ЛиДа - Вреден Ефект

Прескочи до:

Напълно съгласен с Валдис. И да обобщя и спестя четенето на някой.  Блонд Бест казва - много четох, много разбирам от диети, прочетох за вредните ефекти на лидата, взех си, отслабнах  и съм доволна , не правя реклама, но пак ще си взема.
Общо взето за това всичкото мога и да го събера и в по-малко думи.
Лично мнение: Или правиш реклама или съдиш по корицата за книгата. Те хората по-нагоре казаха, че може и от амфети да отслабнеш това не ги прави полезни, БАСИ.... Толкова много думи за да се похвалиш ми браво продължавай с ЛИДАТА, суета, суета.....

01.04.12
01:22

Любимата ми тема в целия форум е това. Спокойно може да се твърди, че тук са най-нечовешките мнения, въпреки сериозната конкуренция.

казано от Blond Beast на 31.03.12, 22:03:

Апетит?-Изчезна. Жажда-голяма - по два литра поне чай (без подсладител).

Аз само не разбирам, колко трябва човек да не е ей толкова в час, за да не осмисли, че дори само тия двете неща са достатъчно основание да спре каквито и препарати да взима, защото явно нещо не е наред ... де да знам. Може от русото да е, ама всичките ли па да сте руси бе да му се не види ...

Ама нека бе, то да не мислите, че има ресурси планетата да отгледа толкова милиарди хора .. те затова са тия препарати, за естествена регулация на бройката. Ама не достигат и прекалено бавно са ги направили да действат, като гледам.

01.04.12
09:55

off: (мнение без връзка с  темата)

казано от Blond Beast на 31.03.12, 22:03:

Но луфтът между краката ми е показателен....

tell me about it :D

16.01.13
17:25

казано от maria nikiforova на 23.09.09, 06:09:

Я сега и аз да се изкажа по темата  ;-) . И аз съм пила ЛиДа в края на миналата година. Купих си ги от един колега в офиса, който такава реклама им направи, че зариби цялата фирма. И всички почнаха да пият ЛиДа. Хапчетата притъпяват апетита. Направо никакъв глад цял ден. През цялото време в устата ти е едно такова сухо и пиеш много вода. Отслабва се, да, в резултат на глада. След няколко дена всички започнаха да се оплакват от едно такова главоболие. В крайна сметка, никой в офиса НЕ отслабна!! Дебелите са си пак дебели. И аз - каквото бях свалила тогава - след края на хапчетата - си го върнах обратно. Даже накрая, последните 10-15 хапчета ги изхвърлих, срязах едното и като видях с какво е пълно - някакво отвратително остро миришещо прахче, сякаш на отрова, не на билка. Не съветвам никой да ги пие, макар че в много сайтове из нета тече яка реклама на тия ‘ЛиДа’. Истината е в правилното хранене и тренировки за да не бъде резултатът временен и изобщо за да ИМА РЕЗУЛТАТ  :) !!

Значии това върнах си всичко не действа .. няма такива !!! Всичко ти е в главата. Свалиш ли ги един път, каквито и да са страничните ефекти .. продължаваш поне да тренираш или да се ограничаваш с яденето!! Тоя Йо-Йо ефект не съществува ние си го правиме сами !!!!! Казвам го защото съм пробвала толкова диети, толкова хапчета,колани,компоти(ако щете се смейте :D),чайове, масажори,фитнес програми и т.н. и когато пих Лида първия месец отслабнах с 7 кг нещо което никога не бях постигала, тренирах също във фитнеса и пазех диета (най добрата диета и полезна която ми е препоръчвал специално и лекар - без хляб,без сладко ТОВА Е! ) .. имах страничните ефекти - главоболие понякога, безсъние,раздразнителност(всеки ми беше крив и всичко за такова дразнене говоря .. ) пресъхваше ми много устата .. и сърцебиене ,това са лошите,а дорите -не ми се ядеше!! И пиех често вода (2-3 литра на ден като имаме предвид че попринцип вода не пия и 0.500 на ден ;) ) Та.. чета темите за да разбера дали всъщност е наркотик както някои казват или не е толкова вреден просто със страничните си ефекти .. Защото въпреки всичките тези неща бих го пила пак само и само да постигна целта си но ако има и повече от това пишете а не да задавате въпроси след един зададен вече . Моля!!!

