ЛиДа - Вреден Ефект

Прескочи до:

19.11.10
14:09

Аз лично съм пил Лида и за 1 месец свалих 8 килограма а и се храних нормално без много много да ми подтиска глада.Мои познати около 10 човека също са употребявали тези хапчета и всички са били много доволни.Болни или с някакви други проблеми от тях няма да чукна на дърво.

20.11.10
07:57

Хаха, смъкнах 30 кила сега върнах 7 8. Ти осъзнаваш ли колко вредно е това за организма ти и как се “подиграваш” с него и го “изнасилваш”. Ако дефакто исъзнаваше страничните ефекти, които има ЛиДа и имаше малко разум нямаше и да ти минава през ума нито за секунда да го пиеш. Вместо да се тъпчеш и да се надяваш на чудотворни хапчета, се хвани да тренираш, да се храниш правилно и с много търпение и постоянство резултатите ще дойдат
Стига  dudi88!
Хайде,пак се почва с “умните” разсъждения!Първо ,ако четеш вниматенлно  това което съм исала,ще видиш че дтатъчно добре съм запозната с рисковете и ползите от приема на китайските капсули като цяло.Аз не правя реклама или да пробутвам нещо на някой,нито се опитвам да зарибя някой с нещо.Д свалих дори не 30,а даже и 35 кг,и от 97 станах 59-60кг.Който иска да вярва.И след като  спрях приема си направих всякакви изследвания и  си бяха ок.По време на приема им спазвах балансирана диета и приемах  достатъчно витимини и други нужни на организма микроелементи и повярвай ми -останах си в перфектно здравословно състояние!!,същотака да отбележа-ей така ,за протокола,имам вкъщи и кростренажор,и когато ми е възможно си тренирам на него.Аз си върнах наколко кг обратно защото просто след като спрях хаповете , малко след това  ,да речем две седмици след приема им,аз реших че вече няма нужда да съм и на диета,а и всички ми казваха че на тия килограми  изглеждам мнаго слаба,аз започнах да си се тъпча,ама яко...за това си върнах малко отгоре.Грешката ми е че не продължих по-дълго време  да подържам хранителен режим,за задържане не килограмите.Не ,1че искам д се обяснявам на някой,но просто ,искам суга с ЛиДа да стана пак около 60 кг и да се опитам този път да продължа с режим за задържане защото ,колкото и останалите да ме убеждават,аз на 60 кг с височина 172,според мен изглеждам добре.И друго-не сам някоя невежа,медицинско лице съм,и съм наясно с това което съдържат  китайските капсули-вредни са когато се приемат мноооого продължително време.Стига с обясненията,просто съм помолила,ако някой има излишни и непотребни,да ми ги даде на мен!

Мнението беше редактирано от deskadeska на 20.11.10 08:06.

20.11.10
08:33

казано от deskadeska на 20.11.10, 07:57:

[color=green]...малко след това  ,да речем две седмици след приема им,аз реших че вече няма нужда да съм и на диета,а и всички ми казваха че на тия килограми  изглеждам мнаго слаба,аз започнах да си се тъпча,ама яко...за това си върнах малко отгоре...

оф боже...

20.11.10
09:53

...ами да,”..де се тъпча яко” за мен означава ди си позволявам всичко и по всяковреме-и тестени и следки неща и мазни....за мен да се тъпчеш означава това-да не си на диета....

20.11.10
11:14

.... -.-

За колко време смъкна тези килограми?
Каква ти е била физическата активност? (колко пъти си тренирала и кога през деня)
Опиши примерно дневното си меню за един ден по време на тази диета.

20.11.10
12:38

Значи-аз не  влязох в този форум за да се обяснявам как с си свалила килограмите,или да убеждавам някой в нещо,нито  да искам съвет или рязяснение как се свалят килограми или как се спазва диета...не искам  да се заяждам с никой,нито да търпя разни убиди ,че нещо съм “леко слабоумна” ,щото се интересувам от ЛиДа....Просто попитах ,дали някой си е купувал  от тези капсули и ако случайно е решил да не ги приема по една или друга причина,да ми ги даде на мен...т.е. да си разделим една опаковка.....а за диетата ми-може би друг път ще разказвам защото сега нямам  време...става дума за НВД ,плюс още нещо....но друг път!

Мнението беше редактирано от deskadeska на 20.11.10 15:23.

21.11.10
12:12

казано от deskadeska на 20.11.10, 12:38:

ЗПросто попитах ,дали някой си е купувал  от тези капсули и ако случайно е решил да не ги приема по една или друга причина,да ми ги даде на мен...

Преди имах, но ги унищожих. Сега, ако имаХ, пак бих ги изхвърлила/унищожила, вместо да ги давам на теб или на който и да е. Тези хапчета са вредни и рано или късно ще си понесеш последствията от приема им, за съжаление.

Мнението беше редактирано от maria на 21.11.10 12:12.

