Да се отчета и аз :)
Тренировката няма да я описвам подробно : въобще не ми се получи, нищо не направих днес, ама здраве да е !
На кратко - крака, корем,кардио...около 1ч. се събра
Опитах е да направя маалка промяна, но без особен успех....няма да изпадам в подробности :roll:
Храната:
- прашец, кафе с мляко
- суроватка, 1 ябълка
- овес - 60гр.,извара - 100гр,кис.мляко, канела
- 3 белтъка и 1 жълтък с трици и всичко на омлет - много хубав стана ;)
- “незабравимата” тренировка :-/
- суроватка, банан
- пилешко - 170гр.,домати, зехтин-15мл.
- извара - 200гр.,лук варен, зехтин - 30мл.
Вода - 3л.
казано от Cedar на 19.03.09, 18:16:
Тренировката няма да я описвам подробно : въобще не ми се получи, нищо не направих днес, ама здраве да е !
Опитах е да направя маалка промяна, но без особен успех....няма да изпадам в подробности :roll:Храната:
- прашец, кафе с мляко
- суроватка, 1 ябълка
- суроватка, банан
- извара - 200гр.,лук варен, зехтин - 30мл.Вода - 3л.
Седар, защо не ядеш други зеленчуци. Само домат и лук. има ли причина? Пък за тренировката не се ядосвай, нормално е при промяна да не се получи както го очакваш. Как минаха лекарските посещения
казано от diva 97 на 19.03.09, 20:22:
казано от Cedar на 19.03.09, 18:16:
Опитах е да направя маалка промяна, но без особен успех....няма да изпадам в подробности :roll:Храната:
- прашец, кафе с мляко
- суроватка, 1 ябълка
- суроватка, банан
- извара - 200гр.,лук варен, зехтин - 30мл.Вода - 3л.
Седар, защо не ядеш други зеленчуци. Само домат и лук. има ли причина? Пък за тренировката не се ядосвай, нормално е при промяна да не се получи както го очакваш. Как минаха лекарските посещения
О, ям и други, но по-рядко. В повечето случай имам под ръка само тези зеленчуци.
А с тия тренировки незнам - не мога да си намеря свясна зала..... :smirk: Навсякъде е или препълнено, или мръсно, или скъпо....., а в някои просто не искам да ходя...уф.
Гениколожката иска да пия противозачатъчни, но това ще се потвърди след като изследваме прогестерона, но все нямам време да ида да ми вземат кръв. Ако там всичко е наред, нямам намерение да пия гадните хапчета....
Кедър, привет и от мен :) това със залите и аз съм съгласна, ужас е в момента навсякъде, всички се стреснаха че идва лято и айде да влизат във форма....хммм....то ако ставаше така за месец - два....
а и абитуриентките се стреснаха.....ужас е там където ходя аз, понеже разбираемо защо, ходя вечер след работа...и е ужас, често чакам и да се освободи шкафче.....
казано от Vessi на 20.03.09, 07:09:
Кедър, привет и от мен :) това със залите и аз съм съгласна, ужас е в момента навсякъде, всички се стреснаха че идва лято и айде да влизат във форма....хммм....то ако ставаше така за месец - два....
а и абитуриентките се стреснаха.....ужас е там където ходя аз, понеже разбираемо защо, ходя вечер след работа...и е ужас, често чакам и да се освободи шкафче.....
Да, така е! Ти ходише във Финес, нали! Там отдавна саъм забелязала, че има много хора - зареди учелището е.....нали знаеш бая момичета има там ;)
Утре съм набелязала друга зала - ще видя как е там.....не е много поддържана, но .....
Уф, и в моята взе да става много претъпкано.
Което, мен не ме притеснява особено....все намирам къде да се вмъкна...Е, малко повече почивам между сериите, но здраве да е...
Това,което мен ме дразние, че има няколко младежа, които адски смърдят..направо е нетърпимо...Съвсем буквално около единия от тях се давя от миризмата... Гххххх...Трябва да има някакъв пропусквателен режим за такива...Може ли един да изтрови така въздуха на още 20 човека??
Сори за офф-а :)
Седър, успех със залата!
казано от Limka на 20.03.09, 07:46:
Уф, и в моята взе да става много претъпкано.
Което, мен не ме притеснява особено....все намирам къде да се вмъкна...Е, малко повече почивам между сериите, но здраве да е...
Това,което мен ме дразние, че има няколко младежа, които адски смърдят..направо е нетърпимо...Съвсем буквално около единия от тях се давя от миризмата... Гххххх...Трябва да има някакъв пропусквателен режим за такива...Може ли един да изтрови така въздуха на още 20 човека??Сори за офф-а :)
Седър, успех със залата!