Защо не вземеш накрая да се пребориш с мързела и да забравиш за плоските извинения, за да си оправиш храненето? Ако направиш това, ще си решиш проблемите с визията, тонуса и здравето. И да - 7 kg за един месец е всичко друго, само не и здравословно. Не очаквах, че все още има наивници, които с ясно съзнание са готови да си навредят на здравето, вместо да направят нещо хубаво за себе си. Намери воля, а не допълнителна информация за тоя китайски боклук. Не е чак толкова трудно да се храниш качествено и целогодишно да поддържаш приятна визия и добър тонус... ама не, обичаме да го правим по лесния начин, нали? Пред телевизорчето, с купа пържени картофки и бутилка Coca Cola за вечеря... и с вълшебните хапчета. Аман.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.01.13 21:52.

БО

16.01.13
18:13

Здравето е най-важно хора. :)

13.02.13
16:52

казано от GrowlingDog на 09.09.09, 09:22:

Бих желал да изкажа мойто мнение за тези хапчета. Закупил съм 5 опаковки до сега  и ги пия с мойта приятелка. Пия по 1 хапче през ден. Аз съм спортист роден 1985 г- тренирам различни спортове но наи вече наблягам на фитнесът и боксът. ски, плуване и много други. Според мен тези хапчета са ужасно СИЛНИ , защото след като изпия едно от тези хапчета спокойно мога да не ям сас дни нищо освен вода. И така всичко хубаво, но проблемът е там че те ми влиаят по същият начин както влияе Амфетаминът , не казвам 4е има амфети в това хапче а че действието му е сущотото - замъглява ми погледа при резки джижения и зениците ми стажат като кърфици, също така безсъние . когато хода да тренирам с това хапче спокойно мога да увелича тренировката от страна на издружливост със 100%, , когато правя секс малко преди да усетя 4е свършвам ве4е е потекло а не усещам 4е е дошло, Нещотото ми не може да се изправи както ако не ги пия и също така при кулминациата течноста е пареща. Искам да добавя и специфични болки в главата.

Обадих се на лида и ги питах дали тея хапчета могът да ми причинат несхто и че са  забранени. Жената каа че всичко си е ок и не са забранени, имало някви скандали но не били забранени и ми гарантирала че са безопасни ( разбира се и аз съм учил Маркетинг и Продажби) . Сега ще си поръчам една опаковка ще отида в няоя частна клиника з=да направят изследване на тези хапчета и ви обещавам че ще ги съдя безкомпомисно !!!!!!!!

Нека ви кажа само едно нещо, мойта приателка свали 2-3 кила а аз 12 кг за 1 месец и половин.( имайте в предвид 4е бях 95 кф 1.85 висок) значи сега съм 84 кг.

Причината беще според мен не в хапчетата а в интензивните тренировки всеки ден с много аеробни натоварвание и сас свободна тежест не по голяма от мойте килограми. Разделно хранене и навременно хранене  и никакви други добавки. Хапчетата само ми даваха стимула(енергията да тренирам) и тоталното сдухване на коремните ми схемички :)

Според мен вътре има 1 3 dimethylamylamine,но просто не го пишат.Бях го пил преди да го забранят и ефекта беше точно такъв като на амфетите.Поразрових се и видях,че от него чрез преработка с друг препарат се правят амфети :D И направо го изхвърлих.

