ЛиДа - Вреден Ефект

Прескочи до:

16.11.08
22:27

Значи тука се опитаха да ми продадът този препарат обаче аз не съм глупав и не се вързах преди да прочета из нета за кво говорим. Първо прочетох десетки коментари на хора доволни смъкнали по 4 5 колограма за 10дни и тн, после обаче се добрах и до това което очаквах. През лятото препарата е спрян и забранен за разпространение в България тък като съдържал Sibutraminе в количества надвищаващи многократно разрешените. Оказа се че за препарата да давали и репозртаж по БТВ и е обявен като препарат който може да носи сериозен риск за здравето на човека ако се използва без лекарско предписание.

Тук обаче почна да ме гложди любопитството какво толкова прави тоя Subistramine обаче не намерих нищо в нета. Та въпроса ми е какво прави този Subistramine как може да ни навреди и как точно влияе на нашият организъм. Ако някой има инфо ще се радвам да го сподели защото съм сигурен че има и доста други хора които не са информирани и могат да се подведат.

17.11.08
07:47

Викаш тука ако ти кажат, че няма страшно може и да го пробваш :)) Това в кръга на шегата.
Ако говорим за едно и също, то не виждам такава съставка:
http://lida.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=366004&df=46&dflid=3&GDirId=bfcca62dcd6622096458df998d880c0a

СЪСТАВ:
Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте.

и бих казал, че това е някаква смехория.От това резултати не очаквай !

Ако пък имаш напредвид друго, да беше дал поне линк да не гадаем.
—————-
п.с. Sibutraminе е основната съставка в Редуктила, всъщност вземи прочети малко:
http://www.protos.bg/diabet/dd/web_dd_br30/abbott.html

И ако вече си наясно, че няма магическо хапче, си направи диетка и започвай да я спазваш ;)

Мнението беше редактирано от emzo на 17.11.08 07:51.

17.11.08
08:14

абе то не се вижда такава съставка на пръв погледа обаче тея мушмороци от лекарствата щом са го спрели значи има защо. Инче няма да го пробвам при тоя списък със странични ефекти:

• Понижен брой на тромбоцитите

• Нарушение на ритъма на сърцето

• Алергични реакции - от кожен обрив до такива с по-голяма тежест

• Превъзбуденост или депресия

• Гърчове

• Преходно нарушение на краткотрайната памет

• Замъгляване на зрението

• Алопеция /окапване на косата/

• Диария или повръщане

• Задръжка на урина или възпаление на бъбреците

• Аномалии в половата активност или нарушения в менструалния цикъл, включително обилно кървене от матката

• Обратимо повишение на чернодробните ензими

• Главоболие и повишен апетит, свързани с преустановяване на лечението с прод

Но въпрос ми как точно влия на човешкия организъм?

21.08.09
14:26

Здравейте,

Купих си Лида преди 3-4 месеца. Да, свалих кг.- точно толкова, колкот исках без никакъв проблем. Тази добвака действа като ти подтиска апетита. Признавам това беше най-лесния начин до сега за сваляне на кг. Ядях по веднъж на ден и повече не ми се ядеше, даже не се изкушавах, ако други около мен хапват. Вземах добавката на всеки три дни по едно сутрин. До тука всичко добре. Обаче....Разболях се от хепатит А. И колкото и да си блъскам главата, немога и немога да проумея как и от къде. Никой от хората около мен няма този проблем (слава Богу!), за да решим, че сме се заразили от общественно място. За тези, които не са наясно хепатит А е чернодробна инфекция, която се появява в следствие от вирус по вздушно-капков път. В един момент се сетих за Лида. Прочетох за страничните ефекти и там пишеше, че може да окаже влияние на чернодробните ензими, т.е на АЛат и АСат. Не съм лекар, за да обясня подробно, но в кръвните ми проби  точно тези два показателя бяха от с над 20 пъти над нормата, което беше показателно за заболяването ми.

Много съм склонна да вярвам, че Лида наистина има странични ефекти и тя е причина за заболяването ми!!!!

ЕЛ ДЖИ ПИ

21.08.09
14:59

Незнам дали сте запознати, но в лида има СИБУТРАМИН, съствка, която не е обявена на етикета! Тази съставка се приема под наблюдението на доктор, понеже сгъстява кръвната плазма. Продукта си е доста опасен и е забранен във всички европейски държави.