:lol: О, да! Преди като ходех в Куба имаше един такъв....леле, най-гадното беше, когато се покатереше на веларгометъра :) след това 1 час смърдеше около уреда....
Те собствениците няма как да изискат такова нещо, но поне въпросните хора да се усещат бе :smirk:
Кедър, да във Финес съм, имам още 4 - 5 посещения от картата и аз почвам да търся други алтернативи :) Успех с новата зала и от мен :)
казано от Vessi на 20.03.09, 08:17:
Кедър, да във Финес съм, имам още 4 - 5 посещения от картата и аз почвам да търся други алтернативи :) Успех с новата зала и от мен :)
Мислиш да я сменяш ли?
Ами честно да ти кажа, там ми е добре защото ми е удобно, близо до нас е, но почвам много да се дразня, ама като се замисля май навсякъде е така :)
Ще пиша само за днес, отчета за тренировката ще е по-късно :)
- прашец, кафе с мляко
- ябълка, суроватка
- овес - 60гр., извара - 200гр., кис.мляко
канела
——тук ще е тренировката (да видим как ще е днес)
следва:
- 2 банана, суроватка
- пил.филе - 170гр, краставици, тиквички, зехтин - 30мл.
- извара - 250гр.,зехтин - 30мл, зеленчуци (ще ги мисля какви да са...)
Вода -3л. запланувани
От 2 дена спрях да смятам - нещо взех да се псехирвам...малко на своботек ще го ударя. Смятах 1ч. преди тренировка да сгъна 3-4 белтъка, но ми е малко тежко тази сутрин...явно от изварата.
Вчера се запознах с един лекар на работа - ендикринолог, бил преподавател в Медицинския...заговорихме се и той ме посъветва да не си и помислям за противазачатъчни! Това ме радва ;)
***Да добавя - преди тренировка изядох белтъците на омлет с малко ттрици. Днес ми свърши суроватката и си взех 2 дози, но са с повечко въглех. - около 11гр. на доза....
Мнението беше редактирано от Ambriel на 21.03.09 11:01.
Вчерашната тренировка: бицепс, трицепс, корем
Кардио - 7-10мин.
- разгъване на дъмбел
- кик-бек
- разг. на скрипец
- сгъв. с дъмбели
- кръстосано сгъване с дъмбел
- кор.преси
- преси от вис
- наклони встрани с дъмбел
Кардио - 15мин. интервално, стречинг ( него почти го забраввих в тази тренировка)
Време: 60мин.
Ммм, да се похваля :cheese: - от 2-3 дена имам огромен апетит...ям почти през 1,30ч....незнам какво ми става. То лошо няма де, ама бая пари подхвърчат :roll:
Ето и храната днес - нетренировъчен, НВ ден ....не съм смятала пак грамажи и ккал.
- прашец, кафе с мляко
- ов.трици - 30-40, извара - 100тина, кис.мляко, канела, стевия
- 2 омлета от: 4 белтъка, 1 жълтък с малко зехтин и извара, подправки
- лешници - 50гр. някъде...
- пил. месо (на скарата )- 150гр., домати, зехтин - 15мл.
- ТУК трябва да мисля какво ще е, но съм си нацелила някоя пържолка, незнам от какво ще е.... :) с малко зеленчуци
- извара - 250гр., зехтин - 30мл.,печен лук, тиквички
Водата около 3л. и чайчета ;)
Това е......
Мнението беше редактирано от Ambriel на 22.03.09 09:58.
Ох и аз имам огромен апетит. Постоянно съм гладна. Най-лошото е че все не знам какво ми се яде е все едно и също ям. Всъщност то е хубаво да имаш апетит. Пролетта идва ура
казано от diva 97 на 22.03.09, 13:49:
Ох и аз имам огромен апетит. Постоянно съм гладна. Най-лошото е че все не знам какво ми се яде е все едно и също ям. Всъщност то е хубаво да имаш апетит. Пролетта идва ура
Ами аз днес си приготвих полагаемото в кутиите и айде на работа, ............амаа омахах всичко. До сега три пъти слизах до магазина
за ядене... Само дето набарах една пържола - мноого солена, следователно си изпих и всичката вода и ааайде пак до магазина :lol:
Тя луда работа..... ;)
Cedar, яж колкото ти се яде ;-)
Видях, че си спряла да смяташ, което е добре, обаче гледам че нямаш много мазнини... че и въглехидрати нямаш. А днес какво е положението?
