релеф

12.11.08
07:33

здравеите може ли да ми кажете дали само такава храна трябва да се яде докато се тренира за релеф - месо с  по малко мазнини яица млека по малко маслени  сирене  извара зелен4уци общо казано никакви въглехидрати но бях 4ул от някуде 4е трябва всяка седмица 1 ден да се хапват и въглехидрати благодаря ви много

Трябва да ограничиш въглехидратите само до обед.Смисъл,до обед може да ядеш въглехидрати.

Мнението беше редактирано от Траян Атанасов на 12.11.08 13:16.

12.11.08
18:26

ахам мерси а след това трябва да ям храни богати на белтъ4ини нали като месото яицата  сиренето изварата млякото благодаря ви много

13.11.08
10:03

ехооо моля ви :) може ли да ми изясните понеже колкото и да търся мисля че няма да намеря а ми се иска от следващата седмица да започна да тренирам за релеф туи като тежа 87 кг на 180 ръст и тренирам от може би 8 месеца доста качих и мисля че е време малко да сваля а съм на 16 години даже може да съм пове4е от 87 и така може ли да ми кажете дали до обяд мога да се храня с храни в които има въглехидрати и след това само храни богати на белтъчини това за храненето кардио тичане по леки тежести повече повторения и ако може да ми кажете преди или след тренировка трябва да тичам благодаря ви много :)

13.11.08
12:00

Ако питаш мен на 16 години не трябва да се лишаваш от нищо (това не значи че трябва да ядеш квото ти падне), защото си в период, в който растеш.

13.11.08
13:37

Каквито и въглехидрати да ядеш, наблягай на храните, които съдържат въглехидрати с нисък гликемичен индекс (в сайта има табличка с гликемичните индекси на доста храни, потърси с търсачката. Не е задължително да ядеш само до обяд, ама във вечерните часове чак не е подходящо. Ако има как да ги изразходиш, яж. След тренировка даже е препоръчително да ядеш въглехидрати, за възстановяване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1