21.11.10
17:58

Никой не се е заял относно правописа  :D

22.11.10
09:41

Никой не се заяжда с тебе бре. Питам те съвсем човешки. Казваш че не си дошла да хвалиш продукта или пък да обясняваш как си отслабнала, а малко по горе точно това си направила.. И то не обяснение, а някакво подобие на изфукване. На подобни мнения не им се обръща особенно внимание поради липсата на конкретни данни и факти за начина по който е постигнат резултата.

Аз исках да разбера това което те попитах,за да си направя някакви собтсвени изводи за тоя продукт.
Проблем ли е?

22.11.10
10:09

казано от Draken на 22.11.10, 09:41:

Никой не се заяжда с тебе бре. Питам те съвсем човешки. Казваш че не си дошла да хвалиш продукта или пък да обясняваш как си отслабнала, а малко по горе точно това си направила.. И то не обяснение, а някакво подобие на изфукване. На подобни мнения не им се обръща особенно внимание поради липсата на конкретни данни и факти за начина по който е постигнат резултата.

Аз исках да разбера това което те попитах,за да си направя някакви собтсвени изводи за тоя продукт.
Проблем ли е?

Здрасти и  ме извини ,че  и твоя пост ми е заприличал на заяждане!Намирам малко време за да ти обясня горе-долу как протекоха нещата при мене!Започнах в началото на април 2010г-започнах от 95кг. с НВД,т.е. така наречената диета на Рене Зелуегър-за да не  я разяснявам,ако не я знаеш случайно-чукни в гугъл и ше я видиш.Обаче,спазвайки я стриктно-свалих за един цикъл-около 5кг.Това хич на ми беше достатъчно,щото станах 90кг-,а лято идваше,исках по-есктремно да ги сваля и реших да пробвам някой от тези китайски хапове.Поръчах си но не Ли Да,а Мейзитанг.До  този момент,не му пишех името за да не стане реклама,но щом те интересува-това бяха мойте хапчета.А те с Ли Да са почти еднакви,повярвай ми-проучила съм ги мноооого добре.За това ги и слагам побзнаменател”китайски капсули”иейки мейзитанг,аз нямах никакви страчични ефекти.Само ,апетита ми изчезна.Никакъв глад.Добри по едно времче подкарах само на плодове и зеленчуци-в неограничено количество-почнах да смъквам по 2 кг на седмица.Чуствх се добре.Разбира,се ,осъзнавайки,че дълго време само на плодове и зеленчуци нещо може да ми стане-аз започнах да си хапвам и други неща-например:
закуска-млако с овесени ядки,или с мюсли,
после плодове
обяд месо,каквото и да е -нетлъсто,варено или на скара,плюс яко количество салата
после пак плодове
за вечеря нещо леко,обикновенно ядях пак голяма овчарска салата
Понякога си позволявах и пълнозърнест хляб.
Ето едиримерен ден за менюто ми
Когатядях мляко-то беше нискомаслено,когано ядях сирене-то също обезмаслено,сладко-никакво,тестено-хич...
Значи-хапчетата ги почнах някаде от началото на май-три опаковки изпих-това са три по 36 бр-смятай колко дни са...

Към началото на септември  с диета и с помощт на мейзитанг-аз бях 62кг.После под влияние на моят мъж и други познати-коит явно не бяха свикнали да ме гледат толкова слаба-аз спрях хапчетата и се поотпуснах-без да спазвам режим за задържане на килограмите-ето тук ми е грешкатНаправих си изследвания-бях си в отлично здраве.Пак казвам ,че нямах странични ефекти от Мейзитанг-а..И започнах да си хапвам-и хляб,и пица,и пържени картофи-все неща,които н е ги бях вкусвала няколко месеца.Вечер винце с мезенце...абе поотпуснах се...И  си върнах 5-8 кила и сега съм около 69!Презцялото време,т.е. в седмицата по3-4 пъти тренирам на кространажор по 30-40 мин.И
И сега за това  съм писала по-горе че искам пак да поръчам китайски капсули,да ги попия един месец,и потискайки ми апетита да  ми помогнат да съм известо време на диета,и да посмъкна малко!

Мнението беше редактирано от deskadeska на 22.11.10 10:12.

22.11.10
12:56

Добре, благодаря за инфото.

Аз няма да се обаждам повече. Повечето съфорумци също ще им стане ясно за какво става на въпрос.

А ако случайно някой новак търси в google “вълшебни хапчета за отслабване Ли Да” ит.н.... и попадне на тази тема.
За ваше добро е първо да се позаинтересувате от основните правила и принципи на здравословното хранене.
2-ро - Хранителните добавки и стандартните съставки в тях, както и как те влияят на здравето ви.
3-то - Тренировъчният ви режим.
4-то - Как реагира организмът ви на промените на които сте го подложили.От каде организмът ви губи килограми (мускули или мазнини).
Всичко това можете да намерите в този сайт като използвате търсачката горе.

Веднъж събрали 2 и 2 4.. тогава четете и взимайте в предвид мнението на deskadeska.