Кажи какво казва кантарчето? Колко тежиш? Мисля, че не ти трябва вече ротацията и би било добре да минеш на един балансиран режим. Така и всекидневният прием на достатъчно въглехидрати ще ти се отразят положително върху мозъчето и стреса. А и оттам - на прогестеронът :)
казано от Winnie на 22.03.09, 15:39:
Видях, че си спряла да смяташ, което е добре, обаче гледам че нямаш много мазнини... че и въглехидрати нямаш. А днес какво е положението?
Кажи какво казва кантарчето? Колко тежиш? Мисля, че не ти трябва вече ротацията и би било добре да минеш на един балансиран режим. Така и всекидневният прием на достатъчно въглехидрати ще ти се отразят положително върху мозъчето и стреса. А и оттам - на прогестеронът :)
О, то само да ми се яде....много съм скарана с апетита си.
Храната описана горе е за днес :) това не го уточних.... мазнините ми попринцип варират от 60 до 85гр. - малко ли са? Найстина въглехидратите ми са малко :roll: .....трябва да ги увелича.
Сега съм с 2кг от горе :) - това е от 4-5 дена... :) Смятам да посменя тренировките или поне да ги разредя с някаква аеробика - шейпинк, например. Вчера говорих с един познат препоръча ми да отида до аер.клуб “Хуни”...там има доста голям избор.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 22.03.09 16:31.
казано от Cedar на 22.03.09, 16:00:
Кажи какво казва кантарчето? Колко тежиш? Мисля, че не ти трябва вече ротацията и би било добре да минеш на един балансиран режим. Така и всекидневният прием на достатъчно въглехидрати ще ти се отразят положително върху мозъчето и стреса. А и оттам - на прогестеронът :)О, то само да ми се яде....много съм скарана с апетита си.
Храната описана горе е за днес :) това не го уточних.... мазнините ми попринцип варират от 60 до 85гр. - малко ли са? Найстина въглехидратите ми са малко :roll: .....трябва да ги увелича.
Сега съм с 2кг от горе :) - това е от 4-5 дена... :) Смятам да посменя тренировките или поне да ги разредя с някаква аеробика - шейпинк, например. Вчера говорих с един познат препоръча ми да отида до аер.клуб “Хуни”...там има доста голям избор.
Опитай се да ги задържиш тия 2 кг поне 2 месеца, за да са реални. Иначе става днес ги има утре ги няма. В Хуни е ок, само дето е тъпкано ужасно много. На мен ми харесва храната ти - всичко си имаш. Ама като че ли зацикляш в едни и същи храни като мен и става скучно. Абе смела си ти ще се справиш
казано от diva 97 на 22.03.09, 19:16:
Кажи какво казва кантарчето? Колко тежиш? Мисля, че не ти трябва вече ротацията и би било добре да минеш на един балансиран режим. Така и всекидневният прием на достатъчно въглехидрати ще ти се отразят положително върху мозъчето и стреса. А и оттам - на прогестеронът :)О, то само да ми се яде....много съм скарана с апетита си.
Сега съм с 2кг от горе :) - това е от 4-5 дена... :) Смятам да посменя тренировките или поне да ги разредя с някаква аеробика - шейпинк, например. Вчера говорих с един познат препоръча ми да отида до аер.клуб “Хуни”...там има доста голям избор.Опитай се да ги задържиш тия 2 кг поне 2 месеца, за да са реални. Иначе става днес ги има утре ги няма. В Хуни е ок, само дето е тъпкано ужасно много. На мен ми харесва храната ти - всичко си имаш. Ама като че ли зацикляш в едни и същи храни като мен и става скучно. Абе смела си ти ще се справиш
Найстина ми е много еднообразна храната - така става, защото все на бързо пазарувам, гледам и по-тънко да мине :roll:
Много ли е тъпкано в Хуни? Ходила ли си...
казано от Cedar на 23.03.09, 06:20:
казано от diva 97 на 22.03.09, 19:16:
/quote]
Много ли е тъпкано в Хуни? Ходила ли си...Доста е фрашкано. Понякога няма място да си правиш гимнастиката както трябва. Съблекалните са най-малкия проблем. но иначе тренировките стават
Кедър, привет от мен :) абе от къде си вземаш Стевията, аз те бях питала, ти май я поръчваш, така ли беше ? Ииии значи, що я няма на пазара ...... :roll: инъче аз живея над Морската точно, над Делфинариума :) тичешком слизам в Морската :)
казано от Vessi на 23.03.09, 08:30:
Кедър, привет от мен :) абе от къде си вземаш Стевията, аз те бях питала, ти май я поръчваш, така ли беше ? Ииии значи, що я няма на пазара ...... :roll:
Няма я защото в ЕС не е разрешена за продажба и е изтеглена от търговската мрежа преди година. Който и да я внася или разпространява, не е сертифициран за това от РИОКОЗ.
