Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.03.09
16:49

казано от tonu на 15.03.09, 16:31:

И царевицата брой-особено ако е сладка... даже може да я изключиш за вбъдеще.

Сладка е...ама гледах че е 22 гр въглехидрат на 100 гр царевица,затова ми се стори сравнително безобидна,при положение че хапвам по 50 гр на ден.

16.03.09
21:50

Ден 9-ти

Тегло : не знам

Храната за днес : овесени ядки ,сирене 50гр, 100 гр протеин за деня, вечерта 2 бири , шопска салата,италианска салата, пилешки късчета с гъбен сос и картофено пюре.Не съм тренирал от 3 дена,защото имам малко бизнес ангажименти.Малко се чувствам в застой,съдейки по телесните ми мазнини.Мисля че диетата ми е ОК.

Честно казано, мисля, че доста компромиси правиш с диетата... А и тея бири... Ти дава на няколко пъти обяснения за тях де, ама все си мисля, че можеш да излизаш и без да пиеш бира... 2-3 минерални водички, чиста работа :)

Btw, по колко лъжички SP250 пиеше. И по равен брой в тренировъчен и нетренировъчен ден ли?

16.03.09
22:53

казано от Martin Tomov на 16.03.09, 22:31:

Честно казано, мисля, че доста компромиси правиш с диетата... А и тея бири... Ти дава на няколко пъти обяснения за тях де, ама все си мисля, че можеш да излизаш и без да пиеш бира... 2-3 минерални водички, чиста работа :)

Btw, по колко лъжички SP250 пиеше. И по равен брой в тренировъчен и нетренировъчен ден ли?

2 бири тая вечер..като знам че не съм и вързал 2000 калориий днес, не мисля че са ми проблем, в седмица ако изпия 3-4 това е.Една бира -15 гр въглехидрат.Не съм близнал сладко от месец-два,мисля че спазвам доста спартанска диета и се отнасям изключително сериозно към режима си.Въобще още от Х-фактора,оттогава може да се каже че се научих на режим и диета.Относно SP250 първите 2 седмици ме удряше толкова здраво,че се надрусвах и не знаех къде се намирам час.След това тялото ми почна да привиква и се налагаше да взимам почти 2 дози за да го усетя по-така :) В нетренировъчни - само 1 доза.

А с Митото какво става дава ли ти термогенеза и съответно зверска енергия за тренировката.

17.03.09
09:05

казано от Иван Шишманов на 17.03.09, 05:41:

А с Митото какво става дава ли ти термогенеза и съответно зверска енергия за тренировката.

Не го усещам така.

17.03.09
17:58

Не знам от колко време правиш кардио и дали имаш тренинг вече, но докато трае митото препоръчвам двуразово HIIT (2х15мин).
Предвид, че Митото вдига RMR, HIITa ще е като малка бомба със закъснител ;)

17.03.09
19:42

Какво имаш предвид с това 2 х 15 мин.И на колко мин да въртя бързо и после бавно темпо? и RMR какво означава ? Благодаря за съветите emzo!

17.03.09
20:01

Ден 10-ти

Тегло: 97 кг Хммм

2 дена умрях от глад,малко бях в Русе и нямах време да се храня,затова гледах да праскам суроватка.Отслабнах-дънките ми хлопат и корема ми е прибран.Хрането за днес : 3 наденички свински,1 палачинка, 3 дози протеин, 8 белтъка от яйца и 2 желтъка,малко салатка и тва е! Преди лягане 200 гр извара Дядо Либен си взех днес от Кауфланд 14 пакета за 14 дена :P Яд ме е че губя мускул! А приемам много амино,глутамин,бцаа,протеин и пак губЯ РАЗМЕРИ! 3 дена не съм ходил в зала, NO TIME! утре мисля да се сцепя!

17.03.09
20:11

“Губиш” размери, понеже не приемаш въглехидрати.