22.11.10
15:35

Абе хора-и аз повече няма да пиша,защото започвам да се ядосвам!Нито искам някой да ми се влияе от мнението,нито ,както съм писала  в горните ми постове искам да убеждавам някой в нещо!Със съвсем друг въпрос се включих в темата,конкретен отговор на който не съм получила още от никой,а само някакви тълквания и разяснения на написаното от мен.Нека според  някой да съм отслабнала нездравословно-ОК-мой си проблем,в момента да не кажа голяма дума,ама съм си в отлично здравословно състояние.
Последно-Някой ,ако е закъсал в вредните и опасни ЛиДа и се чуди какво да ги прави-да ми ги прати на мен!

22.11.10
15:43

Добре,разбрахме!

Свидете ли сме на интернет-просия.Ако някой иска да помогне на жената да и изпрати ЛИДА или 20 стотинки с превод.Моля дайте банкова сметка за изпълнение на услугата!

22.11.10
16:17

Леле,аз пък мисля ,че съм свидетел на интернет-простотия!Ужас!

Мнението беше редактирано от deskadeska на 22.11.10 16:29.

Ееее не, счупих се от смях :D :D :D. Искрено се надявам последното мнение да е ебавка, защотото ако не е, то явно имаш сериозни психични проблеми.

28.11.10
14:25

казано от addicted_88 на 28.11.10, 14:02:

Не знам колко е вредна тази Лида но съм много доволна, започнах да я пия въпреки че бях чувала само отрицателни мнения... Испих си всички 30 хапчета и свалих 10кг за месец... От 1вото до 8мото хапче изобщо не можех да спа-8 нощи само дремах за по 2-3 часа на денонощие, и 6 дни не бях яла нищо освен по един банан или айрян на ден... Случвало ми се е да лежа в леглото и да искам да заспа, да не мърдам, а сърцето ми ще хвръкне все едно съм бягала 1км, не ми достигаше често въздух, постоянно ми беше сухо в устата... накой ми казаха че има или амфетамини или ефидрин и съм много склонна да вярвам :) Бях раздразнителна, карах се с минувачите по улицата, налитах на бой на непознати и не можех да млъкна за 1 мин-мн ми се говореше :) .... не знам колко е забеанена и дали е вредна-за мен е важно че свалих 10кг и още не съм си ги върнала... Пак смятам да си взема след месец

Определено не е вредна.Съвсем нормално си е да не можеш да заспиш нощем,да се задушаваш,да получаваш сърцебиене и да си прекалено агресивен!

28.11.10
16:15

Oткачалки колкото искаш, тя ще блъсне някой човек, после ще си помисли ,че само и се е привидяло и ще го подмине ;-)

head_hunter

28.11.10
21:03

казано от addicted_88 на 28.11.10, 17:12:

Rikoo ... никъде не споменавам че съм халюцинирала, нали?! просто бях агресивна... двете неща нямат общо ддз :)

Мммм да тя агресията е много хубаво нещо! Докарва доста приятени моменти от рода:
- проявяваш я спрямо някой ненормалник дето не прави разлика мъж или жена - кръв, писъци, болница и други екстри.
- проявяваш я спрямо някой дето и муха не може да утрепе, но ефекта е полиция, съд и женена за 180 кг. циганка, която ще те обича по цяла нощ в студените килии на Сливенския.
Другите ефекти дето ги описваш са те доближавали по-скоро до свети Петър, отколкото до здравословно отслабване.
Това потвърждава една теза, че жените са мазохисти или както казва един приятел “Нямам вяра на нищо дето кърви повече от 3 дни и не умира”  :D

п.п. Повечето жени са готови да пият всякъкви чудодейни отвари и смески, но не и да си вдигнат дебелите задници, да отидат на фитнес и да се лишат от някоя и друга тортичка. В това отношение средно статистическата жена си прилича с летния билдър - и двамата са навити да пият и цианкалий та да постигнат мечтаната фигура, но да стане сега и веднага и ако може без да положат и елементарни усилия. Летните билдъри го правят - ега праснат някоя мома, а женските от същия вид - ега некой почисти паяжините  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.11.10 21:10.

29.11.10
13:01

На 22 е лесно да имаш перфектен вид, по-важно е как ще изглеждаш на 32 години, и още повече на 42 и нагоре ;)
А по-важното от перфектния външен вид е перфектното здраве.

Абе тия странични ефекти..... сигурни ли сте, че не зимате амфетамини? :D :D :D :D :D…..... неее вие взимате ЛИДААА! Е тва приятели са си чисти амфетамини. Друго няма какво да кажа освен, че съм малко разочерован от репортажа по БТВ за тези лайна-през цялото време на разобличаване на този модерен наркотик за фон даваха фитнес зали и тренировки и представете си какво изниква в главата на простият българин.... да точно така, че тренировките са опасни :Х. БТВ-то най-голямата телевизия сте де, поне можеше да кажете накрая нещо от рода-”хора не пиите всякакви съмнителни хапчета, обикновенни тренировки и добре изготвени диети от специалисти за индивидуалните ви нужди ще свършат по-добра и здравословна работа”.