09.09.09
09:22

Бих желал да изкажа мойто мнение за тези хапчета. Закупил съм 5 опаковки до сега  и ги пия с мойта приятелка. Пия по 1 хапче през ден. Аз съм спортист роден 1985 г- тренирам различни спортове но наи вече наблягам на фитнесът и боксът. ски, плуване и много други. Според мен тези хапчета са ужасно СИЛНИ , защото след като изпия едно от тези хапчета спокойно мога да не ям сас дни нищо освен вода. И така всичко хубаво, но проблемът е там че те ми влиаят по същият начин както влияе Амфетаминът , не казвам 4е има амфети в това хапче а че действието му е сущотото - замъглява ми погледа при резки джижения и зениците ми стажат като кърфици, също така безсъние . когато хода да тренирам с това хапче спокойно мога да увелича тренировката от страна на издружливост със 100%, , когато правя секс малко преди да усетя 4е свършвам ве4е е потекло а не усещам 4е е дошло, Нещотото ми не може да се изправи както ако не ги пия и също така при кулминациата течноста е пареща. Искам да добавя и специфични болки в главата.

Обадих се на лида и ги питах дали тея хапчета могът да ми причинат несхто и че са  забранени. Жената каа че всичко си е ок и не са забранени, имало някви скандали но не били забранени и ми гарантирала че са безопасни ( разбира се и аз съм учил Маркетинг и Продажби) . Сега ще си поръчам една опаковка ще отида в няоя частна клиника з=да направят изследване на тези хапчета и ви обещавам че ще ги съдя безкомпомисно !!!!!!!!

Нека ви кажа само едно нещо, мойта приателка свали 2-3 кила а аз 12 кг за 1 месец и половин.( имайте в предвид 4е бях 95 кф 1.85 висок) значи сега съм 84 кг.

Причината беще според мен не в хапчетата а в интензивните тренировки всеки ден с много аеробни натоварвание и сас свободна тежест не по голяма от мойте килограми. Разделно хранене и навременно хранене  и никакви други добавки. Хапчетата само ми даваха стимула(енергията да тренирам) и тоталното сдухване на коремните ми схемички :)

Валентин Иванов

09.09.09
10:19

казано от dudi88 на 17.11.08, 08:14:

абе то не се вижда такава съставка на пръв погледа обаче тея мушмороци от лекарствата щом са го спрели значи има защо.

Е тука грешиш много. Препарати се разрешават и забраняват според икономически интереси, а не по други причини.
Само пусни един сърч на аспартама примерно. Там е обратната ситуация. Доказано вреден и негоден се избутва до разрешение.
Специално за Лидата имам лични наблюдения защото човека който я регистрира и внесе ми е познат и бях свидетел на цялата цялото шоу което му спретнаха. И да, лидата работи, затова я чернят.

09.09.09
11:17

Аз пък немога да си обесня как зимате нещо за което сте чели,че е вредно,даже 5 кутии..хепатит,мепатит.По-добре бензин пиите на гладно

14.09.09
15:07

...
Тука хората на кирилица пишели .....
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 14.09.09 18:41.

23.09.09
06:09

Я сега и аз да се изкажа по темата  ;-) . И аз съм пила ЛиДа в края на миналата година. Купих си ги от един колега в офиса, който такава реклама им направи, че зариби цялата фирма. И всички почнаха да пият ЛиДа. Хапчетата притъпяват апетита. Направо никакъв глад цял ден. През цялото време в устата ти е едно такова сухо и пиеш много вода. Отслабва се, да, в резултат на глада. След няколко дена всички започнаха да се оплакват от едно такова главоболие. В крайна сметка, никой в офиса НЕ отслабна!! Дебелите са си пак дебели. И аз - каквото бях свалила тогава - след края на хапчетата - си го върнах обратно. Даже накрая, последните 10-15 хапчета ги изхвърлих, срязах едното и като видях с какво е пълно - някакво отвратително остро миришещо прахче, сякаш на отрова, не на билка. Не съветвам никой да ги пие, макар че в много сайтове из нета тече яка реклама на тия ‘ЛиДа’. Истината е в правилното хранене и тренировки за да не бъде резултатът временен и изобщо за да ИМА РЕЗУЛТАТ  :) !!