17.03.09
20:13

казано от Finish First на 17.03.09, 20:11:

“Губиш” размери, понеже не приемаш въглехидрати.

....Което ми е много депресиращо,като знам къв зор съм видял да ги кача и к`ви пари за храна и добавки....Абе фитнеса е неблагодарен спорт....Навремето съм го казал : “Без ЗОБ не стаа!!” Ама и същевременно не ща и да доближа химия! :)

17.03.09
20:23

RMR = resting metabolic rate.

HIIT = high intensity interval training

Потърси за ХИИТ, мисля, че съм писал много за него.
И вземи добави карбс.

17.03.09
20:37

казано от emzo на 17.03.09, 20:23:

RMR = resting metabolic rate.

HIIT = high intensity interval training

Потърси за ХИИТ, мисля, че съм писал много за него.
И вземи добави карбс.

emzo защо да добавям карбс? В момента ги карам така 150, 100, 50 ,50 и зареждам на 150

17.03.09
20:40

Koлко килограма си ?
Изобщо не се мъчи с по 50гр карбс.
Примерно си карай на 100 и 150, а в зареждащия ден направо 350.
Не са толкова страшни като са правилно подбрани.

hint - нисък ГИ ;)

17.03.09
20:48

казано от emzo на 17.03.09, 20:40:

Koлко килограма си ?
Изобщо не се мъчи с по 50гр карбс.
Примерно си карай на 100 и 150, а в зареждащия ден направо 350.
Не са толкова страшни като са правилно подбрани.

hint - нисък ГИ ;)

97 кг съм....само овесени ядки ям за въглехидрати...точно заради ниския ГИ :) спартанска диета братче! хахах

17.03.09
20:52

Ама и същевременно не ща и да доближа химия!

Няма ли да караш Спауна??

150 грама са ти грам и половина на килограм....не е кой знае какво. По-добре отколкото да губиш мускул, щото май и ти усещаш, че това става...

18.03.09
06:40

казано от Martin Tomov на 17.03.09, 21:26:

150 грама са ти грам и половина на килограм....не е кой знае какво. По-добре отколкото да губиш мускул, щото май и ти усещаш, че това става...

Ми ще ги вдигна на 150 гр..ама така какво ли пък ще орелефя...май нищо няма да стане...

18.03.09
06:40

казано от HeartCore на 17.03.09, 20:52:

Ама и същевременно не ща и да доближа химия!

Няма ли да караш Спауна??

Има си време за всичко...За след лятото съм замислил да ставам 110 кг-а :)

18.03.09
15:50

Ми ще ги вдигна на 150 гр..ама така какво ли пък ще орелефя...май нищо няма да стане...

Ще стане ти си близо 100кг трябват ти малко повечко...
Ще чакам за Спаун Лог-а ! :) ако не изгориш много мускул сега, може и 110 да прехвърлиш ;)

18.03.09
15:58

Ми да ти кажа аз когато съм правил НВД разлика от 50 до 100гр въглехидрати няма или ако има то е минимална, така че по удачно е да си държиш 100-120.

18.03.09
17:35

казано от Aleksandar Marinov на 18.03.09, 06:40:

казано от Martin Tomov на 17.03.09, 21:26:

Не е така, ето че и ти си един от хората, които са в заблуда.Нали си ми чел важната тема ? Е там мисля пише какво се постига със зареждащия ден.
Зареждай смело с по 350-400гр въгл. , хем ще се чувстваш по-добре, хем и мускула ще запазиш.

18.03.09
22:56

Ден 11-ти

Тегло : незнам

Отново съм в Русе за няколко дена.Не съм тренирал вече 4 дена поред,утре отивам в залата и ще се смажа! Даже си пропуснмах 1та доза Митотропин.Храната за днес бе : 80 гр овес,50 гр сирене,100 гр протеин, 8 белтъка с 2 желтъка,половин наденичка, 1 шопска салата,чиитнах с хапки от сирене,2 бири. Утре ще вдигам въгхледихратите и ще ги държа вече 100-150 гр на ден по съвет на емзо.