13.11.11
15:14

На 65 години съм почти, мога да кажа че имам твърде богат опит в областта на отслабването, немога да кажа че, има хапче което невреди, но мога да кажа че щетата за организма от цигарите и алкохола е много по-голяма. Всеки сам за себе си може да прецени кое е вредно и кое не е. За мен бизнеса със медикаментите отдавна ми е пределно ясен, щом даден продукт набере своята популярност,  той става неизгоден и се забранява за да може друг да застане на неговото място и така веригата не се прекъсва (МОНОПОЛ) мили деца това е самата истина. Кокво си мислите че от една кутия Лида ще умрете, аз за 4 години съм изпила над 20 опаковки и нищо ми няма. Това са хапчета който претъпяват глада и засилват метаболизма нищо повече, забранени съставки и тем подобни глупости който се обявяват какво си мислите че от протейните и другите шейкчета или добавки няма такиви неща, просто със годините ще разберете че всичко изказано по медиите е от  конкурентните фирми който плащат за анти-реклама. Когато излезе Лида на пазара тя беше номер 1 и така ще си остане още дълги години. Надявам се да не съм Ви отекчила със моето мнение.

head_hunter

13.11.11
16:49

казано от Stefka Kirova на 13.11.11, 15:14:

Надявам се да не съм Ви отекчила със моето мнение.

Напротив - разсмях се до сълзи. :D :D :D
Хубаво е, че в България има все повече индивиди, които са наясно с политика, футбол, сами си шият пердета, ремонтират коли, сглобяват мебели, слагат туршии /все повече поназнайват за добавките/ или с две думи казано разбират от всичко :D
След твоето мнение вече съм напълно спокоен, че мога да мина на амфетамини, защото са еднакво вредни с протеина и ще мога да се друсам, като животно. До момента ме спираше това, че нищичко не знаех по въпроса, но “Алелуя” - намери се една 65 годишна лелка, която да внесе светлина в иначе мрачните ни души :D Сега чакам подобна лекция и за кокаина и хероина.
Едно въпросче - ти лелче, плетки за плетене или манджи за готвене нямаш ли си, а от цялото интернет пространство се навря баш тук, да обясняваш на хора, които са прекалено напред, какво е този боклук?

п.п. На 65 годишна възраст, не те ли е срам да допуснеш такива правописни грешки:
Урок №1
Пише се “не мога”, а не немога и “не вреди”, а не невреди
Урок №2
Пише се “КАкво”, а не КОкво
Урок №3
Пише се “тЯм”, а не тЕм
Урок №4
Пише се “протеИни”, а не протеЙните
Урок №5
Пише се “такива”, нищо, че на някои диалекти се произнася такиви
Урок №6
ОтеГчила, се пише лелче, а не отеКчила
Егати, не съм много по правилното писане, но за 65 годишна жена е крайно неграмотно!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.11.11 17:00.

14.11.11
00:06

казано от Stefka Kirova на 13.11.11, 15:14:

Кокво си мислите че от една кутия Лида ще умрете, аз за 4 години съм изпила над 20 опаковки и нищо ми няма.

казано от Stefka Kirova на 13.11.11, 15:14:

Когато излезе Лида на пазара тя беше номер 1 и така ще си остане още дълги години.


Това е като оная реклама с гастроцида - пиете сода от 30 години и твърдите, че помага?
:D

Мнението беше редактирано от G33K на 14.11.11 00:09.

14.11.11
00:18

казано от head_hunter на 13.11.11, 16:49:

Егати, не съм много по правилното писане, но за 65 годишна жена е крайно неграмотно!

Е това щото не е бил измислен правописа вероятно по онуй време :D И мен ме засърбя да отговоря по поoобен начин, но прецених, че не си срува, а и мързела надделя :D :D :D

15.11.11
02:26

казано от Валентин Иванов на 09.09.09, 10:19:

казано от dudi88 на 17.11.08, 08:14:

абе то не се вижда такава съставка на пръв погледа обаче тея мушмороци от лекарствата щом са го спрели значи има защо.

Е тука грешиш много. Препарати се разрешават и забраняват според икономически интереси, а не по други причини.
Само пусни един сърч на аспартама примерно. Там е обратната ситуация. Доказано вреден и негоден се избутва до разрешение.
Специално за Лидата имам лични наблюдения защото човека който я регистрира и внесе ми е познат и бях свидетел на цялата цялото шоу което му спретнаха. И да, лидата работи, затова я чернят.

Добре бе пич как така реши, че аспартамът е вреден? Къде са тия доказателства? И не ми линквай някакви лекарси статии точно като тези за които говореше (икономически изкривените)!!! Това са ПЪЛНИ глупости. Точно по икономически интереси е тръгнала новината за това, че аспартамът е вреден според фалшиво изследване. Нали знаеш те нека пуснат слух, че сестра ти е ***** после върви разправяй, че нямаш сесрта!  Аз четох резултати от изследвания, а не статии. Разтърси се из интернет и ще видиш, че аспартамът не е вреден реално погледнато. Вреден е при дози няколко стотин пъти по-високи от тези в 2 литра кола лайт.  Просто всичко в днешно време се доказва, че е вредно макар и много малко и после го раздуват.

