програма релеф

16.11.08
15:11

здравеите може ли да ми дадете някакви съвети относно програмката просто ми мина през ума и ако може да ми кажете така дали става да тренирам тренирам 4 пъти в седмицата мина ми през ума да тренирам всяка тренировка всеки един мускол с по 1 базово упражнение например

Понеделник,Сряда,Петък,Неделя

1. Лежанка 3x20
2. Раменни преси пред врат 3x20
3. Трицепсово разгъване на скрипец 3x20
4. Някакво бицепсово сгъване 3x20
5. Клекове 3x30 разгъване и сгъване 3x30 искам тях да ги товара мн защото са ми големи спрямо другите мусколи
6. Гръб за гърба мога ли просто да се опитвам да правя много набирания или към тях гребане понеже правя 4-5 набирания в наи добрия случаи естествено с широк захват.
7. Трапец 3x20 предмишница 3x60 обаче само с лоста прасец 3x30
8. Корем горна и долна част ще видиме колко серии по натам

и така може ли да ми кажете дали е добра програмката дали става изобщо за релеф много ми се иска да сваля качих доста килца на 16 съм 180-181 см 86-7 кг мисля главното заради което искам да тренирам за релеф е големите крака и от седалището да сваля наи вече понеже си взех едни дънки немога да ги обуя :D

колкото до храната ще се старая да ям повече месо  риба яица сирене извара кашкавал и така млека тренирам от 8 месеца сигурно
а може ли да ми кажете храни в които има повече въглехидрати мога ли да ям ? поне до обяд  или ? :) благодаря ви много предварително ! и също да помоля ако не става програмката да ми кажете от къде мога да си намеря понеже търся ама нищо не намирам пак благодаря :)

16.11.08
15:17

забравих кардио тренировките тях мисля да ги правя в тренировъчните дни а ако тренировката е тежка за мен ако трябва ще я правя 3 пъти а последния ден само корем кардиото  ще бъде тичане отначалото по 20 мин по натам ще гледам да станат 30-35 ако трябва и повече.

DI

16.11.08
16:52

Релеф не се прави с повторения!
Релеф се прави с различни упражнения и строга диета.

16.11.08
17:29

дам ама може ли да ми кажете къде бъркам и къде мога да си намеря програмка ако тази не става

16.11.08
17:29

опитай повторенията да ги направиш по 50, знаеш ли какъв релеф ще направиш...

DI

16.11.08
18:29

казано от Стоянчо на 16.11.08, 17:29:

опитай повторенията да ги направиш по 50, знаеш ли какъв релеф ще направиш...

...костен :)

16.11.08
18:39

Ти заради дьнките ли искаш да свалиш тези кг?

17.11.08
05:37

дам :D но и като цяло ми изглеждат големи спрямо всички останали мусколи  а също така за 1 година сцепих 3 чифта дънки :D
ето малко информация за мен 16 години 181 см  85-6 кг
61 бедро
38-9 бицепс
110(приблизително ) гръден кош ама като съм се издул :Д
41 прасец
83-4 талия сутрин рано нагладно

17.11.08
05:49

А програмката като се замислих , от нея сигурно ще претренирам може ли да ми кажете тази как е ?

Понеделник : гърди , бицепепс
1.Хоризонтална лежанка
2.Под наклон ( горна лежанка )
3.флаис или на машината където се прави трицепс скрипеца :Д
4.Прав лост
5.Сгъване с дъмпели

Сряда : гръб , трицепс
1.Гребане с дъмпел
2.Мечка
3.Скрипец (ще се опитвам да правя и набирания повечко тъи като както казах горе правя само 4-5-6 :Д )
4.Скрипец за трицепс
5.Зад врат с дъмпел

Петък : рамо , крака
1. Раменни преси
2. Разтваряне с дъмпели настрани
3. Задно рамо
4. Клекове
5. Сгъване и разгъване на машина

Пс. предмишницата , трапеца и прасеца ще видя къде ще ги сложа а колкото до повторенията повечко с по леко
и  сега може ли да ми кажете как е тази програмка :) благодаря предварително !

17.11.08
05:55

забравих четвъртия ден във него ще тренирам само крака :) така добре ли е a корема всеки ден

Мнението беше редактирано от stefanak на 17.11.08 05:58.

17.11.08
17:54

Според мен за трицепс сложи
Лег - тесен хват
Скрипец
или
Лег - тесен хват
Фреснко разгъване
Пък ако чак толкова това не ти стресира мускула, можеш да ги комбинираш и 3те :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1