казано от Margaritka на 23.03.09, 09:05:
Кедър, привет от мен :) абе от къде си вземаш Стевията, аз те бях питала, ти май я поръчваш, така ли беше ? Ииии значи, що я няма на пазара ...... :roll:
Няма я защото в ЕС не е разрешена за продажба и е изтеглена от търговската мрежа преди година. Който и да я внася или разпространява, не е сертифициран за това от РИОКОЗ.
Да, така е! Не разбирам имаме в храната 1000000 консерванти, изкуствени подсладители ( даже и в лекарствата ), а Стевията им пречи.........до конкуренция е!!! >:-(
Кедър, привет от мен :) абе от къде си вземаш Стевията, аз те бях питала, ти май я поръчваш, така ли беше ? Ииии значи, що я няма на пазара ...... :roll: инъче аз живея над Морската точно, над Делфинариума :) тичешком слизам в Морската :)
Веси, ще ти пиша по-късно ЛС :)
казано от Vessi на 23.03.09, 11:16:
А фруктоза ползвала ли си ?
Не, не ти я препоръчвам, по-добре ксилитол или др. плодови алкохоли, но те доста дразнят стомаха...
казано от Cedar на 23.03.09, 11:27:
казано от Vessi на 23.03.09, 11:16:
А фруктоза ползвала ли си ?
Не, не ти я препоръчвам, по-добре ксилитол или др. плодови алкохоли, но те доста дразнят стомаха...
Щото я срещам на щанда с диетичните продукти а никога не съм ползвала и затова питах :)
Now имат ксилитол, по-добре с него :)
На бързо да се отчета за днес... :)
Тренировъчен ден иии ВВД
Тренировка: рамо, гръб, корем
Кардио - 10мин.
рам.преси с дъмбел
ръце встрани
верт.скрипец
прив. на скрипец с преви ръце
кор.преси
-/-/- от вис
наклони с диск
Стречинг, кардио - 15мин. интервално
Време - 50-60мин.
.........храната %-P
- прашец, кафе, пр.мляко
- ябълка (голяма), Уей
- 1 банан, овес - 60гр.,извара - 200гр.,кис.мляко, канела
ванилия
Тренировка
- след нея - 2 банана, Уей
- пил.кюфтенца (соб. пройзводство :) ) - около 200гр., 1 хляб ” Вита”, тиквички, домати.....кюфтенцата не ми стигнаха за целия хляб и го довърших с солено кремче от ки.мляко, извара и чубрица
- ???? ТУК трябва да сложа нещичко :)
- извара - 250гр., зехтин-30мл., краставици
Еми това е ;)
Мнението беше редактирано от Ambriel на 23.03.09 14:17.
казано от Cedar на 23.03.09, 11:16:
казано от Margaritka на 23.03.09, 09:05:
Да, така е! Не разбирам имаме в храната 1000000 консерванти, изкуствени подсладители ( даже и в лекарствата ), а Стевията им пречи.........до конкуренция е!!! >:-(
За съжаление си права...
казано от Cedar на 23.03.09, 11:53:
Now имат ксилитол, по-добре с него :)
На бързо да се отчета за днес... :)
Тренировъчен ден иии ВВД
Тренировка: рамо, гръб, корем
Кардио - 10мин.
рам.преси с дъмбел
ръце встраниверт.скрипец
прив. на скрипец с преви ръцекор.преси
-/-/- от вис
наклони с диск
Стречинг, кардио - 15мин. интервалноВреме - 50-60мин.
.........храната %-P
- прашец, кафе, пр.мляко
- ябълка (голяма), Уей
- 1 банан, овес - 60гр.,извара - 200гр.,кис.мляко, канела
ванилияТренировка
- след нея - 2 банана, Уей
- пил.кюфтенца (соб. пройзводство :) ) - около 200гр., 1 хляб ” Вита”, тиквички, домати.....кюфтенцата не ми стигнаха за целия хляб и го довърших с солено кремче от ки.мляко, извара и чубрица
- ???? ТУК трябва да сложа нещичко :)
- извара - 250гр., зехтин-30мл., краставициЕми това е ;)
Ти си шампион. Евала. Просто максимално ме кефиш :-)
Старая се да качвам ккал :) Но и стомаха ми заслужава адмирации ;) - преди едвам си докарвах 1200ккал с тоя рефлукс, а сега даже ония хапчета спрях ..... и всичко си отива на мястото!!!