казано от Sentetic на 09.09.09, 11:17:

Аз пък немога да си обесня как зимате нещо за което сте чели,че е вредно,даже 5 кутии..хепатит,мепатит.По-добре бензин пиите на гладно

Ами да ти кажа - минералната вода е вредна. Ти току що прочете това и следователно не бива да пиеш минерална вода щом си чел че е вредна?

И като искате да отслабвате вземете си едно DNP - седите си на дивана и сваляте по 300-500гр мазнини на ден. Вярно е отрова. Вярно е експлозив. Но работи :D Нека по-горе писаното не се приема, че защитавам тезите че дадена съставка/медикамент/субстанция и т.н не вреди. Просто ми писна да чета мненията на хора които вярват сляпо за това как нещо е вредно и се карат на хора които пък вярват че нещо е безвредно. Всичко зависи от това дали се предозира и как се ползва. Стероидите са лекарства, но могат да бъдет и “отрова”. Могат да помагат - могат и да вредят.  Прекалено много се злоупотребява с доверието на читателите на научните статии.  След няколко години сигурно наистина няма да остане нещо безвредно за ядене :(

Мнението беше редактирано от NesTea на 15.11.11 02:37.

27.11.11
15:21

Ей момченце внимавай да не си сложа очилата :)че тогава ще видиш ти кои е грамотен и кои не, това че съм възрастна не ти дава право да ме нареждаш така, и аз съм човек и спокойно мога да си изкажа мнение. Първо потърси в  google за моите имена и ще видиш как изглежда жена на 65 години. Ти ако изглеждаш по този начин на моите години ще трябва да благодариш на господ. Била съм рекламно лице 11 години в Англия, работила съм в Швейцария и Мексико.Доколкото за плетките и манджите ей такива мишоци по цял ден ми прислужват. Много си отворен кои знае пари да се обраснеш нямаш обаче си тръгнал да се акъл да даваш.

head_hunter

27.11.11
22:59

казано от Stefka Kirova на 27.11.11, 15:21:

Ей момченце внимавай да не си сложа очилата :)че тогава ще видиш ти кои е грамотен и кои не, това че съм възрастна не ти дава право да ме нареждаш така, и аз съм човек и спокойно мога да си изкажа мнение. Първо потърси в  google за моите имена и ще видиш как изглежда жена на 65 години. Ти ако изглеждаш по този начин на моите години ще трябва да благодариш на господ. Била съм рекламно лице 11 години в Англия, работила съм в Швейцария и Мексико.Доколкото за плетките и манджите ей такива мишоци по цял ден ми прислужват. Много си отворен кои знае пари да се обраснеш нямаш обаче си тръгнал да се акъл да даваш.

Бабе, ако имаш внучка докарай я тука да и кажа кога, как и къде се бръсна и колко са ми парите ;)
Мишоци ти прислужват - спри лидата, че явно и халюцинации получаваш. Разбирам сега, че си възрастна жена и миришеш на пръст, та имаш нужда от подпомагане за извършване на елементарни физиологични нужди, но това не е форума на вестник “трета възраст” :D Бабе, хич не ме е еня в кои бардаци си работила и каква слава ти се носи, а въпроса е, че с тези претенции, които предявяваш не се връзват с липсата на елементарни познания по правопис /да не казвам, че на простотия лъхат и двата поста/.
Виж нормално е на 65 годишна възраст в 5 да пикаеш, в 6 да ходиш по голяма нужда и в 7 да се събуждаш, но това не е мястото, където да си лекуваш старческата деменция и да се отдаваш на спомени за времената, когато си ходела до тоалетна, като нормалните хора.

п.п. Бабе, google мълчи за Стефка Кирова в първите си шест страници, няма рекламни лица, няма нищо :D Има няколко за ФБ и няколко сайта за запознанства - бабе, бива ли на твоите години такива работи /с памперс ходи, а по сайтове за запознанства хукнала/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.11.11 23:04.

12.12.11
10:41

Здравейте, искам да ви споделя за моя случай. Пия ЛИДА от 10 дни, не съм свалила нищо. !!!! Много се депресирам. Хапчетата са оригинални, защото фитнесинструкторката ми ми ги препоръча и тя ми ги взе. Тренирам 3 пъти седмично, не ям боклуци, храня се здравословно, пия по минимум 2л вода на ден, но 10 дни и нищо...!!!! Висока съм 170 и тежа 57 кг, целта ми е 50-51кг. Била съм толкова и знам че мога да сваля до толко, на 24 години съм , едва ли на 24 няма да мога да свалям повече. Сега за ефекта, 1вият ден - много енергия , сухота в устата и никакъв апетит, 2ри ден -сухота/слаб апетит, 3ти ден- лек апетит, сухота...и така вече 10ти ден нищо не усещам като странични ефекти.Никога през тези 10 дни не съм имала проблеми със съня, или да съм раздразнена или болки в главата като други. Вярно, че нямам кой знае колко апетит, но 10 дни и тренировки и нищо.!!! Инструкторката ми ме убеждава , че ще сваля, но аз почвам да се чудя много..!! Моля за съвет, при някой от вас има ли същия ефект или по скоро липса на ефект??

head_hunter

12.12.11
13:15

казано от manoela biserova на 12.12.11, 10:41:

Здравейте, искам да ви споделя за моя случай. Пия ЛИДА от 10 дни, не съм свалила нищо. !!!!

