Щипки за ръце - въпроси

03.01.09
21:15

За много години :) Искам мнението на всеки , който е ползвал въпросните щипки , защото ми направиха впечътление  , но един пич ми каза , че изкривялал китката , което много много не ми се вярва . Та от вас искам да ми кажете дали има нещо такова и дали има смисъл от тази щипка . Ако някой не знае , за какво иде реч , ето я ТУК .

03.01.09
21:48

Точно тези noname-ки ги имам и до ден днешен (отдавна не ги ползвам). Нищо не изкривяват, аз съм им изкривил дръжките. Това не говори, че аз съм много силен, а че те са боклуци ;). Още стават сега като ги стискам. Ефект - има, особено ако си ги стискаш ежедневно, естествено не очаквай кой знае какво, просто тонизира предмишницата. Ако сега трябва да си дам парите за щипки, то те ще са тези http://www.harbingerbg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=106:2008-06-26-11-07-02&catid=50:2008-06-26-07-50-42&Itemid=61 или powerball (какъвто си и купих).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.01.09 21:50.

04.01.09
12:39

Хах благодаря ти Стояне :) Аз не съм за 10 лв. , но щом са боклуци няма да ги взимам , ще разчитам на тренировката за предмишница , но ми е много скучно , особено когато приятелката ми я няма и трябва да си седя пред телевизора и ми се иска да си имам занимание . Имах powerball , наистина беше голяма зарибявка , но котката решила да си поиграе с него и го бутнала от шкафа , няма да ти казвам на колко части стана и сега не ми се дават отново 40лв. за нов , та реших да е друго . Знам , че ти ползваш powerball-a за пред телевизора , резултати има ли ? Добре ли напомпваш предмишницата , защото при мен резултата беше слаб :)

04.01.09
12:53

Аз съм си докарвал мускулна треска с powerball-a, особено в деня когато си го купих :). Иначе просто се кефя как ми изтощава ръката. А пред ТВ-то го връткам на бавни обороти за разтоварване. Иначе щипките на Харбенигер изглеждат готино направени.

04.01.09
12:58

Ще ги пробвам и ще ти кажа дали са здрави . Само тия чукчета не са ми ясни как се сгъват , то е тая щипка е направена за вишисти ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1