19.03.09
17:39

Ден 12-ти

Тегло: 97 кг

Русе,най- после отидох на тренировка днес.Силата - плачевна! Тренировка гръб - 3 упражнения,по 3 серий.Храната днес: 80 гр овес с доза протеин, чиитнах с свинско с ориз с гъбен сос и 1 питка със сирене мммммм,1 капи портокал, преди след тренировка протеин, и сега хапнах 7 яйца с 3 желтъка.2 бирички и малко ядки,преди лягане 200 гр извара на Дядо Либен-добра е много!Правих и кардио на пътека - 25 мин интервално,общо 4 км 280 кк изгорих.Тва е

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.03.09 23:17.

21.03.09
06:46

Ден 13-ти

Беше вчера но не съм писал,затова го пиша сега.Храната за цял ден бе -сутрин овес 100 гр с 1/2 кис. мляко, доза протеин,преди и след тренировка доза протеин,вечерта 7 белтъка с 3 желтъка и половин наденица.Преди лягане 100 гр ядки + 4 бирички :P :) Храната бе много малко щото нямах време да ям,вече съм в Свищов и ще си нормализирам режима.Така...един приятел не ме беше виждал седмица и преди малко като ме видя каза че много съм отслабнал-за съжаление не само в корема,ръцете ми паднаха на 43 см.Разлика има осезаема за някви 13 дена! Тренировката бе гърди и бицепс,като после имаше 2 км пътека бягане и 25 мин кардио на колело.

21.03.09
20:07

Ден 14-ти

Тегло : 97 кг

Храната за днес бе : 100 гр овес с 50 гр сирене, общо 4 дози протеин през деня около 40 гр всяка, 3 кутиики риба тон по 130 гр отцедена рибка всяка.Преди лягане ще има изварка 200 гр.Тренировката бе Рамо и трицепс - няма сила,няма и добро помпене...Няма carbs затва ще е :) Доволен съм от себе си все пак,чувствам се добре.Митотропина почти не го усещам като го пия вече.Поръчах си още един голям Xtend,че нещо на свършване моят.Този път вкуса ще е Диня мммммм.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.03.09 20:08.

22.03.09
19:47

Ден 15-ти

Храната за днес бе: 100 гр овес 50 гр сирене 2 пъти по 7 белтъка с 2 желтъка и 400 гр пуешко месо, 3 дози протеин и 150 гр кайсиеви ядки,преди лягане ще има изварка.Днес правих корем и кардио бях замислил НО краката ми се напомпаха много бързо и си прецаках тренировката - нямах енергия сила и желание.Нещо съм в застой и май съм преуморен...

22.03.09
21:09

И аз съм така ... оставя ли корема за накрая ...отиде тя.

23.03.09
20:06

Ден 16-ти

Тегло : 96 кг Опааа :)

Днес на 0 гр въглехидрат.Нарочно УДАРЕН ДЕН,храната за днес бе хмммм....... протеин доза, за обед 7 яйца с 2 желтъка и 100 гр пуешко, още 2 дози протеин преди и след тренировка,после за вечеря 7 яйца с 2 желтъка и 100 гр пуешко и после 100 гр кайсиеви ядки.Обожавам кайсиеви ядки,напоследък взех да хапвам всеки ден по 100-150 гр.Преди лягане ще ударя още 200 гр изварка... Утре ще правя зареждащ ден с 250 гр овес,щото така трябвало.... Тренировката бе кардио 40 мин 23 км.скъсах си гъза да въртя,даже ме боли Д-то от седалката. Интересно се получава с теглото,тей като гледам по дати снимките си в нас, на 05.02 съм бил 102 кг, това значи за месец и половина 6 кг надолу ,ръката ми е 43.5 обаче... Днес си поръчах и  CLA 180 хапа ,добавям и ТЯХ към суплементите...станаха бая работи вече,ще пия по 3 на ден от  CLA. И все пак....мазнините не се топят така лесно и бързо,както искам! Тей...ако след 15 дена не съм доволен от резултатие,и не съм орелефил достатъчно,или пък съм загубил много мускул,почвам яко маса с една special добавка и мисля да я правя ръката 47 сантима за 2 месеца до лятото..Като ще е ,да е :) ще видим...