Мнението беше редактирано от maria на 23.09.09 06:15.

23.09.09
12:06

Абе хора, ако ще се тровите с нещо, което не е позната хранителна добавка, ‘що направо не си взимате ефедрин ?!? Понякога схващанията на българите за това кое трябва да се вземе и кое не не ги разбирам...

КК

23.09.09
16:56

Какъв човек трябва да си, да ходиш на фитнес с цел здраве и да взимаш някакви евтини български лайна, с които си правиш промоция на органите.. Като нямаш пари за добавки, не си купуваш и толкова, никой не е умрял без добавки, а ефекти винаги има, макар по-бавни..
Едва ли трябва да си ракетен инженер, за да разбереш, че по-важно от здрвето няма.

23 Beauty And Fitness

20.10.09
20:40

Аз ги пих преди тези капсули. Пих ги един месец и свалих малко. Нямаше странични ефекти освен липсата ми на апетит. Тук се предлагат на много добра цена: http://********.****

Хайде да прочетем правилата на форума а?
head_hunter

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.05.10 12:33.

23 Beauty And Fitness

21.10.09
06:34

казано от dudi88 на 17.11.08, 08:14:

абе то не се вижда такава съставка на пръв погледа обаче тея мушмороци от лекарствата щом са го спрели значи има защо. Инче няма да го пробвам при тоя списък със странични ефекти:

• Понижен брой на тромбоцитите

• Нарушение на ритъма на сърцето

• Алергични реакции - от кожен обрив до такива с по-голяма тежест

• Превъзбуденост или депресия

• Гърчове

• Преходно нарушение на краткотрайната памет

• Замъгляване на зрението

• Алопеция /окапване на косата/

• Диария или повръщане

• Задръжка на урина или възпаление на бъбреците

• Аномалии в половата активност или нарушения в менструалния цикъл, включително обилно кървене от матката

• Обратимо повишение на чернодробните ензими

• Главоболие и повишен апетит, свързани с преустановяване на лечението с прод

Но въпрос ми как точно влия на човешкия организъм?

Нито един от тези странични ефекти, които си посочил не съм усетил в/у себе си. Важното е и от къде се купува тази лида, защото има много ментета.

казано от Пламен Бояджиев на 21.10.09, 06:34:

Нито един от тези странични ефекти, които си посочил не съм усетил в/у себе си...

Смятам, че 4-5 от тези показатели могат да бъдат установени категорично само с изследвания. Правил ли си такива изследвания?

23 Beauty And Fitness

21.10.09
07:00

Да, разбира се. Постоянно си правя изследвания. Имаше само едно нещо, докато ги приемах - кръвното ми беше нарушено. Но тогава взимах и други неща. Вместо нормалното, както ми е абсолютно винаги (120/80), тогава малко се бяха раздалечили границите - беше 130/65 но всичко се нормализира след спирането им. Мога да ви кажа още веднъж, че ефекта беше зашеметяващ. Лично аз останах страшно доволен.

21.10.09
08:36

казано от Пламен Бояджиев на 21.10.09, 07:00:

Мога да ви кажа още веднъж, че ефекта беше зашеметяващ. Лично аз останах страшно доволен.

Би ли подкрепил думите си със снимки?!

Мнението беше редактирано от maria на 21.10.09 08:36.

23 Beauty And Fitness

21.10.09
09:13

казано от Мария Никифорова на 21.10.09, 08:36:

казано от Пламен Бояджиев на 21.10.09, 07:00:

Мога да ви кажа още веднъж, че ефекта беше зашеметяващ. Лично аз останах страшно доволен.

Би ли подкрепил думите си със снимки?!

Да. Ето една снимка.

21.10.09
09:28

Моето мнение е, че в момента правиш реклама на продукта (Лида). Иначе на тази снимка изглеждаш напомпам, все едно току що излизаш от залата. Демек добрата ти физика е в резултат от железата, а не от Лида-та. Иначе аз вече писах, че съм я пила. Странични ефекти нямах, проблеми със здравето също, отслабва се - ДА, защото се притъпява апетита. Всеки си има глава на раменете - всеки си взима решение дали да ги пие или не. При някои хора едно нещо работи, при други не. Няма какво друго да кажа по темата. Поне засега.