13.02.13
16:57

казано от Кольо Пияндето на 16.01.13, 17:37:

Защо не вземеш накрая да се пребориш с мързела и да забравиш за плоските извинения, за да си оправиш храненето? Ако направиш това, ще си решиш проблемите с визията, тонуса и здравето. И да - 7 kg за един месец е всичко друго, само не и здравословно. Не очаквах, че все още има наивници, които с ясно съзнание са готови да си навредят на здравето, вместо да направят нещо хубаво за себе си. Намери воля, а не допълнителна информация за тоя китайски боклук. Не е чак толкова трудно да се храниш качествено и целогодишно да поддържаш приятна визия и добър тонус... ама не, обичаме да го правим по лесния начин, нали? Пред телевизорчето, с купа пържени картофки и бутилка Coca Cola за вечеря... и с вълшебните хапчета. Аман.

Хапчето е боклук,но пък понякога е възможно 7 кг за един месец,зависи колко вода приема и задържа организма.Но ако не броим водата си напълно прав.А колкото до всички хора - гамата добавки за изгаряне на мазнини варира от обикновен л-карнитин до фет бърнъри от типа на ОксиЕлит,който лично аз не одобрявам заради силните съставки.Дори с една РВД и кардио тренировки можете да свалите мазнините.Всичко опира до волята,но запомнете,че нищо не става бързо и лесно.Ако искате бързо и лесно има стероиди (Твърдо против) за тази работа. - направете си тялото,развалете си организма и мирясайте най-накрая ! :)

14.02.13
01:33

Моя приятелка поръча от сайт и отслабна много. Майка ми ме пита постоянно за метод да отслабване и мисля да й препоръчам точно Lida, защото се уверих как действа. Въпроса ми е за странични ефекти и т.н. и точно този сайт дали имате впечатления.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.13 10:56.

14.02.13
09:24

Продължават още въпреки всичко негативно казано .............Не разбират ли,не четат ли........

казано от Катя Мичева на 14.02.13, 01:33:

Моя приятелка поръча от сайт и отслабна много. Майка ми ме пита постоянно за метод да отслабване и мисля да й препоръчам точно Lida, защото се уверих как действа. Въпроса ми е за странични ефекти и т.н. и точно този сайт дали имате впечатления.

Отстраних линка към сайта, не е наложително да ги споменаваме тук.
Дискусията в тази тема не е ли достатъчна, за да добиеш представа за мнението ни?

24.03.13
02:38

Изчетох всичко в темата, има и вярни и невярни твърдения... Но въпреки всичко лидата действа сама се уверих гледайки приятелката ми, шашнах се!

23.04.13
23:00

Е коя е тази Лида най-накрая оригинална и от къде я е взела приятелката ти?Със синия блистер или сивия?

09.05.13
02:05

Ще започна с това, че се регистрирах току-що, защото направо се почувствах предизвикана да помогна по някакъв начин. :D Заяждате се за правопис, за рекламиране, за мнения, за гледни точки, г/д за всичко. Моите извинения, ако и аз допусна някоя друга правописна грешка.
Поръчах си ги тези хапчета, днес ги получих. Опаковки, глупости, работи, дори няма да се занимавам да наблюдавам, то ако е вредно, ако е фалшиво, ако е боклук, ще се види така или иначе. В крайна сметка всеки, който си ги поръчва, поема сам риска за себе си, както и аз в случая. Вече съм наясно с предположенията. Прочетох и хубави и лоши мнения, но така и не видях нещо, на което да се доверя на 100%. Не съм с кой знае колко наднормено тегло. Искам да смъкна някакви си 6-7 кг., за да се чувствам по-добре, по-уверена и т.н. Вероятно съм перфекционистка до някаква степен, старая се да постигна възможно най-добрия външен вид за себе си и не само в това отношение, а и в още много други. Старая се, разбира се, да не губя граници, но в случая реших да рискувам, колкото и да е безотговорно, накрая ще имам само себе си да съдя и виня. Още не съм решила какъв ще е режимът ми на хранене, искам да видя ефекта от хапчетата, но дори и да не ми се яде, със сигурност няма да позволя да ям по веднъж на ден един айран или банан (както прочетох някъде из мненията). Ще огранича калоричните неща и ще гледам да се движа повече от обикновено и вероятно да спортувам, ако успея да събера волята за това. :D Преди време се бях мотивирала, може би благодарение на някаква лека депресия, да спортувам и да отслабвам. Ходих на фитнес за по час/два, сутрин ходих да бягам и бях ограничила яденето доста. Ефекта беше добър, както се предполага. За около месец/два свалих 5-6 кг. и вече и да исках, не можех да се тъпча как да е, защото и 2 филийки ми натежаваха, като цял хляб. С течение на времето, обаче, пак почнах да си хапвам стабилно, тръгвайки от любимите ястия и не, не съм качила кой знае какво, но не мисля, че в момента мога да намеря същия стимул за спорт, имайки и предвид не до толкова сериозните проблеми с крака ми, от друга страна и ангажиментите. Разбира се, една стабилна част се дължи и на мързелът. :D Та така де, в много подробности навлязох. Мисълта ми е, че ще споделям как върви и ще се види резултатът, в крайна сметка. Ако е зле, ще си го кажа, ако е добре, също. Наистина ще се радвам, ако помогна на някой с предстоящите си постове. :) И не съдете толкова строго, всеки може да си прецени, дали е готов да жертва здравето си, колкото до останалите случаи... и аз не подкрепям хора, които употребяват, без дори да са се поразровили за какво става на въпрос, но и това си е за тяхна сметка, все пак.

