23.12.08
22:06
Здравйте момчета, искам да попитам има ли някакви специални упражнения от които китката ми да порастне? От доста време наблягам на предмишницата и си стана огромна за размерите ми, но китката не мърда :( Мислех, че като кача кг ще се оправи ама след 7 качени кг пак не виждам промяна в китката
То китката ще ти е толкова голяма колкото ти е заложено. Относно това нека само тя да ти е проблема оправи си другите мускули и след това гледай китката ;)
Китката е кост бе братче как да порасте...И аз съм с мн “малки кости” китката ми е тясна ама ко да напрая..
Само като качиш кг ще се оправи, което ще рече предмишницата да наедрее и ” да се разпростре до китката”.Аз ги виждам така нещата
казано от Стоянчо на 24.12.08, 12:25:
Използвай го като предимство, направи големи ръце и ще изглежда супер.
Ръцете ми изглеждат по-големи заради тва ама ми трябва здрава китка заради канадската , а там не ми помага това, че изглеждат големи :\ Значи, както си мислех и аз - пак трябва с ядене
24.12.08
14:02
Радвай се че са ти малки китките. (както предполагам са ти малки и глезените). В мойте очи това са добри гени и седи красиво на едно атлетично мускулесто тяло.
Както всички кости,и тези на китката се удебеляват при упражнено натоваране върху тях.Отговорът е : просто се натоварвай и ще ти надебелее с времето.(Не някакви специални натоварвания на китката,а нормалните за ръцете).
казано от Гошко на 24.12.08, 18:43:
Ами при малки длани какво правим :)
Да си бием....шамарчета :)
казано от Стоянчо на 24.12.08, 15:46:
Щом говорш за канадска, тренирай здраво цялата ръка!
Точно това е, че всичко друго ми върви ама тя не мърда :|
Ти направи хубаво тяло-големи и оформени ръце,плътен и широк гръб,хубави крака,нафибрени рамена,добре развити гърди,пък китката нея не я мисли....
Мнението беше редактирано от Костадин на 25.12.08 11:18.
казано от Костадин на 25.12.08, 11:15:
Ти направи хубаво тяло-големи и оформени ръце,плътен и широк гръб,хубави крака,нафибрени рамена,добре развити гърди,пък китката нея не я мисли....
Добре пак да кажа, че ми трябва заради канадската.Първото което е ме прави доста по-слаб, а и като е слаба има голям риск от контузия - не мога да не я мисля.И както и да звучи не ми трябва хубаво тяло, а по-скоро полезно/силно.
Приятел за Канадската борба не е важно колко ти е голяма китката а е важно да имаш силна ръка и техника. Ако си гледал канадска борба ще знаеш това. Може да имаш супер грамадна и здрава ръка но ако нямаш техника няма да си много добър. Ако толкова искаш да биеш аверчетата на канадска тренирай предмишницата и иазбягвай да играеш с по-силните от тебе аз лично така правя :D
Весели празници :)
казано от Mish0 на 25.12.08, 14:43:
Приятел за Канадската борба не е важно колко ти е голяма китката а е важно да имаш силна ръка и техника. Ако си гледал канадска борба ще знаеш това. Може да имаш супер грамадна и здрава ръка но ако нямаш техника няма да си много добър. Ако толкова искаш да биеш аверчетата на канадска тренирай предмишницата и иазбягвай да играеш с по-силните от тебе аз лично така правя :D
Не исках уроци за канадска :) Мисля, че въпросът ми беше ясен, но както и да е явно не е правилния форум в който трябва да питам