21.10.09
09:32

И после вземи тоя йо-йо от глада, хайде стига ...
Всичко се гради с адекватни тренировки и хранене, а ако приемаш бърнер той е само в бонус. Но лида- те спира да се храниш, нещо което е адски нужно за нормалното функциониране на организма. Нещо без което сме обречени ... и сега защо да го спираме :)
Личното ми мнение че е пълен боклук лида-та.

Мнението беше редактирано от tonu на 21.10.09 09:32.

23 Beauty And Fitness

21.10.09
09:35

казано от Мария Никифорова на 21.10.09, 09:28:

Моето мнение е, че в момента правиш реклама на продукта (Лида). Иначе на тази снимка изглеждаш напомпам, все едно току що излизаш от залата. Демек добрата ти физика е в резултат от железата, а не от Лида-та. Иначе аз вече писах, че съм я пила. Странични ефекти нямах, проблеми със здравето също, отслабва се - ДА, защото се притъпява апетита. Всеки си има глава на раменете - всеки си взима решение дали да ги пие или не. При някои хора едно нещо работи, при други не. Няма какво друго да кажа по темата. Поне засега.

Напротив, не съм напомпан. Тази снимка не е актуална и е от преди два - три месеца, в момента нямам снимка от сега, за да покажа мускулите на корема и разликата от преди и след това. Наистина подкожните мазнини изчезнаха!

21.10.09
09:50

казано от Пламен Бояджиев на 20.10.09, 20:42:

Брат, аз изчистих с Li Da - тук ги продават за 39 лева: http://kupilida.com а аз преди ги купих за 160 още когато бяха забранени. Много са добри тези капсули!

Аз пак да се включа :) . Ти сигурно си изчистил подкожните гнусотии, ама не е от Лида-та. А от тренировките  ;) .
Разконспирирах те, знаех си, че ги рекламираш, разгледах сайта... психо-михо, не разбрах много.... амаа, не подвеждай хората.

П.П. А аз миналата година по това време си ги купих на 75 лв. Много им паднала цената, бре  :). Криза, а?!

Мнението беше редактирано от maria на 21.10.09 09:53.

23 Beauty And Fitness

21.10.09
10:00

Мария, това “подвеждай” не звучи хубаво. Пак казвам - това са само впечатления, който каквито иска изводи да си прави.
От мен успех на всички.

KA

22.10.09
20:21

!Здравейте! Работил съм в сферата на рекламата и клиент ни беше производител на МНОГО ИЗветните Капсули за отслабване които уж се продават по лекарско предписание но няма да кажа името на продукта /предполагам че ще се сетите за кой точно говоря /.
Когато се появи Лида продажбите на тъй рекламирания продукт паднаха , познайте какво се случи тогава гръмна се по пресата и медийте че лида докарват до такива зяаболявания че не се знаели последствията от нея.Е да ама толкова рекламираните продукти не само българските а и вносните по 78 90 лв за месец се изписват от лекар ако нямаш сърдечни , енокринни и незнам какви си заболявания е тогава те по полезни ли са или се опитват да смажат лида за да може да продължаваме да си купуваме Лекарствените продукти от монополистите , какво да говорим за нелоялната конкуренция,? Аз лично съм пил авсякакви хапчета , дори и тези на билкова основа, спомням си навремето когато можеше да си купиш Мазиндол за 3-4 лв / за цял месец/ и наистина да отслабнеш тогава Двата фармацевтични продукта го сринаха мазиндола и ни убеждаваха да пием от скъпия тогава цената му беше около 120.00лв е дойде време и се появи Лида та да може пак да я сринат купих си лида и наистина ефекта е поразителен , за съжаление обаче не я препоръчвам на хора със сърдечно съдови заболявания и ендокринни,/както не им препоръчвам каквито и да било хапчета за отслабване/ препоръчвам я на вече спрелите да кърмят майки. леко пълнички мъже и жени които искат да изглеждат добре по бански.Предлагат оригиналната лида със сивия блистер в суперстоки,
Ефекат който ще чувствате е следният;
Леко замайване пресъхване на устата и липса на апетит
трябва да пиете повече вода ,така както при всяка една диета, и да знаете че ефекта си заслужава всяка стотинка. Казвам ви го защото ми писна да гледам рекламите за идиоти които отслабват с билки вълшебни кремове колани и фитнес уреди

