казано от Vessi на 28.04.09, 12:08:
За Алоето съм чувала че и при липса на цикъл помагало, имах една позната която като теб дълго време липсваше цикъл, и пиеше Алоето по някаква схема, течно беше, по 1с.л. на ден, нещо такова.....
Аз и преди съм пила, но по 10дни, после още 10 почивка. На мен ендокриноложката ми каза да го пия, зареди щитовидната :)
Иначе помага за много неща и за перисталтиката също ( трябва да пиша на Дива да пробва ).
На тази твоя позната помогнали й за цикъла?
казано от Denichkata на 28.04.09, 12:14:
Да взема да го подхвана и аз, седи си една бутилка у нас и все забравям да пия... аз по козметични прични съм я купувала - за косата ала бала.
О, пий я :)
Ами от две години нямам връзка с нея, тя е в щатите, но когато я видях за последно каза че и помогнало, дано да го няма вече тоя проблем, не знам Кедър.
Но тя се докара така от неядене, висока е колкото мен, т.е.към 1,73 а тежеше 50кг. УЖАС......
Ех, тоя глад!
Така както е тръгнало гладуването започва да губи популярнос.....Спомням си преди 5-6 години, например Емилова колко печелише от тая работа! Сега сякаш е друго, вече повечето момичета ( и момчета де ) се връзумяват!
Привет! Да отчета и днешния ден :)
Тренировка: гръб, трицепс, корем - общо 60 мин.
Загрявка - 7 мин.
- верт. скрипец - 4 х 12, 8,8,8
- широко гребане - 3 х 8
- гребане с дъмбел - 3 х 8
- пред. на скрипец с прави ръце
- разг. зад глава - 4 х 12,8,8,10
- скрипец - 3 х 8,8,8
- кик-бек - 3 х 8
- кор.преси - 4 х 20,20,20,15
- екстензии - 3 х 15
- наклони с диск - х 20 на страна
Стречинг
Кардио - 17мин. интервално ( от 3 до 14мин - 1:1, от 15 до 17мин. по 30 сек бързо )
Храната:
- полен, кафе с мляко
- 2 гол. ябълки,
овес - 50гр., извара - 150гр.,кис.мляко, канела + алфа липоева
- Мляко с ориз: ориз - 40гр. ( сур.), извара - 100гр., ванилия, стевия
поръсено с много канела
ТРЕНИРОВКА
- Суроватка
- пил.филе - печено - 120гр., зехтин - 15мл., лук - варен
- пил. гърди - 100гр., краставици
- извара - 200гр., аспержи, зехтин - 30мл
Не съм смятала ккал. ( по-късно ще го направя ), но ми се струва малко храната :roll:
Струва ми се, че тренировките ми не са добре нещо??? Кажете бъркам ли някъде.......
За днес малко отчет :)
Пак ми се обърка тренировката - отидох с идеята за едно, свърших друго....
Тренировка - крака, рамо, корем
Загрявка - 5 мин.
- клек с диск - 2 х 15
- “махало” - 3 х 20
странично - 3 х 20,18,18
- адуктор, аддуктор - 3 х 20
- клек - 3 х 15
- бед. сгъване - 3 х 20,15,15
раменни преси - 4 х 15, 8,8,12
настрани - 3 х 8,7,7
Арнолд преси - 3 х 8
за задно рамо - 3 х 8
кор.преси - 4 х 20,20,20,15
екстензии - 3 х 15
от вис - 2 х 15
Кардио - интервално - 15 мин
Храна: 1820ккал - РБ
- полен, кафе с мляко
- 2 ябълки, овес - 50гр., извара - 15гр.,кис.мляко
- мляко с ориз от: ориз - 40гр., извара - 100гр., ванилия, стевия, канела
1 ябълка
Тренировка
- Уей.....след 30 мин “Упсарин”
- пил.гърди - 220гр., домати, зехтин - 15мл.
-извара - 250гр., домати, зехтин - 30мл.
03.05
Деня започна много добре :) дано завърши така...