А и от както започнах пак в залата да ходя е съвсем друга работа..., измарям се повече, апетита ми е на шест и спя като пън :lol:
казано от Cedar на 23.03.09, 18:11:
Старая се да качвам ккал :) Но и стомаха ми заслужава адмирации ;) - преди едвам си докарвах 1200ккал с тоя рефлукс, а сега даже ония хапчета спрях ..... и всичко си отива на мястото!!!
А и от както започнах пак в залата да ходя е съвсем друга работа..., измарям се повече, апетита ми е на шест и спя като пън :lol:
Супер си Кедър, така ме кефиш вече :) Бравос :)
казано от Vessi на 24.03.09, 07:43:
Супер си Кедър, така ме кефиш вече :) Бравос :)
х2 Давай все така!
И аз се радвам....даже днес ще взема листа и химикала и ще сметна последните дни какви ккал съм изяла. Ей така от любопитство :) , защото си обещах да не се задълбочавам в сметките...До сега все тия 1400ккал - защо съм се мъчила с тях я...? >:(
казано от Cedar на 24.03.09, 10:34:
И аз се радвам....даже днес ще взема листа и химикала и ще сметна последните дни какви ккал съм изяла. Ей така от любопитство :) , защото си обещах да не се задълбочавам в сметките...До сега все тия 1400ккал - защо съм се мъчила с тях я...? >:(
Супер си, само така :)
Да отчета и днешния ден или по-точно само храната, защото няма да се тренира.
- прашеца, кафе с мляко
- 1 грейпфрут(големичък), суроватка
- ов. трици - 30тина грама, кис.мляко, извара - 200гр., ванилия,
канела
- 2 омлета от: 4 белтъка и 1 жълтък, напълних ги с извара и кок.стърготини
- сурови лешници - 60гр.
- пил. филе - печено - 150гр., зехтин - 15мл.
вар.лук
- извара - 250гр. , зехтин - 30тина мл., домати( печени на скарата)
Водата около 3л. пак и няколко чая.
Днес - много добра тренировка се получи, кратка и интензивна :) Вчера си сметнах какви ккал съм изяла последните 2-3 дни...резултата: от 1500 до 1600, нетренировъчен и тренировъчен ден.
Пак ще съм кратка.....
Тренировка: крака, корем
Кардио - 7мин.
- плие с диск
- махало
- абдуктор
- аддуктор
- бедр. сгъване, разгъване
- лег-преса
Корем
- преси
- от вис
- наклони с диск
Стречинг
Кардио - 15мин. интервално
Храната: около 1600ккал. :coolsmile: Хубава цифра!!!
- прашец, кафе с мляко (както винаги.... :) )
- 2 ябълки, суроватка
- овес - 70гр., извара - 200гр.,кис.мляко
канела, кокос. стърготини
Тренировка
- след нея: 1т. Селен и Вит. Е
2 банана, суроватка
- пил. пържола от гърди на скарата, домати, филия “Вита”
- извара - 200гр., лук-печен, зехтин - 45мл.
Водата е около 4 литра и чай ще се пие.....! :)
Тъй...днес няма да тренирам, че съм в ужасно състояние!! :smirk: Имам чувството, че са минали с валяк върху мене.....
Едно ми е надуутоо и мързеливо! Дано да е само за днес....
Незнам дали не е зареди ккал, който увеличих - да не съм прекалила? Сега съм на 1600ккал...!
Да драсна малко за храната и отивам да се опъна пред TV…
- прашеца, кафе с маалко мляко
- 2 грейпфрута, суроватка
- овес - 60гр.,трици, извара - 200гр., канела
- омлет : от 4 белтъка и 1 жълтък, с кукрума и извара, малко го намазах със зехтин
- лешници - 50гр. ( тук вече ми дойде доста трудно яденето - стана ми тежко...и от ядене минах на тъпкане :-/ )
- пил.пържола - около 180-200гр., краставица, тиквичка
- извара - 200гр., зехтин - 25мл., краставици
Абе знаеш ли Кедър, и аз съм така, ама гледам календара, та то днес е Новолуние, аз го дължа на това, на мен моного ми вилияе луната, не знам ти как си.
Въпреки че сутринта кросчето в Морската градина мина добре ....не знам, и аз съм така :)