Препоръчвам ви като отслабвате да се мажете с гелове за стягане за да не ви увисне кожата, веки отганизъм е индивидуален и ако едни отслабват на килограми то други на сантиметри, не ползвайте само кантара опитайте се да следите и обиколката на проблемните зони

23 Beauty And Fitness

22.10.09
20:33

Много точно си го наипсал, kamkam. Мен едва успя да ме убеди инструктора ми по културизъм за тези капсули и ефекта беше с една дума поразителен. Особено когато спортува човек - капсулите са невероятни!

23.10.09
15:13

казано от Пламен Бояджиев на 22.10.09, 20:33:

Много точно си го наипсал, kamkam. Мен едва успя да ме убеди инструктора ми по културизъм за тези капсули и ефекта беше с една дума поразителен. Особено когато спортува човек - капсулите са невероятни!

Стига я рекламира бе пич, където и да те видя,
в който и да е форум все т’ва рекламираш.
Хвани се скрий някъде..

KA

24.10.09
11:16

казано от Finish First на 23.10.09, 15:13:

казано от Пламен Бояджиев на 22.10.09, 20:33:

Много точно си го наипсал, kamkam. Мен едва успя да ме убеди инструктора ми по културизъм за тези капсули и ефекта беше с една дума поразителен. Особено когато спортува човек - капсулите са невероятни!

Стига я рекламира бе пич, където и да те видя,
в който и да е форум все т’ва рекламираш.
Хвани се скрий някъде..

                ИСКАМ ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА хапчетата действат просто ме е яд на монопола,навсякъде е така щом видят че един продукт действа и не е толкова спъп за разлика от други,веднага измислят долен начин да го спрат за да си даваме парите за скъпите продукти,който по съдаржание не са по малко “вредни”НЕ РЕКЛАМИРАМ всеки има право да сподели мнение по въпроса това е моето

ОК, разбрахме, че тия капсули са революция. Малко снимков материал ще се намери ли?

06.11.09
14:32

Много се изписа са Лида – от забранен продукт до какво ли не.

Искам да кажа и аз какво мисля, защото ми писна да слушам глупости, а пък и е доста трудно да си намериш вече истинска лида.

А истината , че е Лидата работи и някои хора ги е много яд, защото за 40-50лв за един месец хората виждат резултат по-добър от продукт за 100-120лв на месец.

Отделно, че лидата не вдига пулса и не те прави нервен, както тъй наречените fat -бърнери.

Истината за Лидата е следната:

Миналата година(2008) господин Х се опита да регистрира някакъв продукт наречен Лида за продажба в аптеките. Дори ако помните, лида имаше в аптеките. С регистрацията на продукт, дадена фирма взима официални права и може да наложи монопол на пазара. Проблемите бяха няколко:

  * неговата лида не беше оригиналната и при инспекция от Риокоз всеки път се намираше различно съдържание при изследване. Това се дължеше на факта , че господин Х беше решил да изкара много пари, чрез монопол и чрез закупуването с 2/3 по-ниска цена на продукта лида от неизвестни производители.

  * имаше много хора, които продавах лида по интернет – било истинска, било фалшива като на господин Х

Въз основа на горното заваляха жалби срещу господин Х (било редовни или не), честни или не. И в резултат  на хитрината си да спести от цената и закупувайки фалшив продукт, РИОКОЗ издаде заповед за махане на продукта от аптеките (заради вредни съставки, но това защото не беше изследвана истинската лида).

От тогава се носят какви ли не слухове за лидата – от това колко е добра, до това, че  е вредна.

Вредна е фалшивата Лида, защото не се знае какво има в нея и кога го има.

Оригиналната Лида е страхотен продукт.

http://ffitness.wordpress.com/
http://buyhealth.eu/lida-nn.html

06.11.09
15:39

Пак мойта любима тема. Просто няма как да не се включа пак...  ;-)
Да, ясно, Лида-та работи. Това поне го знам от личен опит.
Но от поста ти - истинска - фалшива - истинска - фалшива и т.н. просто би било по-добре да напишеш коя е т.нар. оригинална лида и по какво се различава на външен вид от фалшивата такава??
За щастие аз съм пила оригиналната (съдя по ефекта)  :) .
Но наистина това би било по-полезно - да кажеш по какво може да се разпознае истинската от фалшивата отколкото пак да се мели едно и също.