Стига бе? Ама вярно ли? Какво очакваш на третия ден да си свалила до мечтаните килограми и след петия ден да вадиш манекенска визия? Сори, няма да стане. Хората за резултати влагат време и усилия в тренировки и хранителни режими. Хвани да прочетеш малко по въпроса, че май нищо не ти е ясно.
Тази ЛиДа стана, като ДНП на времето - опасен пестицид, но тъпите кратуни го ползваха за сваляне на килограми.

12.12.11
13:27

Eдна Жена може всичко, за 3 дни вади преса дори :D

Сори, не се сдържах.


@manoela biserova - напиши си тук храненето, за да видим къде е проблема.

казано от head_hunter на 12.12.11, 13:15:

казано от manoela biserova на 12.12.11, 10:41:

Здравейте, искам да ви споделя за моя случай. Пия ЛИДА от 10 дни, не съм свалила нищо. !!!!

Стига бе? Ама вярно ли? Какво очакваш на третия ден да си свалила до мечтаните килограми и след петия ден да вадиш манекенска визия? Сори, няма да стане. Хората за резултати влагат време и усилия в тренировки и хранителни режими. Хвани да прочетеш малко по въпроса, че май нищо не ти е ясно.
Тази ЛиДа стана, като ДНП на времето - опасен пестицид, но тъпите кратуни го ползваха за сваляне на килограми.

Е стига де. :). Страшно ми е интересно по-принцип да ти чета мненията и от повечето лъха знание. Но ми се струва че подхождаш аддски грубо към хора изразили мнение. Форумите нали са за това всеки да си изкаже мнението да се предизвика дискусия . На мен ми стана малко тъпо за жената. Ти едва ли не я прати да си ляга в гроба и да си мълчи. :Д ...
Нищо лично ...

12.12.11
13:47

казано от Марин Маринов на 12.12.11, 13:40:

казано от head_hunter на 12.12.11, 13:15:

казано от manoela biserova на 12.12.11, 10:41:

Здравейте, искам да ви споделя за моя случай. Пия ЛИДА от 10 дни, не съм свалила нищо. !!!!

Стига бе? Ама вярно ли? Какво очакваш на третия ден да си свалила до мечтаните килограми и след петия ден да вадиш манекенска визия? Сори, няма да стане. Хората за резултати влагат време и усилия в тренировки и хранителни режими. Хвани да прочетеш малко по въпроса, че май нищо не ти е ясно.
Тази ЛиДа стана, като ДНП на времето - опасен пестицид, но тъпите кратуни го ползваха за сваляне на килограми.

Е стига де. :). Страшно ми е интересно по-принцип да ти чета мненията и от повечето лъха знание. Но ми се струва че подхождаш аддски грубо към хора изразили мнение. Форумите нали са за това всеки да си изкаже мнението да се предизвика дискусия . На мен ми стана малко тъпо за жената. Ти едва ли не я прати да си ляга в гроба и да си мълчи. :Д ...
Нищо лично ...

Напротив, даже много кротко реагира Хънтъра...щото лида, млида, незмамсикакво, та дори и до динитрофенол отиват тъпанарите само и само да не си напънат тлъстините малко с тренировка. То не са боклуци, кой от кой по-опасен, то не са чудеса и периодично изниква някой, който иска да знае защо и какво.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.12.11 09:05.

12.12.11
14:46

Искрено ме разсмяхте. :D :D :D :D

За протокола - и на мен гуглето ми се облещи без грам информация за супер- хипер- мега- ултрамодела.

По темата - г-жо Стефка Кирова, Вие някога в спортна зала стъпвала ли сте (спорта е без значение). Не знам какъв Ви е опита в отслабването, но ако е само на база хапченца и прахчета - жалко за Вас. Не Ви отива на годините да давате подобни съвети в сайт за, забележете, Фитнес и здравословен начин на живот и то такъв, който се чете от хиляди млади хора, повечето от които целящи именно отслабване. Все пак си има платени сайтове за реклама. Упс! Забравих - на Вас не Ви трябват пари. Извинете ме!

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 12.12.11 15:49.