В залата беше празно - много яко ;)
Тренировка: гърди, бицепс, корем
- загрявка - 5 мин
- от лег - 4 х 10,8,8,8
- от полулег - 3 х 10,8,8
- пек-дек - 3 х 8 ( тая машинка ще се зарязва - рамото ми взе да се обажда :-/ )
- сгъв. с дъмбел - от стоеж - 4 х 10,8,8,7
- чуково - 3 х 8,8,7
- сгъване с диск
- раменни преси - 3 х 8
- арнолд преси - 3 х 8,8,7
- кор.преси - 4 х 20
- екстензии - 4 х 15
Кардио - 20мин. интервално от 3 до 15мин.
Храната: 1750ккал РБ
- полен, кафе
- ябълки - около 300гр
овес - 50гр.,извара - 150гр.,кис.мляко
- ябълка - 1бр. , мляко с ориз от : 40гр ориз, извара - 100гр., канела, стевия
Тренировка
- Уей
- пил.гърди - 200гр., домати, зехтин - 10мл
....”Упсарин”
- извара - 200гр., краставици, зехтин - 30мл.
Трябваше в събота да зареждам, но не можах да си наглася тренировките. Най-вероятно ще е или утре, или в сряда. Така де,....та се замислих как ще стане със зареждането през лятото?????? :smirk: Колкото повече се затопля все по не ми се яде....пък за зареждане да не говорим!!!
Вие как ще си ги нагласяте? Да карам ли без въпросните дни или да са през около 2 седмици.......? Не виждам как вън ще е 35 градуса, а аз ще се зоря над тенджерата с ориз или над цял хляб....????!!!!
казано от Cedar на 03.05.09, 11:56:
03.05
- пек-дек - 3 х 8 ( тая машинка ще се зарязва - рамото ми взе да се обажда :-/ )
Ми прави си флайс,от пек-дек няма файда много
03.05.09
12:01
03.05
Колкото повече се затопля все по не ми се яде....пък за зареждане да не говорим!!!
Не виждам как вън ще е 35 градуса, а аз ще се зоря над тенджерата с ориз или над цял хляб....????!!!!
Късметлийка!
Аз мога да ям всякога, всичко...
Има и климатици + това за лятото, и печки за зимата ;-)
казано от inis9 на 03.05.09, 12:00:
03.05
- пек-дек - 3 х 8 ( тая машинка ще се зарязва - рамото ми взе да се обажда :-/ )Ми прави си флайс,от пек-дек няма файда много
И аз съм на това мнение ;)
казано от Denichkata на 03.05.09, 12:01:
03.05
Колкото повече се затопля все по не ми се яде....пък за зареждане да не говорим!!!
Не виждам как вън ще е 35 градуса, а аз ще се зоря над тенджерата с ориз или над цял хляб....????!!!!Късметлийка!
Аз мога да ям всякога, всичко...
Има и климатици + това за лятото, и печки за зимата ;-)
Абе то и при нас има...., амааа лятото ми е трудно! Аз съм с доста лош апетит, а като е горещо става още по-лошо...
03.05.09
12:21
Да ти дам малко от моя, много е добър, от най-добрите ;-)
казано от Denichkata на 03.05.09, 12:21:
Да ти дам малко от моя, много е добър, от най-добрите ;-)
:lol: Може ......саааамо 1 шепичка ;)
Седар и моят апетит намалява. Нормално е . За мен пък лятото е най-добрия сезон за зареждане. Има в изобилие плодове, зеленчуци и риба. Правя си любимите летни манджи - тиквички или спанак с ориз, постни сарми с кис.мляко, таратор с препечени филии, огретен от картофи, пресни картофи с копър и разбира се плодове - истински. точно лятото не ми се яде особено месо и я карам на леки сандвичи в РБР и на салати с с риба в НВД
казано от diva 97 на 03.05.09, 16:10:
Седар и моят апетит намалява. Нормално е . За мен пък лятото е най-добрия сезон за зареждане. Има в изобилие плодове, зеленчуци и риба. Правя си любимите летни манджи - тиквички или спанак с ориз, постни сарми с кис.мляко, таратор с препечени филии, огретен от картофи, пресни картофи с копър и разбира се плодове - истински. точно лятото не ми се яде особено месо и я карам на леки сандвичи в РБР и на салати с с риба в НВД
Оффф...ще е мъка! Но ще се хапва - няма бягане ;) Дивичка...беше се изгубила ти :)
казано от Cedar на 03.05.09, 16:30:
казано от diva 97 на 03.05.09, 16:10:
Оффф...ще е мъка! Но ще се хапва - няма бягане ;) Дивичка...беше се изгубила ти :)
Ааа не съм бе. Просто чаках подходящ момент да си почна дневника. Иначе бяха скучни дни, то и форума беше пуст
Да доста пуст беше...