Мнението беше редактирано от maria на 06.11.09 15:40.

06.11.09
22:40

В момента в който напиша коя е оригиналната Лида ще се почне със спеколаций критики и т.н.
поради простата причина че от 5-души ще има 5-различни мнения и всеки ще твърди че неговата
Лида е оригинална.Но все пак ще дам мнение за Лидата.Когато четох из форумите се натъкнах
на уж вносител на продукта и ми обясни как трябва да изглежда оригиналната Лида и по неговите
думи тя беше със сиво фолио на фолиото имаше някакви картинки(рисунки) а на кутията имаше холограма.
По написаното от него ми стана ясно че само на оригиналната Лида има холограма. Изпих цяла опаковка от
30-капсули и след като се премерих ефекта беше нулев даже с 1кг отгоре но това не го броя защото не се премерих
сутринта,след като видях,че няма абсолютно никакъв ефект се свързах с въпростният вносител и му казах за резултатите,
той мина с номера,че това не е вълшебно хапче и че всеки организъм го отразява различно и ми каза да си взема още една
опаковка.Бях обеден,че ефект няма да има и въобще и не пробвах пак.В последствие  обаче моя приятелка ми се похвали с
продукта Лида и ми каза че свалила 7 кг за месец а нейна приятелка 10 кг за месец.Реших да пробвам от Лидата на моята приятелка
на 13-та та таблетка бях с 4 кг назад до края на опаковката свалих 8кг.Направих кратка пауза и при повторният ми прием за месец  свалих 10кг.При спирането на продукта забелязах че след 2 седмици бях свалил още 2-3 кг.От тогава на сам за мен това е
оригиналния продукт.Лидата изглежда така в светло синьо фолио и на фолиото пише Лида,самата кутия от едната страна
е грапава а от другата отразява светлината(Гланцирана) интересното е че и тази Лида имаше холограма.

П.С.Всеки си преценява каква Лида да взима и коя да мисли за оригинална аз дадох своето мнение за продукта,
от тук нататък се надявам да няма спекулаций и да няма “не това не е оригиналната Лида” и т.н. пак казвам
това за оригиналната Лида е мое мнение от това което съм видял.

07.11.09
17:26

2 пъти съм си купувала Лида.

Първият път беше в самото начало, от един колега, който зариби цялата фирма. Аз последна си взех от колегите. Опаковката беше изцяло на китайски. И към нея имаше инструкция (обикновено бяло листче на български) - в зависимост от това колко килограма си - по колко хапа да се пият на колко дни. Освен това блистерите вътре бяха едно цяло. Това със сигурност беше оригинал. Изпиваш и на момента никакъв глад, суха уста и пиеш вода като невидял. Тогава струваше 75 лв.

Вторият път си поръчах Лида от нета. Съвсем случаен сайт. Цена 35 лв. На опаковката вече имаше превод на руски, всичко беше изписано на руски език. Блистерите вътре бяха разделени на 5 броя х 6 хапа. Сини да. И тоя път пишеше да се пие всеки ден по едно хапче. Малко ме беше страх, защото в нета навсякъде пишеше вече негативни неща, а и тоя бум с фалшива-истинска, а и тая Лида не беше като първата опаковка която бях ползвала... иначе всичко си имаше - холограми, от едната страна грапава, от другата страна опаковката гланцирана. Е, престраших се и я изпих. Е действаше. Странични ефекти да чукна на дърво - никакви.

Не агитирам никой да пие, всеки си преценява сам. Аз лично съм доволна, а когато съм доволна от нещо - си го казвам, когато не - пак!!!

23 Beauty And Fitness

07.11.09
17:47

Това е друг сайт, от който могат да се поръчват Лиди: http://bglida.eu
Общо взето навсякъде са с едни и същи цени, но тук са с малко по-евтини. Успех, аз вече нямам нужда да отслабвам, но преди да изпия двете опаковки, наистина ми трябваше.