И за всяко нещо - хапче. Боли ме главата - хапче, боли ме корема - хапче, дебел ми е гъза - хапче. Да ви е.. в мързеливите щайги... Бачкане му е майката, а не бъркане в носа и молитви... Щайги!

10.05.13
12:15

казано от SuccubuS Shady на 09.05.13, 02:05:

Ще започна с това, че се регистрирах току-що, защото направо се почувствах предизвикана да помогна по някакъв начин...

Здравей!

Твой живот, твое тяло, твоя отговорност...

Ако ще е експеримент в “полза роду”, нека е както трябва - пълни ТТДанни (мерки), описване на дневния калориен прием, вид и време на приеманата храна, физическа активност, снимки “преди - след”, медицински изследвания “преди - след” и т.н.

Поздрави!

13.05.13
21:21

Имал съм възможноста да пия 5 блистера ЛиДа(подариха ми ги,а аз хапчета не хвърлям).Доста ми допадна като добавка,като цяло аз я ползвах да качвам маса(нали била за сваляне).Ето някои изводи които си направих за продукта:
Минуси:
-Неподходяща за хора без никакъв мускулен тонус.
-Обезводняване-това е 1 от причините хората да се заблуждават,че отслабват.
-Елиминира чуството за глад прекалено силно.Едно е да не си вкусаш шоколад,друго е да гладуваш цял ден.
-Разсеяност-ако карате автомобил и тн. имайте едно на ум.

Плюсове:
-Забързва метаболизма.
-Подобрява храносмилането-ефекта е много по-силен от каквито и да било храносмилателни ензими.
-Помага за либидото(най-вероятно съдържа бабини зъби).
-Аеробна издръжливост.

Колото до по-горни мнения за съдържанието-смешно да си мисли,че продукт който струва 10лв може да съдържа такива работи ;)
Не купувайте от сайтовте тип”отслабни за един месец” на драстично по-голяма цена.Те на това и разчитат-бързи пари от наивни хора.
Ако сте затлъстяла девойка или младеж,който се сеща за лятото,чак като цъфнат зюмбюлите-този продукт не е за вас.И вместо да си губите времето в търсене на вълшебни хапчета,може да прочете доста полезни статии в този сайт и сами да разберете,че може и без тях.

Мнението беше редактирано от Кинкенофрен на 13.05.13 21:22.

