Какво ще кажете за тази фитнес програма ?

05.12.08
21:58

Дали някой ч е практикувал и какво мислите ми е много интересно.

1. Гърди , Бицепс
2.Гръб , трицепс
3. Рамо , трапец , корем
4. Почивка
5. отново

Става въпрос за трениране 3 дена и 1 почивка , дали ще мога да се възстановя ?

05.12.08
22:08

Мииии първо треа да имаш по един ден почивка между упражненията тъй като играеш големи мускулни групи във всяка тренировка, и 2ро сложи трапеца при гърба , и рамото го прави с крака ... Примерно:

Понделник: Гърди, бицепс
Сряда: Гръб, Трапец, Трицепс
Петък: Крака и рамо

06.12.08
08:23

1 ден почивка прави между тренировъчните дни. Включи краката, защото по твоята програма ще правиш 2 пъти едмично гръб, гърди, ръце...ще претренираш бързо.

06.12.08
11:53

казано от Tarantula на 05.12.08, 21:58:

Дали някой ч е практикувал и какво мислите ми е много интересно.

1. Гърди , Бицепс
2.Гръб , трицепс
3. Рамо , трапец , корем
4. Почивка
5. отново

Става въпрос за трениране 3 дена и 1 почивка , дали ще мога да се възстановя ?

Ааа къде са ти краката?Или и ти като повечето “Про-та” си решил да не правиш крака?Ето ти няколко въвета вкарай си краката в сплита.Ръцете може да ги сложиш в един ден.Или така ама да ги разделечиш,като дни.Също вариянт е Рамо с Трицепс.Гърба ще ти е сам и ще може да си го тренираш ЯКО-той и без това така си трябва.

06.12.08
23:52

Човека да провери къде са му краката... ако ги е изгубил е кофти :)

07.12.08
11:06

Крака не правя , защото бягам на стадиона ...
Интересуваше ме дали ще могат да се възстановят мускулите аок тренирам 3 дена един след друг различни групи и след това 1 почина. Мисля че трябва да пробвам ..

07.12.08
11:38

Бързо ще се измориш ако не се храниш качествено и нямаш достатъчно опит.Пробвал съм такъв вариант с 3дни тренировка и 1 почивка и действа добре за месец примерно ,ако си  в застои.Сменяй повторенията и упражненията.Пробвай и ще разбереш как ти деийства ....

07.12.08
16:50

За пореден път - бягането на стадиона, карането на ски и всякакви други подобни немогат да заменят клека!!! :)

BU

07.12.08
18:30

Но са алтернатива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1