KA

10.11.09
20:55

Единствено лидата със СИВИЯ БЛИСТЕР е оригиналната с големия ефект.А сега колежката или колегата от горния коментар ще почне да оспорва моята теза и ще почне да ни убеждава че зеления и синия блистер са най ефикасни  и ще ви кажа защо защото защото си рекламира сайтовете И защо в тяхните сайтове лида със зелен,син блистер варира 35-40 лева а в суперстоки е 30 лева а със сивия блистер  е 50 лева

10.11.09
21:05

Нито цената е добра, нито съставките като съставки.Кой би имал интерес от този продукт, бил той оригинал или менте ?

ЕЛ ДЖИ ПИ

10.11.09
21:46

Лида си спомням, че щяхме да я внасяме преди много време, заради страхотният ефект, но се отказахме. Отказахме се заради РИОКОЗ и заради това, че почти във всяка страна излезнаха предупреждения да не се ползва този продукт, заради скритата съставка вътре. Мисля, че се казваше сибутрамин. Общо взето тива е съставка, която я няма на етикета и се знае за нея, че е опасна, защото сгъстява кръвната плазма. Също така трябва да се взима под лекарски контрол. Спомням си, че тогава говорихме с производителя, който ни предложи 2 варианта. Единия е да ни направи лида без сибутрамин - тоест само със състава от опаковката или да ни направи лида със съставки по наш избор. В китай обаче сибутрамина не се контролира като в EU страните и там е разрешен. След предложението, получихме и предукпреждение, че ако изберем лида без сибутрамин тогава ефекта ще бъде много малък. Казаха нещо от рода на 1 до 3 кг на месец. Със сибутрамин загубата на мазнини варираше между 5 до 10 кг. на месец.

Нещо друго любопитно покрай лида е цената й. Ако се поръчат повечко бройки офертата беше 3 или 4$ на парче. Това е only in China! Масовото производство е така.

11.11.09
10:31

казано от kamkam на 10.11.09, 20:55:

Единствено лидата със СИВИЯ БЛИСТЕР е оригиналната с големия ефект.А сега колежката или колегата от горния коментар ще почне да оспорва моята теза и ще почне да ни убеждава че зеления и синия блистер са най ефикасни  и ще ви кажа защо защото защото си рекламира сайтовете И защо в тяхните сайтове лида със зелен,син блистер варира 35-40 лева а в суперстоки е 30 лева а със сивия блистер  е 50 лева

1-во не случайно написах и подчертах на няколко пъти,че това е МОЕ мнение и както казах от 5-души ще има
едва ли не 6-различни мнения за това как изглежда оригиналната Лида.НО съм сигурен,че си прочела коментара ми
и си ме разбрала напълно,но е по лесно да започнеш лек спор и в спора леко,тактично да си направиш реклама
на сайта.Докато аз изказвам мнение и никаде в постовете ми не се забелязва реклама на даден сайт.Като искате
да си рекламирате сайтовете ок,но гледайте да не е със заяждане или спор,има си и други начини за  рекламиране.

11.11.09
10:51

Големи реклами, голямо нещо  :lol: , аз мисля, че в момента никъде не може да се намери оригиналната Лида... май вече няма такава... ама и ментетата работят (който е решил да си играе с огъня - да си троши главата!!).
На първата опаковка, която си бях купила, за 75 лв, със сивия блистър и всички надписи на китайски имаше фирма производител, телефони и т.н.
А на втората - дето бе на руски език - никъде по кутията нямаше фирма производител, нито фирма вносител, нищоооо, макар че всичко останало - холограми, кутия си беше добре направено. За щастие нямах негативен резултат :) ...

Така чеееее хорааааа, внимавайте.
Няма нищо бързо и лесно. За да изглежда човек така както иска - трябва да се храни правилно и да тренира.
Иначе с хапчетата резултата е фалшименто!!

Мнението беше редактирано от maria на 11.11.09 10:52.