16.06.13
00:44

Здравейте! Извинявам се, че не съм писала как върви и какво става, но в интерес на истината нямах тази възможност, но поне мога да ви уведомя за резултата при мен. Започнах да ги пия и си ги взимах редовно, всеки ден. Ядох предимно зеленчуци, плодове, разбира се и други работи, но гледах да не са от най-калоричните, тоест, ограничавах се до някаква нормална степен. Истината е, че през цялото време... абсолютно нищо не се промени. Нито лошо, нито хубаво. Все едно си купих бонбони за 40лв, които даже са и безвкусни. :D Нямаше никакви странични ефекти, нищо неприятно или влошено в здравето ми, но и резултат нулев. Имаше моменти, в които имах желанието да изям целия хладилник, без да го отварям, даже... :D Но това е нормално, всеки си има такива дни. И така, де... Общо взето - нищо. Дори нямам какво повече да напиша. След този си експеримент и след като си дадох парите на вятъра, буквално, стигнах само до 1 заключение, което мисля, че на всички ни е ясно... Спорта му е майката! :D Просто искаш ли ефект, трябва малко да се потрудиш. Лесното никога не е стойностно. И така аз реших... Юли месец започвам пак да ходя сутринта да бягам, следобед на фитнес и ще си оправям режима на хранене. Мисля да подпомогна процеса с Л карнитин, чела съм, но ще съм благодарна някой да ме осветли още малко по въпроса и да ми помогне съответно с плана ми за подновяване. И това е от мен, за сега... :P

Здравейте  аз съм на 41 години и пих Лида цял месец,но без никакъв ефект.Освен ужасно главоболие друго не постигнах.Съжалявам,че си дадох парите на вятъра и дано не съм си навредила сериозно на здравето.

15.01.14
16:30

Зравейте, прочетох доста неща в този форум и останах с противоречиво впечатление. Ясно е щом е забранена, има някакъв риск! Но повече ме притеснява факта, че има и фалшиви хапчета! Някои може ли да ме насочи откъде да НЕ си купувам, ако се е натъквал на фалшива такава. И как се разбира, че е фалшива?

Благодаря!

15.01.14
22:05

Въпроса, който трябва да си задаваш, е не откъде да си вземеш оригинала, а дали на фона на толкова много доказани продукти, изобщо ти трябва въпросната ЛИДА ;)

17.01.14
15:00

казано от emzo на 15.01.14, 22:05:

Въпроса, който трябва да си задаваш, е не откъде да си вземеш оригинала, а дали на фона на толкова много доказани продукти, изобщо ти трябва въпросната ЛИДА ;)

Аз си зададох въпроса, който искам да си задам :)

Значи не може да ми каже никой, къде се продават фалшиви лекарства и как да се предпази човек.

Интересно, защото непрекъснато се тръби из нета и излизат проучвания, според които едва ли не около 50% от всичко що се продава през интернет е фалшиво.

18.01.14
08:29

Лидата съдържа сибутрамин. Сибутраминът  е контролирана субстанция, а в този форум такива не се обсъждат. Точка!

Вместо лидата има нещо малко по-малко вредно - акай и уж няма субутрамине пък работи..

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.14 12:37.

20.01.14
13:59

На ВАШЕТО внимание са следните материали:

Уведомяваме Ви, че със заповед № Б-8 от 27.06.2008 г. на Изпълнителния директор на ИАЛ е разпоредено блокиране в лекарствоснабдителната мрежа на страната, на обявения за хранителна добавка продукт МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30, производство на Куминг Дали, поради несъответствие с изискванията, отнасящи се към I-ва степен на риска т.1 и т.2 от класификацията на степента на риска за здравето (фалшив лекарствен продукт).