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.03.09 22:39.

ГН

24.03.09
17:36

ШШШШ-т, недей че ще стигнеш мойта! (ръка);

И аз си виках така миналото лято, ама ефекта се получи. Трябва да ти прегледам по-подробно дневники и ще ти кажа какво според мен куца дотук. На колко калории си дневно?

24.03.09
17:40

казано от Георги Николаев на 24.03.09, 17:36:

И аз си виках така миналото лято, ама ефекта се получи. Трябва да ти прегледам по-подробно дневники и ще ти кажа какво според мен куца дотук. На колко калории си дневно?

Прегледай го и кажи мнение,гледал съм ти снимките много пъти и знам че може да чистиш добре.Виж,разлика имам огромна за месец и половина -6кг, и хората всички казват че съм отслабнал много,но ме е яд че спихвам буквално и на мускули,въпреки добавките които взимам.калории не повече от 2000 някъде,всъщност не съм ги смятал никогa,грубо така смятам.Погледни някои ден какво съм ял и може и ти да сметнеш.

ГН

24.03.09
18:02

казано от Aleksandar Marinov на 24.03.09, 17:40:

казано от Георги Николаев на 24.03.09, 17:36:

Прегледай го и кажи мнение,гледал съм ти снимките много пъти и знам че може да чистиш добре.Виж,разлика имам огромна за месец и половина -6кг, и хората всички казват че съм отслабнал много,но ме е яд че спихвам буквално и на мускули,въпреки добавките които взимам.калории не повече от 2000 някъде,всъщност не съм ги смятал никогa,грубо така смятам.Погледни някои ден какво съм ял и може и ти да сметнеш.

Благодаря за комплимента - значи миналото лято и аз смятам че изчистих страхотно - и това беше само с л-карнитин, нищо друго, и малко, както винаги при мен, долнокачествен протеин. По-интересното е въглехидратите ми - карах средно на 60-70 грама, имал съм и дни с 0, и то не един и два, имал съм и по 100, но общо взето 100 най-много. Ако ще и грешка да е, НИТО ЕДИН заржедащ ден не съм правил - 60-70 гр, равлномерно всеки ден. Отдама успеха на умението си да правя кардио.
Калориите ми бяха около 2500 средно. Мазнините не малко - поне 150 грама. След това, започнах да качвам със 200 гр въглехидрати на ден, така че тия 150 дето ти ги разправят за сваляне, хич не ми се струва добра идея.

Разликата ти е 6 кг, но откакто почна диетата е 3 кг. Това е важното. То и аз бях 94кг преди месец, после за 3 дни свалрих на 91кг  заради загуба на вода и след това за две седмици яки тренировки качих на 92 кг. Но свалянето започвам да го броя от 92, или колкото съм след месец като почна, а не от 94 колкото бях февруари.

Струва ми се, че мааалко чийтваш наистина в диетата. Пиеш много добавки, даваш луди пари. Недей да комбинираш бургери и бири със стак от 10 добавки. Аз самия също съм чийтвал, но не съм пил и кой-знае колко добавки. Увеличи протеина на 320 грама на ден и акцентирай върху протеина като основна добавка. Увеличи калориите на 2500 и прави интервално кардио 3 пъти седмично. Сега метабилизма ти вероятно се е забавил. И смятай стриктно калориите!
Това е което имам да кажа.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 25.03.09 12:25.

