Така става ли:)....

MO

17.01.05
19:07

Темата е модерирана от Mr_Muskul
За 1 ден 2ра тема ше пиша са открих сайта и реших да пораспитам.....Ми начи искам да питам.Дали ако програмата ми се састой всеки ден от по 2 мускуни групи в продалжение на 3 дни без да тренирам краката и испалнявам по 2 опражнения за група достатачно ли е??Или трябва да правя по повече опражнения:)

18.01.05
00:53

По добре го направи понеделник,сряда и петък включи всички мускулни групи  и  включиш краката имаш щанга нали

18.01.05
09:41

Дай инфо за тебе и точната програма, много е общ въпроса.

MO

18.01.05
16:03

14 годишен висок 1.70 тежащ 65 кг рака 42,5 груден ко6 кам 113-115 ии  1 ден гърди - повдигане от лег,флайс;бицепс - концентрично сгъване с думбел,сгаване с щанга;2ри ден трицепс - разгъване с думбел с 2 раце,кикбек с дъмбел;гръб - гребане с щанга,навеждане с щанга;3 ден рамо - с думбелите в страни,хеликоптер пред гърди;трапец - даже не му знам името на опражнението това с подигането на раменете от за и от пред с щанга;4 - ден Бицепс - сгуване с думбели прав и седнал;Гърди - повдигане с думбели от лег,пулоувар;5 ден гръб - набираня и мартва тяга;трицепс - френско разгъване и разгъване с 1 рака(седнал);6 ден трапец - пак сащото като 3 ден  самоче с думели;рамо - раменни преси иии напред и назад разтваряния еее препотих се докат го напиша:)

18.01.05
16:14

[quote author=“Monster98”]14 годишен висок 1.70 тежащ 65 кг рака 42,5 груден ко6 кам 113-115 ии  1 ден гърди - повдигане от лег,флайс;бицепс - концентрично сгъване с думбел,сгаване с щанга;2ри ден трицепс - разгъване с думбел с 2 раце,кикбек с дъмбел;гръб - гребане с щанга,навеждане с щанга;3 ден рамо - с думбелите в страни,хеликоптер пред гърди;трапец - даже не му знам името на опражнението това с подигането на раменете от за и от пред с щанга;4 - ден Бицепс - сгуване с думбели прав и седнал;Гърди - повдигане с думбели от лег,пулоувар;5 ден гръб - набираня и мартва тяга;трицепс - френско разгъване и разгъване с 1 рака(седнал);6 ден трапец - пак сащото като 3 ден  самоче с думели;рамо - раменни преси иии напред и назад разтваряния еее препотих се докат го напиша:)

Ти да не си прикрит Рони Колман,бе пич :shock: На 14г,6пъти в седмицата,43см ръка,115см гръдна обиколка.Направо си генетик отвсякъдеако това е вярно което казваш,де :shock:

18.01.05
16:17

Не каза са стажа, ама ми харесва програмата ти. Само, ако искаш смени местата на бицепса и трицепса. Защото в  деня след гърдите, трицепса е уморен и го тренираш невъзстановен. А като го наместиш при гърдите, може и малко по-малко работа да може да свърши, но пък ще го удариш добре и после ще почива повече.
А, и колко почиваш след 3-тия ден. Мисля, че поне 2 дни си трябва или тренираш 6 пъти седмично....

MO

18.01.05
17:08

ми 6 дни в седмицата тренирам на 7 ден почивам и следващата седмица пак така а за стажа има 1 година и нещо от както е по сериозно а това за бицепса и трицепса сам го пробвал и след като направа трицепса немога направя пълноценно гърдите как да го разтовара??

18.01.05
17:16

Еми като правиш гърди и трицепс в една тренировка, започваш с гърдите. В общия случай се започва с по-голямата мускулна група.

MO

18.01.05
17:27

Еми да ама аз имах и за план да  сменям през седмица видовете мускулни групи за 1 ден смсал ако права 1та седмица гарди после бицепс другата да права парво бицепс после гърди за да не свикват мусколите а може и да греша

19.01.05
09:46

Ако правиш гърди и бицепс, смяната на местата от времем на време е допустима, да. Не е правилно по принцип, но аз лично не го смятам за грешка. Но при гърди с трицепс, винаги първо се правят гърдите. Давай така за известно време, след месец и нещо смени бицепса и трицепса, хем ще внесеш разнообразие в тренировката, хам ще провериш как ти действат различните варианти.
Поздрави! :)

RA

19.01.05
18:50

Цялата тази история ми се струва съмнителна.Гледам ти профила в сладур сега и се чудя дали да вярвам или е няква зрителна измама??? :shock:  :shock:  :shock:

19.01.05
23:13

Абе май всички се съмняваме в това момче трябва някой да провери в Божурище

19.01.05
23:16

от там е един колега и ходия често там да пиеме и да ядеме та ако иска може да се видиме.
по-здрави

19.01.05
23:20

Пиене и ядене и аз ще дойда хмхмммммхммммм :D

20.01.05
10:33

Ако е той наистина има много добра генетика  и може да продължава да се развива.Ама за годините си е доста развит,пича :roll:

JI

20.01.05
22:40

абе за гръдната обиколка може вярвам му ама за ръката ... незнам . в моя клас има един пич със 120 гръдна ама тежи 75 килограма на 170 височина и ръката му е 34-5-6 . ама за 43 ръка хммм я кажи с колко правиш скотовото  :D

21.01.05
11:08

Ае оставете човека на мира, ейййй, на кръст ще го разпънете след малко :lol:

21.01.05
16:06

Алили батко!!!! Какви са тея мерки бе?! Аз съм на 18 с груден кош 105 и ръка 36-7, крак 57-8 сантиматежа 70 кила????!!!! Кажи как си го направил че и аз искам???? Кат ти гледам снимката не си много по голям от мене пък такива мерки???? Аидде за грудния може и да се съглася ама за ръката посмали малко....

21.01.05
23:23

offtopic:Боят настана тупкат сърца ни......

21.01.05
23:50

offtopic: Е за някой с 55 санта ръка това може да изглежда като Воината на таралежите :) :) :)

22.01.05
01:06

Престанете да флоодите темата! Дали преувеличава или не си е негова работа и не е тук мястото да го обсъждате. Направете си нова тема ако желаете и там обсъждайте Monster98 :idea: . Почти никой не е отговорил на въпросите му.
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1