 1 килограм, точно сега да кача 4 и това да се дължи само на задържане на вода... аз си тренирам стабилно и ям само определени неща, не се тъпча с боклуци. Пак казвам че всеки организъм си е различен, има хора които се оправят и без добавки ;)

JO

12.11.08
19:44

Здравей приател. Прочетох ти темата щото и аз имам подобен проблем - след едно падане много ме боли гърба и вече не мога да вдигам тежко и това много ми пречи на тренировките. Тоя хрущял от акула наистина ли ти е помогнал? Аз и преди съм чувал за него, но мислех че само така се говори щото не съм видял някой да е с прецакан гръб и да се е оправил. Я ми разкажи по подробно какав ти е бил проблема и как си се оправил пиши ми на лична ако може. Виж мойта тема там съм описал моя проблем:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34777/#314271

Дали да го пробвам и аз тоя хрущял?

13.11.08
23:39

Човек аз не мога да ти кажа дали ще ти помогне това. Най-добре ходи на доктор да ти каже какво да правиш.
Иначе хрущяла може да го пробваш ако помогне ще е добре, а ако не поне няма да ти навреди ;)
Доколкото съм чел, тази добавка има страхотни качества! Ето виж на каква статия попаднах - някакви учени са установили, че хрущяла от акула може да лекува до известна степен рак, използва се при лечение на травми в костите и ставите, артрит, кожни заболявания и разни други неща...
Не знам дали тази информация е доказана и вярна, но като прочетох статията ми се стори достоверно:

http://zdrave.hit.bg/products/shark_aid.html

JO

15.11.08
10:38

Супер много добри работи пише. Ама кажи каде да ги намеря тези usa laboratories? Магазин имат ли си или трябва да поръчам от някъде?

15.11.08
17:19

http://www.ekohit.com/contact.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1