22.11.09
10:17

Здравейте! Чета тук за въпросната Лида и много ми прилича на един друг медикамент Линдакса, чиято активна съставка също е Сибутрамин (Sibutramine) - http://www.medicine.bg/lekarstva/lindaxa-10
Пих го преди година и действието му беше доста подобно - липса на глад, сухота в устата, замайване, главоболие... Взема се по 1 всяка сутрин на гладно. Аз го спрях преди да изпия цялата опаковка, защото се изплаших от страничните ефекти. Тогава не тренирах и разчитах само на хапчетата, съответно ефектът беше почти никакъв или минимален (-1кг).
За този препарат знам, че е по-евтин аналог на Редуктила - цената му е около 40 лв. Продава се свободно в аптеките.
Една приятелка се снабдява с рецепти за Редуктил, пие го в продължение на месеци, не тренира и няма почти никакво движение и ефект не виждам никакъв, дори обратно.
Не мога да си обясня как хората продължават да вярват на магически хапчета.
Истината е - балансиран хранителен режим и редовни тренировки в залата с поне 40 мин. високо интензивно кардио всеки ден.
Резултатите идват не толкова бързо, но сигурно!

SA

28.12.09
14:54

казано от Мария Никифорова на 06.11.09, 15:39:

Пак мойта любима тема. Просто няма как да не се включа пак...  ;-)
Да, ясно, Лида-та работи. Това поне го знам от личен опит.
Но от поста ти - истинска - фалшива - истинска - фалшива и т.н. просто би било по-добре да напишеш коя е т.нар. оригинална лида и по какво се различава на външен вид от фалшивата такава??
За щастие аз съм пила оригиналната (съдя по ефекта)  :) .
Но наистина това би било по-полезно - да кажеш по какво може да се разпознае истинската от фалшивата отколкото пак да се мели едно и също.

  Здравейте на всички,аз мога само да ви споделя моя малък опит с хапчетата лида.За две години съм изпила 8 опаковки лида.С първатавата една приятелка ми я даде със сив блистер и останах много доволна но тя замина за САЩ и не подържаме контакти и нямаше как да разбера от къде ми я поръчала. От там вече почнах да поръчвам от тоя от оня сайт няма или бяха със гадните зелени блистери или бяха със сив блистер но без ефект на петата опаковка вече намерих сайта www. superstoki.com се казва хората са пуснали два вида едната която е със сивия блистер е хубавата с нея свалям по 7-8 килограма за месец  тя е на 50 лева ,другата която е на 30 лева  нестава ,казвам ви го поради простата причина,защото ако някой беше писал нещо реално а не да си рекламират и пишат фалшиви отзиви по форумите с който да ни прикоткат да си поръчаме уж по ниски цени уж това онова а накрая  нямаше да се набутам с 250 лева за ментета,

28.12.09
15:23

казано от sa__manta на 28.12.09, 14:54:

казано от Мария Никифорова на 06.11.09, 15:39:

Пак мойта любима тема. Просто няма как да не се включа пак...  ;-)
Да, ясно, Лида-та работи. Това поне го знам от личен опит.
Но от поста ти - истинска - фалшива - истинска - фалшива и т.н. просто би било по-добре да напишеш коя е т.нар. оригинална лида и по какво се различава на външен вид от фалшивата такава??
За щастие аз съм пила оригиналната (съдя по ефекта)  :) .
Но наистина това би било по-полезно - да кажеш по какво може да се разпознае истинската от фалшивата отколкото пак да се мели едно и също.

  Здравейте на всички,аз мога само да ви споделя моя малък опит с хапчетата лида.За две години съм изпила 8 опаковки лида.С първатавата една приятелка ми я даде със сив блистер и останах много доволна но тя замина за САЩ и не подържаме контакти и нямаше как да разбера от къде ми я поръчала. От там вече почнах да поръчвам от тоя от оня сайт няма или бяха със гадните зелени блистери или бяха със сив блистер но без ефект на петата опаковка вече намерих сайта www. superstoki.com се казва хората са пуснали два вида едната която е със сивия блистер е хубавата с нея свалям по 7-8 килограма за месец  тя е на 50 лева ,другата която е на 30 лева  нестава ,казвам ви го поради простата причина,защото ако някой беше писал нещо реално а не да си рекламират и пишат фалшиви отзиви по форумите с който да ни прикоткат да си поръчаме уж по ниски цени уж това онова а накрая  нямаше да се набутам с 250 лева за ментета,

Ти да не си била 200 кг, че си изпила 8 опаковки от тая лида бе. Айде стига с тая реклама на пробити сайтчета, от хора с по 1 постче. Трябва да се вземат вече някакви мерки от страна на модераторите.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1