12.12.11
18:12

хахаххаха...ЕЕЕ, и мен ме разсмяхте или по-скоро г-дин Хед Хънтър. ..Сега, изключително грубо бе от Ваша страна да ме “наредите” така. Разбира се че очаквам бързи резултати , при положение че хапчетата са силни и при всички други има мигновенни резултати, но не и при мен. ...ии да ако си мислите , че ще ме обидите с “манекенска визия” хахах.. ами аз си я имам и не заради друго ами защото съм модел, но да оставим това настрана. Да 57кг съм и изглеждам идеално, но работата е там че съм перфекционистка и маниячка и винаги се стремя към по-добри резултати. По отношение на яденето- закуска в дни с тренировка 2 с.л. овесени ядки, винаги сутрин на гладно лъжица мед разтворена в чаша вода, обяд пиле или риба със салата, вечеря салата. Хляб не ям, от малка просто нямам навика. Последните 3 дни карам на мандарини и вода повечко, хапвам и малко кашу от вчера. Е, наистина ще се радвам ако някой даде мнение или съвет. И разбира се винаги в духа на доброто възпитание благодаря и на Вас все пак, за мнението Ви г-дин Хед Хънрът. Пък Вие си продължавайте да нареждате.хах!

head_hunter

12.12.11
18:57

Какво да те нареждам, наредила си се сама. Има хамстери, които се хранят по-добре /хранителния режим да не е пак дело на инструкторката/ :D
Гледам не си използвала времето за четене или ако си го използвала е било за списание /Космополитан предполагам/.
Продължаваш да не си наясно с нещата и очакваш от Китайския буклук да върши работа /а по-горе ти казах, че така не стават нещата/. Чудя се какъв трябва да си, че да приемаш нещо, което нямаш идея, какво съдържа, как работи и от какъв произход е?
С риск да го напиша за хиляден път - нещата стават с правилно изградени хранителен и тренировъчен режими /не това твоето не е хранителен режим, а хапваш нещо от време на време, че да не мреш от глад и да не припаднеш по улиците/.
Вече даже имам идея, какво ти се случва, но ще те оставя сама да стигнеш до извода, като почетеш малко в женския раздел. Всъщност тук е имало и примери до, какво се стига с този начин на хранене и приема на подобни буклуци.
За добавките също не си наясно /ако приемем, че тази отрова за мишки, я водят добавка/. За “инструкторката”, която ти е препоръчала тази индустриална химия, няма да казвам нищо, че толкова ще и сипя, колкото не може да преглътне. Аз за подобен “съвет” от такъв “инструктор” бих се отблагодарил с екскурзия до произволна ромска махала и, ще я черпя едно групово опознаване с местното население ;)

п.п. С това хранене “бързи резултати” и в кенефа няма да имаш :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.12.11 19:00.

13.12.11
09:55

казано от manoela biserova на 12.12.11, 18:12:

Да 57кг съм и изглеждам идеално, но работата е там че съм перфекционистка и маниячка и винаги се стремя към по-добри резултати.

Е, малко си противоречиш май :D Как така хем изглеждаш идеално, хем може и по-добре, па хем пиеш и тия лайна (dull)

казано от manoela biserova на 12.12.11, 18:12:

По отношение на яденето- закуска в дни с тренировка 2 с.л. овесени ядки, винаги сутрин на гладно лъжица мед разтворена в чаша вода, обяд пиле или риба със салата, вечеря салата. Хляб не ям, от малка просто нямам навика. Последните 3 дни карам на мандарини и вода повечко, хапвам и малко кашу от вчера.

Завидно качествена храна, честно да ти кажа, мисля, че на организма ти нищо не му липсва :D Тъй де, няма само лидата да го съсипва, малко усилия и от към храната си трябват ;)
Следващата стъпка е да почнеш с едно унищожително “кардио”...Жалко само, че няма да ставаш за донор на органи като ритнеш бакъра...

казано от manoela biserova на 12.12.11, 18:12:

Е, наистина ще се радвам ако някой даде мнение или съвет.

Тц, не можем да ти дадем, но пък имаш два варианта - питай “инструкторката” или някой психиатър :)

13.12.11
10:54

Хед Хънтъра направо си Ви гали, на фона на това, което искам да Ви напиша...няма ли други форуми, там на Лидия Ковачева, или подобни и ментални хранителни гурута-престъпници и скапаните им дебелариуми...

Ама Животното общо е набелязал нещата!!!

Аз само да си питам...как се стигна до тия около 100 кила твоите ...МАМКА МУ...защо почвате да търсите спасителните пояси, като вече нито един не Ви става...!!!

Лида, Сена...самоубивайте се...бавно и мъчително...