24.03.09
19:45

Георги,аз никога не съм чиийтвал с Бургери,единствено си позволявам 1-2 бири 1-2 пъти в седмицата,не мисля че е болка за умиране :) От къде си набавяше 150 гр мазнини? Аз не мисля че ги набавям повече от 70 на ден мазнините,да броя ли омега 3 6 9,пия от тях по 8 хапа на ден,чудя се да добавя ли и КЛА сега или да го пия чак след месец....Като се замисля досега никога не съм качвал въглехидратите на повече от 200,тоест съм нямал зареждащ ден.

24.03.09
21:30

Ден 17-ти

Тегло: 97кг хммм

Храната за днес: днес щях уж да правя зареждащ ден ама всичко на всичко ги дигнах на 150 гр въглехидрати...Набавих ги от овеса сутринта и на обед и едни фъстъци вечерта с 1 биричка.Общо взето днес малко храна но доволно: 3 дози протеин и 2 пъти по 200 гр риба хек на скара с зелена салата и 1 домат,мисля че вързах към 180 гр протеин.Ооо да забравих да кажа че вече почвам ПЛАЗМАДЖЕТ! Взех първата доза и усетих как се затоплям отвътре..Тренировката бе Гръб - общо 16 серии правих! Сцепих се,напомпване че и сила даже! Доволен както винаги от Гаспари.Ще опраскам 1 цяла кутия плазмаджет и 2 sample тоест имам за над 40 дена.Взимам го само преди тежка тренировка,тосто в седмицата 2 пъти.Тъй като той си действа по 2 дена.Утре ще правя гърди и бицепс.Сега ще ударя една 200 гр изварка на Дядото и благодаря на emzo за съветите на ЛС.

Аз също мисля че 150-200 грама въглехидрати са много за по време на чистене ...нищо че послушах всички и съм на толкова, но някак си не се чувствам както трябва.

25.03.09
06:36

казано от Иван Шишманов на 25.03.09, 04:37:

Аз също мисля че 150-200 грама въглехидрати са много за по време на чистене ...нищо че послушах всички и съм на толкова, но някак си не се чувствам както трябва.

Това, че при теб НЕ десйтва , не е мерило.

При теб проблема като цяло е в храната. Моля без такива заключения, Сашо има ММ за пазене !

казано от emzo на 25.03.09, 06:36:

казано от Иван Шишманов на 25.03.09, 04:37:

Това, че при теб НЕ десйтва , не е мерило.

При теб проблема като цяло е в храната. Моля без такива заключения, Сашо има ММ за пазене !

Значи след като аз нямам ММ би следвало да консумирам много по малко от него. То и Георги Николаев е имал ММ за пазене но очевидно и с тези въглехидрати добре се е орелефил....Излиза, че нищо не е такова каквото е

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.03.09 06:45.

25.03.09
08:33

A колко ли по - добре е щял да орелефи с повече карбс?
И дали всичко е натурално, каквото изглежда и се представя?

25.03.09
09:15

Искам да вмъкнa че си е цяла мъка за 97 кг човек,като мен да изкара на по малко от 100 гр на ден карбс,както знаете тях си ги набавям само от овес който го хапвам на 2 пъти една купичка.Днес овеса ми е около 130 гр което е 100 гр карбс и ще съм си на него цял ден,а ме чака тежка тренировка.Вчера като правих гръб пак ми се завиваше свят много яко на по-тежките упражнения с повечко кг,даже се наложи да приседна на въздух за малко.Пулса ми бе доста висок и се потя като прасе винаги.Много интензивни тренировки правя,имам чувството че се потя повече от всеки друг в фитнеса.Утре ще правя само кардио най-вероятно и ще смъкна на 70 80 гр карбото!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.03.09 09:16.

колко вода пиеш защото съвсем ме объркаха с тая вода, един вика много пии друг вика малко пии трети казва изобщо да я спра ... Иначе е нормално да се чувстваш така

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1