09.11.08
15:42
Целта ми е изчистване и според вас от баскет,кик бокс и фитнес + хранителен режим ще се получи ли? :)
Преди да се хванете за главата ще ви кажа как стоят нещата;) Значи тренировките на кик бокса са 3 пъти седмично понеделник-сряда и четвъртък,баскет има всеки ден без неделя(аз ходя събота,вторник,петък).Съчетавам всичко така:понеделник (като съм 2ра смяна) сутрин фитнес(обикновен сплит),след даскало кик бокс,същото се повтаря и в сряда и петък.В останалите дни ходя на баскет.
За хранителния режим ами гледам да приемам минимално количество въглехидрати,но не съм определил какво да ям на всеки час,а се храня разнообразно като приемам повечко храни богати на протеини(пилешки гърди,сиренце,ядки,извара(бляк),и кисело мляко+зеленчуци).Както споменах целта ми е да махна коремчето(плочки да има) и да се орелефя.Възможно ли е това според вас с тук изложения план на действие :P
Темата беше редактирана от slavistaaa на 09.11.08 15:45.
При положение, че тренираш 3 спорта редовно, според мен не е нужно да ограничаваш въглехидратите. Все пак тялото има нужда от енергия, особено при положение, че ще има дни, в които имаш 2 тренировки. Храни се по-често (през 3-4 часа) и тялото ти ще усвоява храната по-бързо, т.е. няма да натрупваш мазнини дори да хапваш повечко. Стреми се да приемаш повече протеини (чистото месо е най-добрият източник). Ограничавай сладкото и никога не го приемай вместо основното хранене, защото ще те държи сит не повече от половин час и после пак ще трябва да ядеш. Аз лично тренирам тай бокс и фитнес, храня се по този начин и въпреки, че хапвам доста смъквам мазнини.