31.03.12
22:03

ОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСИТЕ!!!! - За първи път се включвам в някакъв и-нет форум, но вече не издържам да чета глупости, които само объркват хората, които задават истински въпроси, а им отговарят или хора, които си правят реклама, на други правят анти-реклама или просто напомпани с химия “спортисти”, които много разбират от химия за мускулна маса, но откъм отслбване, специално по отношение на женските специфики - хич ги няма ;)
И така - пиша, за да дам отговор на всички изгубени души, които се опитват да открият КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЛИДА И ОТ КЪДЕ ДА Я КУПЯТ. Първо - да ви обясня, че няма безвредно хапче за отслабване. Но повечето са марки, скъпи, скъпи реклами и естествено - плащат за добър пиар ;) А Лида наистина изглежда като да действа. По тази причина само нейното име се спряга като супер вредно. Всичките са вредни. То и спортът в прекомерни граници е вреден. За химията да не говорим - и най-вече за потентността - но се пие, нали!? ;)
Преди два месеца приятелка съвсем случайно спомена за Лида и как преди години отслабнала. Веднага предизвика интереса ми. Мацката е слаба, здрава и красива. Без последици ;) Заинтересувах се, защото аз самата не съм дебела. Не съм пълна, но последните години поради различни обстоятелства - нагоре-надолу-5 кг ;) И от суета, а и защото искам да вляза отново в скъпите ми мини-дрешки - реших,че след като нищо друго не помага безотказно - а аз наистина много неща съм пробвала и много знам за диетите и отслабването - та съм съвсем наясно, че тялото в един момент много се затруднява да отслабне, особено,когато няма много за сваляне, та реших да опитам и аз Лида, като някакъв неизпробван вариант. Държа да отбележа - че редовно си ходя на фитнес, обичам да спортувам, но е грешно да се смята, че спортът или само диетата, без да се съчетаят двете - може да има отслабващ ефект.
И така - помолих я да ми купи от нейната Лида, но тъй като нямаше да се видим поне две седмици, за да ми я даде - се разрових в и-нет да си я купя. ИЗЧЕТОХ много глупости и празни приказки по форумите. Тая била оригинална, оная не била, много вредна, много странични ефекти, много кила, никакви ефекти .... Направо главата ме заболя ;) Събирах съвпадения на случайни мнения от различни места (защото по форумите повечето участници са едни и същи ;) и накрая си поръчах от Суперстоки - за 50 лв стара Лида + крем с джинджифил и чили (Между другото - не знам за Лидата, но този крем наистина е чудотворен!) - и ми я донесоха до два дни.
След толкова мнения и реклами, и анти-реклами- първото хапче го гледах и сърцето ми щеше да изскочи от нерешителност (Дано няма последици някой ден!) - но го изпих! И на следващия ден, и на по-следващия - и така - сега съм към края на опаковката (с червен знак в единия горен ъгъл, от другата страна холограмен знак с дракон - и доста йероглифи по опаковката).
Установих, че описваните навсякъде странични ефекти са индивидуални и според организма. Аз съм с ниско кръвно и принципно пиех много кафе. Знаех,че се очаква раздразнителност и нервност от Лида-и спрях кафето с първото хапче още. Оказа се,че дори без 2-3 конски кафета,които иначе ме поддържат през ден будна-Само с едно хапче Лида се чувствах много бодра и енергична.Е,станеше ли 10 вечерта на момента заспивах,но пък нямах нарушение на съня.като изключим,че в 7:30 се будя като по часовник ;) Но беше нормално да се наспивам,като си лягах в 10 ;) Нервност? - Уникално, но даже станах много спокойна и трудна за ядосване. Апетит?-Изчезна. Жажда-голяма - по два литра поне чай (без подсладител). Устните ми обаче много изсъхват и е неприятно,защото си изяждам гланца :( Едва наскоро-като се смени времето,започна да ми се позамайва чат-пат и от време на време пак пия кафе за кръвното. Дали ям? - О,хапвам си! Понякога не ми се яде, но от апетит, а и за да избегна йойо ефекта, като спра Лидата. А дали отслабнах? - О,да! Видимо! Не съм се теглила. Много отдавна съм спряла да го правя. Защото спортувам, а мускулната маса тежи повече от сланинките, така че може даже да понатежа,когато засилвам тренировките ;) Важното е да отслабвам, а дали олеквам-все тая. А да - аз съм 1,58 см. Към 50-52 кг (предполагам ;)) Но луфтът между краката ми е показателен. Влизам си в панталоните от преди 3-4 години,които преди това докарвах само до дупето и толкова. Аз качвам само на дупе и ханш. Сега там отслабвам видимо.
Не правя реклама на Суперстоки. Няма да рекламирам и Бютихелт, от където обаче обмислям да пробвам и тяхната Лида.
Просто ви споделям своя опит. Ненатрапчиво. И за да помогна на всички, които треперят в съмнения. И най-вече, за да ви насоча към един сайт, където всеки сам може да открие истината и да прецени от къде и дали:

http://www.kmlida.net/lida-fake_product/

-п.с. - Сайтът не е български и не предлага и-нет търговия! ;) 
Успех! Дано съм помогнала!

01.04.12
00:05

Бла, бла, бла, идва ми да си прережа гърлото с лъжица, за това че направих грешката да изчета нещо толкова дълго и същевременно празно (headbang)

head_hunter

01.04.12
00:33

казано от Valdis на 01.04.12, 00:05:

Бла, бла, бла, идва ми да си прережа гърлото с лъжица, за това че направих грешката да изчета нещо толкова дълго и същевременно празно (headbang)

Аз почти си прегризах вените! И цялата тази мозъчна диария започва с “ОТГОВОРА НА ВЪПРОСИТЕ” :D
Определено се усеща, че лятото наближава :D

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1