Отчета за днес! Няма да тренирам, няма и да зареждам - нещо нагласата ми липсва....
Сутринта се се качвам аз на кантара :) и.........2кг. пак отгоре! За това се взех и мерки:
- ханша си е със същите см.
- талията също
- бедрото с 1 см по-малко
Това е добре :) Нали....... :roll:
Храната: 1560ккал. НВ
- полен, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, трици - 30гр.,извара - 150гр., канела беше ми останало от кафето с мляко сутринта
и го добавих вътре....ммм много хубаво стана :) Като намачкани бисквити с кафе %-P
тук следва... + алфа-липоева
- 5 белтъка, 2 жълтъка със зехтин
- лешници - 40гр
- пил. гърди - 150гр., някаква целулоза ( ще я мисля...)
- извара - 200гр.,зехтин - 30мл., краставици
казано от Cedar на 04.05.09, 06:37:
Да доста пуст беше...
Отчета за днес! Няма да тренирам, няма и да зареждам - нещо нагласата ми липсва....
Сутринта се се качвам аз на кантара :) и.........2кг. пак отгоре! За това се взех и мерки:
- талията също
Това е добре :) Нали....... :roll:
.....че какво по - хубаво. Браво.
04.05.09
07:26
казано от diva 97 на 04.05.09, 07:17:
казано от Cedar на 04.05.09, 06:37:
Да доста пуст беше...
- талията също
Това е добре :) Нали....... :roll:.....че какво по - хубаво. Браво.
да,добре е.качваш ММ :)
Мнението беше редактирано от newgirl90 на 04.05.09 07:26.
10.05.09
21:01
Cedar къде се губиш, минавай от време на време да знаем, че си добре.
казано от Иван Шишманов на 10.05.09, 21:01:
Cedar къде се губиш, минавай от време на време да знаем, че си добре.
О, добре съм :) Просто нещо не ми се пише тези дни......Иначе си тренирам, хапвам, даже имам напредък - още няколко сантиметра по-малко и същите килограми :cheese:
Скоро пак ще взема да драсвам по нещо в дневника ;)
11.05.09
04:42
Хайде давай снимки програми хранене :).
Честит рожден ден, Cedar!
Да си много здрава и щастлива, все така последователна и чаровна! Да си много обичана жена!
И да си поддържаш апетита на ниво!!!
02.06.09
08:45
Честит рожден ден, да си ни жива и здрава и все така чаровна и пленителна. И умната довечера с диетата :).
ЧРД И ОТ МЕН КЕДЪР :)
Много здраве, то е най - важно, да си щастлива и силно обичана :)
ЧРД, Кедър. Разкажи как е минал рожденният ден. :) Така и така не пишеш вече...
Благодаря Ви! :) Радвам се, че се сетихте за мен :P Довечера май няма да празнувам - за друг ден ще е!
Ще започна пак дневника, но сега нямам и много време...
Честито и от мен, Cedar! Да бъдеш много обичана и щастлива!
П.П И дано да няма вече здравословни проблеми :)
казано от Limka на 02.06.09, 08:43:
Честит рожден ден, Cedar!
Да си много здрава и щастлива, все така последователна и чаровна! Да си много обичана жена!
И да си поддържаш апетита на ниво!!!
х 2.Даже х 100
02.06.09
19:22
Честит Рожден Ден!!!