С Аналитични протоколи на ИАЛ за извършен анализ е установено, че продуктът – МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 съдържа активно лекарствено вещество Sibutraminе, в количество многократно надвишаващо количеството в разрешените за употреба в страната лекарствени продукти с режим на отпускане „по лекарско предписание” Reduktil и Lindaxa. Хранителната добавка МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 представлява „Фалшив лекарствен продукт” съгласно определението за фалшив лекарствен продукт на СЗО и § 1. от Наредба № 9 от 23 април 2008 г. За условията и реда за блокиране и изтегляне на лекарствени продукти, показали несъответствие с изискванията за качество, безопасност и ефикасност.
ИАЛ е уведомила Главния държавен здравен инспектор и РИОКОЗ в страната за осъществяване на контрол по изпълнението на заповедта и предприемане на последващи мерки.
Информираме гражданите закупили продукта МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 незабавно да преустановят употребата му, тъй като употребата на този продукт представлява сериозна заплаха за тяхното здраве.
Sibutramine e активното вещество на лекарственитe продукти Reductil и Lindaxa, които се изписват по лекарско предписание и имат специални предупреждения и специални предпазни мерки при употреба и изява на множество нежелани лекарствени реакции. (КХП и листовките за пациента могат да се видят в раздел регистри на страницата на ИАЛ)
Продукта МейЗиТанг е аналогичен на продукта Лида ДайДайХуа, за който на 09.06.2007 ИАЛ вече Ви информира. Според информацията и холограмите на опаковките на посочените продукти, и двата продукта са произведени от един и същ производител в Китай. В тази връзка и поради зачистилото разпространение на фалшиви лекарствени продукти за отслабване произведени в Китай като хранителни добавки, ИАЛ за пореден път предупреждава, че на хранителни добавки не могат да бъдат приписвани свойства да предпазват, лекуват или излекуват болести при човека, нито да се позовават на такива свойства. Затлъстяването и метаболитния синдром представляват сериозен здравен проблем с растящо значение през годините. Лечението на това състояние трябва да се провежда само под лекарски контрол от специалисти в областта на нарушения метаболизъм и хранене.

ИАЛ предупреждава, че всяко самолечение на този сериозен проблем крие огромни рискове за здравето на пациентите и може да има непредвидими последици.

Както и:
Олово, живак и синтетични материали се съдържат в голяма част от хапчетата и билките за отслабване, които се продават в различни държави, включително и България.

Това съобщи швейцарската преса, която публикува предупреждение на института Swissmedic.

Той е получил множество сигнали за опасността от български, американски и френски колеги. Тежките метали могат сериозно да увредят здравето. Най-опасни са хаповете, продавани по интернет.

На първо място трябва да се внимава с капсули, съдържащи уж лековити китайски билки, обяви институтът. В тях различни европейски лаборатории са засекли небезвредните субстанции сибутрамин и фенолфталеин, както и олово и живак в пъти над допустимите норми.

Swissmedic е тествал 13 вида хапове за отслабване, направени от 10 различни билки. Над половината съдържали недекларирани тежки метали и синтетични вещества. В 8 например вместо билки имало само синтетика. В три имало комбинация от сибутрамин и фенолфталеин - и двете вещества могат да се получават само с рецепта, тъй като имат странични ефекти, а на всичкото отгоре не водят до намаляване на теглото. Институтът ги е класифицирал като потенциално опасни за здравето медикаменти. Престъпно е нарочното въвеждане в заблуждение на клиентите, смятат още швейцарците.

Най-опасни са хаповете от азиатските страни. В един от азиатските изследвани продукти имало олово 50 пъти над допустимото!

Swissmedic е получил сигнали за опасните медикаменти от фармацевтичните власти в САЩ, Канада, Сингапур, Франция, Австрия и България. Във всички тези страни са изследвани хапове, които могат да се окажат опасни.

ОПАСНИТЕ ЛЕКОВЕ
Li Da Daidaihua - съдържа кофеин, не е упоменато
Li Da Daidaihua - съдържа 21,5 мг сибутрамин
Reducing weight easily - съдържа сибутрамин 9,7 мг и фенолфателин, олово 239 ppm и живак - 0.64 ppm
24” ince - съдържа 4,5 мг сибутрамин
Zhen de shou fat loss capsule - фенолфателин
Light Some - сибутрамин - 7,8 мг
Pearl White Slimming - сибутрамин 9,3 мг, фенолфталеин

Източници:
http://www.aspirinbg.com/viewtopic.php?f=266&t=1368
и
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=25624

Току що гледах украинско предаване “Говори Украина” (”Да се побъркаш от отслабване”)и там се разказва, до къде стигна едно момиче от тези таблетки. До психо!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1